Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

QUOTE(mutantė @ 2008 04 04, 09:07)
Tose anketose rašai, kad esi iš UK lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir tada viskas išeina
Nors tikymybė, kad atsiūs prizus kokie 2 proc. lotuliukas.gif

Tai as visada pildant anketas rasau UK, bet nevisada padeda. O pastarojoj isvis niekur nereikejo zymet is kur esi... doh.gif

Turiu 310 tasku belikusiu (uz kitus avyte pasiemiau ir ziuresiu ar gausiu), dar kartais paspaudineju kokia nuodora kitame emaile, tai toj saskaitoj yra 995 taskai. Jei ka is jos seses vardu uzsakinesiu. smile.gif Tik pirma reikia sulaukt pirmo prizo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 04, 08:24)
Tai as visada pildant anketas rasau UK, bet nevisada padeda. O pastarojoj isvis niekur nereikejo zymet is kur esi... doh.gif

Turiu 310 tasku belikusiu (uz kitus avyte pasiemiau ir ziuresiu ar gausiu), dar kartais paspaudineju kokia nuodora kitame emaile, tai toj saskaitoj yra 995 taskai. Jei ka is jos seses vardu uzsakinesiu. smile.gif Tik pirma reikia sulaukt pirmo prizo.  ax.gif

Kadangi jau laukiu tris savaites, kaip užsisakiau prizą ir jis neateina, tai vilties, kad kažkas gaus mažai.
Aš vis paskaitau šią temą, galvoju, gal tik man neatsiūntė g.gif Dar renku taškus, bet jei kitą savaitę prizo negausiu, tai tikrai pasakysiu - čia nesamonė.
Atsakyti
Truputi nesuprantu ka daryti gavus laiska Agne, Earn 250 ipoints when you complete this survey. Spaudziu nuoroda, atsakau i klausimus, bet tasku negaunu g.gif Nezinau ka daryti g.gif
Atsakyti
Tai taškus duoda per 30 dienų.
Arba neduoda, nes gyvenam ne UK
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 04 04, 08:35)
Kadangi jau laukiu tris savaites, kaip užsisakiau prizą ir jis neateina, tai vilties, kad kažkas gaus mažai.
Aš vis paskaitau šią temą, galvoju, gal tik man neatsiūntė  g.gif Dar renku taškus, bet jei kitą savaitę prizo negausiu, tai tikrai pasakysiu - čia nesamonė.

Ir aš nelabai tikiu dėl tų prizų, renku taškus per el.paštą.. nes man przas nemanau jog ateis.. g.gif
Beje ar gauni dar laiškus į el.paštą? (į tą paštą kuri ipoints užblokavo?) smile.gif
Atsakyti
atsiųskit kas nors pakvietimą su paaiškinimais ką reikia daryti blush2.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keite: 05 balandžio 2008 - 09:51
QUOTE(Keite @ 2008 04 05, 10:50)
atsiųskit kas nors pakvietimą su paaiškinimais ką reikia daryti  blush2.gif  ačiū smile.gif

Jau išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Damselfy @ 2008 04 05, 10:08)
Jau išsiunčiau  4u.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 04 04, 18:31)
Ir aš nelabai tikiu dėl tų prizų, renku taškus per el.paštą.. nes man przas nemanau jog ateis..  g.gif
Beje ar gauni dar laiškus į el.paštą? (į tą paštą kuri ipoints užblokavo?) smile.gif

pats ipointsnieko netsiunčia, bet reklamų tai labai daug eina doh.gif
Atsakyti
Man ipointas tiek prisiuncia kad sakes... Bet kad ten kai uzpildai anketa iskart raso kad atseit esu netinkama ir yra kitu budu uzsidirbti tasku lotuliukas.gif doh.gif Va ir dabar atsiunte kad reik uzsisakyti kazkokius nemokamus katalogus ir uzdirbsiu 150 tasku doh.gif
nesamone kazkokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2008 04 05, 14:23)
Man ipointas tiek prisiuncia kad sakes... Bet kad ten kai uzpildai anketa iskart raso kad atseit esu netinkama ir yra kitu budu uzsidirbti tasku  lotuliukas.gif  doh.gif Va ir dabar atsiunte kad reik uzsisakyti kazkokius nemokamus katalogus ir uzdirbsiu 150 tasku doh.gif
nesamone kazkokia  doh.gif

Aš užsisakiau, man atrodo, tai gavau labai greitai 150 taškų, nes pusė savaitės nebuvo praėjo.. g.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, na ar gavo jau kuri ka nors is ipointo?? Labai noreciau CK kvepalu, bet nzn ar verta stengtis, jei niekam neatsiuncia... unsure.gif
Atsakyti