A tu i google.lt ivesk unisex parfum pirmu numeriu CK one meta + dar daaaug kitu
O koki jus Zip'a ir State vedet Michrosoft Offise? Nes kad ir koki vedu, raso, kad netinka..
As per google ieskau kodu jei nepriima mano pasto kodo 09001. O state dazniausiai parenku pirmaja is saraso
Aš visada renkuosi alabam ir rašau 55563, visada priima
tas pats kvapas dviem? ar kaip cia? as ir gavau taskuciu uz katalogus,atsakiau 2 ipolus ir dar paspaudinejau ta webfetch ar ka ten tai turiu 1945
QUOTE(skarbonke @ 2008 04 06, 18:42)
tas pats kvapas dviem? ar kaip cia? as ir gavau taskuciu uz katalogus,atsakiau 2 ipolus ir dar paspaudinejau ta webfetch ar ka ten tai turiu 1945
O kokius katalogus reikia uzsakyti? Jei visi nemokami ar kaip? Nesuprantu Ar uzsakyt tuos kuriu paveiksleliai parodyti
QUOTE(juraciux @ 2008 04 06, 20:43)
O kokius katalogus reikia uzsakyti? Jei visi nemokami ar kaip? Nesuprantu Ar uzsakyt tuos kuriu paveiksleliai parodyti
Man tai i el.pasta atsiunte
QUOTE(Pause @ 2008 04 06, 15:46)
A tu i google.lt ivesk unisex parfum pirmu numeriu CK one meta + dar daaaug kitu
Aciu tau labai Dabar zinosiu Tik idomu koks ju kvapas....
QUOTE(Lapkritine @ 2008 04 06, 21:10)
Aciu tau labai Dabar zinosiu Tik idomu koks ju kvapas....
Kadangi man šių kvepalų neatsiuntė, tai nepatariu užsisakinėti. Manau visos užsisakinėja juos, nes jie pigiausi . Visoms tikrai nesiūs
QUOTE(mutantė @ 2008 04 06, 21:15)
Kadangi man šių kvepalų neatsiuntė, tai nepatariu užsisakinėti. Manau visos užsisakinėja juos, nes jie pigiausi . Visoms tikrai nesiūs
Tu palauk kokia savaitėlę, gal atsius nes gal kartu neisiuntė siuntinių, užsakymus kol sutvarko...
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 04 06, 21:37)
Tu palauk kokia savaitėlę, gal atsius nes gal kartu neisiuntė siuntinių, užsakymus kol sutvarko...
Lauksim lauksim, nors gauta kompaktą daug vėliau užsisakinėjau