nepatikėsit gavau kompaktinę plokšelę Mika užsisakiau, bet ką prieš jiems blokuojant saskaita (lyg žinodama)
Papildyta:
Dabar imsimes visos aktyviai dalyvauti
geras...
Bet kvepalai kažkodėl neatėjo , o gal paštininkėms patiko ir pasiliko
Aš sakiau, kad atsiunčia, bet kažkodėl nepatikėjot Tik pasistenkit nesukčiauti, kad neprisišauktumėte bėdos
Aš jau neapgaudinėsiu (pasimokiau), bet visad tokių atsiranda
O as jau laukiu avyte, nors tik kelios dienos tepraejo nuo uzsakymo. Dabar renku ir dar su viena saskaita - kazkaip su ja greiciau man nei su saviske antrakart rinkt.
QUOTE(mutantė @ 2008 04 05, 16:47)
nepatikėsit gavau kompaktinę plokšelę Mika užsisakiau, bet ką prieš jiems blokuojant saskaita (lyg žinodama)
Papildyta:
Dabar imsimes visos aktyviai dalyvauti
Sveikinu!! kažin ar iki manes ateis
Taip taip jau renku sąžiningai.. norėjau pakviesti savo kita el. paštą, nes dviem manau fainiau rinkti, tuo pačiu tai tipo invalid mano mail
QUOTE(mutantė @ 2008 04 05, 19:02)
Bet kvepalai kažkodėl neatėjo , o gal paštininkėms patiko ir pasiliko
o pirma kvepalus ar cd uzsisakei? gal dar ateis kwepalai man betruksta 333tasku iki CK kvepalu, bet pamaciau, kad jau taskai pradejo daugeti uz registracijas, bandysiu kaupti taskus gucci arba lacoste kwepalams
QUOTE(Lapkritine @ 2008 04 06, 15:02)
Betgi CK vyriski ar ne?
Ne, Calvin Klein būna ir vyriški, ir moteriški. Kaip ir daugelio kitų rūšių kvepalų.. Pavyzdžiui dabartiniai In2U(apsišvietus aš ) Yra ir vyriški ir moteriški(man jie labai skanūs.. )
O bent jau kai buvau į Kristianą užsukus, tai CalvinKlein kvepalai "One" buvo tik vienos rūšies.. Nu šeip manau kad jie tinka abiem..