Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

QUOTE(Damselfy @ 2008 04 03, 14:51)
O tai kaip tu ten uzsiregistravai? Man tai neisejo.. g.gif

O per Internet Explorer ejot? Nes as is pradziu per Opera dariau. Nors ir per IE ne is karto isejo - niekaip neuzsikrove puslapis, bet per kelis kartus pavyko. ax.gif
Atsakyti
Jetau kokios jus visos turtingos blink.gif
Pas mane dar tik 885 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 03, 18:57)
O per Internet Explorer ejot? Nes as is pradziu per Opera dariau. Nors ir per IE ne is karto isejo - niekaip neuzsikrove puslapis, bet per kelis kartus pavyko.  ax.gif

as per Mozilla Forefox. Pas mane explorerio net nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2008 04 03, 20:56)
as per Mozilla Forefox. Pas mane explorerio net nera doh.gif

Ten kai tik is pradziu pati pirma psl atidaro, tai raso, kad turi but IE ar dar kazkokia salyga..nepamenu tiksliai... Tai va kai nejo per Opera atidaryt, dariau per IE.
Atsakyti
Pas mane jau 1155. O iš kur ką aš žinau, registruojuos tuose laiškuose kur į paštą ateina, bet nevisuose pavyksta.
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2008 04 03, 19:55)
Jetau kokios jus visos turtingos blink.gif
Pas mane dar tik 885 verysad.gif

Nenusimink aš naujuoju rinkimu tokiu nesukčiaujamu turiu tik 795, visi balai lagalūs smile.gif

QUOTE(adirgni @ 2008 04 03, 20:34)
Pas mane jau 1155. O iš kur ką aš žinau, registruojuos tuose laiškuose kur į paštą ateina, bet nevisuose pavyksta.

O iš kur tie taškeliai tai per MY ACCOUNT yra visi surašti kiek ir už ką gauni tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 03, 21:01)
Ten kai tik is pradziu pati pirma psl atidaro, tai raso, kad turi but IE ar dar kazkokia salyga..nepamenu tiksliai... Tai va kai nejo per Opera atidaryt, dariau per IE.

ane g.gif Nugi idomiai cia, neturiu as IE ir prieme is Mozillos g.gif reikes per kita pasta bandyti ir prisiminti kaip ten ka dariau.
Nors pamenu su situo puslapiu man sunkiausia buvo uzsiregistruoti unsure.gif
Atsakyti
pyp pyp pyp uzknisa nerealiai jie mane - gavau laiska is ipoints, kad siulo 400 tasku uz anketa, iesko zmoniu be vaiku ir kurie keliauja. Nu pildau as ja ir po keliu klausimu ismata kita psl ir raso,kad netinkami mano atsakymai ir netinku siai apklausai. Pasileidau dar karta, tai dar maziau atsakiau klausimu ir vel isjunge. Ir nebe pirmas kartas taip. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva-Pieva: 08 balandžio 2008 - 20:35
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 04, 00:13)
pyp pyp pyp uzknisa nerealiai jie mane - gavau laiska is ipoints, kad siulo 400 tasku uz anketa, iesko zmoniu be vaiku ir kurie keliauja. Nu pildau as ja ir po keliu klausimu ismata kita psl ir raso,kad netinkami mano atsakymai ir netinku siai apklausai. Pasileidau dar karta, tai dar maziau atsakiau klausimu ir vel isjunge. Ir nebe pirmas kartas taip.  doh.gif

nesinervink mirksiukas.gif
anketu tu man niekad neleidzia uzpildyt. matyt, cia del to, kad ne UK gyvenam...

beje, man dar pervede siek tiek taskeliu, tai dabar jau turiu 1450 smile.gif dabar laukiu kol kas nors gaus uzsakytus prizelius smile.gif jei taip atsitiks, pradesiu kaupt ipointus is dar vieno emailo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linnde @ 2008 04 03, 23:49)
nesinervink  mirksiukas.gif
anketu tu man niekad neleidzia uzpildyt. matyt, cia del to, kad ne UK gyvenam...

beje, man dar pervede siek tiek taskeliu, tai dabar jau turiu 1450 smile.gif dabar laukiu kol kas nors gaus uzsakytus prizelius smile.gif jei taip atsitiks, pradesiu kaupt ipointus is dar vieno emailo  ax.gif

Kartais tiesiog neatidaro anketos ir iskart paraso, kad netinkama gyvenamoji vieta, bet va kai darai, atsakineji ir viskas tinka, o po to jau ismeta gale, kad visgi netinkamas jus tai anketai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 04, 00:13)
Kartais tiesiog neatidaro anketos ir iskart paraso, kad netinkama gyvenamoji vieta, bet va kai darai, atsakineji ir viskas tinka, o po to jau ismeta gale, kad visgi netinkamas jus tai anketai  doh.gif

Cia todel kad jie turi musu pradines uzpildytas anketas kurias mes pildem besiregistruodamos ir su tuo jie lygina ar mes tinkam ar ne.
sita bairi patys ipointai rase kazkokiam laiske. Todel mes ir negalim dalyvauti tose apklausose doh.gif
Atsakyti
Tose anketose rašai, kad esi iš UK lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir tada viskas išeina
Nors tikymybė, kad atsiūs prizus kokie 2 proc. lotuliukas.gif
Atsakyti