Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

Kaip keista, niekad nebuvau girdejus apie kvepalus, kurie tiktu abiems.... blink.gif Gyveni ir mokais taip sakant smile.gif
Atsakyti
A tu i google.lt ivesk unisex parfum biggrin.gif pirmu numeriu CK one meta + dar daaaug kitu smile.gif
Atsakyti
O koki jus Zip'a ir State vedet Michrosoft Offise? Nes kad ir koki vedu, raso, kad netinka.. doh.gif
Atsakyti
As per google ieskau kodu jei nepriima mano pasto kodo 09001. O state dazniausiai parenku pirmaja is saraso
Atsakyti
Aš visada renkuosi alabam ir rašau 55563, visada priima
Atsakyti
tas pats kvapas dviem? g.gif ar kaip cia? lotuliukas.gif as ir gavau taskuciu uz katalogus,atsakiau 2 ipolus ir dar paspaudinejau ta webfetch ar ka ten biggrin.gif tai turiu 1945 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2008 04 06, 18:42)
tas pats kvapas dviem? g.gif  ar kaip cia? lotuliukas.gif  as ir gavau taskuciu uz katalogus,atsakiau 2 ipolus ir dar paspaudinejau ta webfetch ar ka ten  biggrin.gif  tai turiu 1945 ax.gif

O kokius katalogus reikia uzsakyti? Jei visi nemokami ar kaip? Nesuprantu doh.gif Ar uzsakyt tuos kuriu paveiksleliai parodyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2008 04 06, 20:43)
O kokius katalogus reikia uzsakyti? Jei visi nemokami ar kaip? Nesuprantu doh.gif Ar uzsakyt tuos kuriu paveiksleliai parodyti  doh.gif

Man tai i el.pasta atsiunte
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 04 06, 15:46)
A tu i google.lt ivesk unisex parfum biggrin.gif pirmu numeriu CK one meta + dar daaaug kitu smile.gif

Aciu tau labai 4u.gif Dabar zinosiu blush2.gif Tik idomu koks ju kvapas....
Atsakyti
QUOTE(Lapkritine @ 2008 04 06, 21:10)
Aciu tau labai 4u.gif  Dabar zinosiu  blush2.gif  Tik idomu koks ju kvapas....

Kadangi man šių kvepalų neatsiuntė, tai nepatariu užsisakinėti. Manau visos užsisakinėja juos, nes jie pigiausi mirksiukas.gif . Visoms tikrai nesiūs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 04 06, 21:15)
Kadangi man šių kvepalų neatsiuntė, tai nepatariu užsisakinėti. Manau visos užsisakinėja juos, nes jie pigiausi mirksiukas.gif . Visoms tikrai nesiūs  schmoll.gif

Tu palauk kokia savaitėlę, gal atsius smile.gif nes gal kartu neisiuntė siuntinių, užsakymus kol sutvarko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 04 06, 21:37)
Tu palauk kokia savaitėlę, gal atsius  smile.gif nes gal kartu neisiuntė siuntinių, užsakymus kol sutvarko... ax.gif

Lauksim lauksim, nors gauta kompaktą daug vėliau užsisakinėjau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutantė: 06 balandžio 2008 - 21:50