Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

QUOTE(Sandrioske @ 2009 03 21, 14:47)
Saunus avataras  lotuliukas.gif  thumbup.gif  O cia buvo galima spaudant, uzsisakinejant rinkt taskus, veliau juos iskeist i dovanas, kuriu kaip supratau mazai kam ir teatsiunte... kazkas tokio, pati nebandziau, tad tiksliai nezinau  4u.gif

ir net nepradekit, cia mus visas toks azartas buvo apemes, dalyvavom rinkom taskus ir nieko, lyg dvi ar trys is turbut tukstancio gavo ka uzsisake ir viskas...zodziu nesamone rolleyes.gif
Atsakyti
Esmė tame, kad tuos prizus siunčia tik į UK (nors man kvepalus į Lietuvą atsiuntė), aš tai parenku kartais, tai vis ką nors atsiunčia sesės adresu į UK:) Jau gavau žaidimą (kur ant didelės paklodės dedi ranką, koją ar pan., ką išsuka ruletė, užkrito pavadinimas), pūkuotus antrankius, o diiidelis kamuolys, kurį siunčiausi į Lietuvą - dingo sad.gif
Atsakyti
O tai kur ir kaip cia viska rinkt reikia? g.gif
Atsakyti
www.ipoints.co.uk wink.gif

Atsakyti
aš tai vaikui DVD dar užsakinėju Tom ir Jery ar pan. user posted image atsiunčia, o hamaką Lietuvon atsiuntė? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
pirkau internetinei parduotuvei ir gavau 500 tasku,bet kaip juos uzregistruot IP?
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 03 31, 14:48)
Manau nieko nerašysiu gal teismo nedarys g.gif Matai 90 pašto dežučių nebūna iš vienos kavinės lotuliukas.gif Prisidirbau doh.gif

mutante, kokias čia dovanas dalina? g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazikeo @ 2009 03 21, 16:16)
ir net nepradekit, cia mus visas toks azartas buvo apemes, dalyvavom rinkom taskus ir nieko, lyg dvi ar trys is turbut tukstancio gavo ka uzsisake ir viskas...zodziu nesamone  rolleyes.gif

ha ha ha aš ir taip sakiau, kol KANTRIAI nepadirbėjau ir negavau kvepalų. Viskas ten gerai ir veikia.
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2009 11 16, 08:18)
ha ha ha aš ir taip sakiau, kol KANTRIAI nepadirbėjau ir negavau kvepalų. Viskas ten gerai ir veikia.

kur čia taip blush2.gif
ir aš dovanų noriu g.gif g.gif
Atsakyti
Viskas ten normaliai - esu gavusi Calvin Klein kvepalus smile.gif
Poto, kai gavau, aišku dar labiau stengiausi , bandžiau taškus uždirbti,bet mano, kaip ir daugumos kitų forumiečių anketą paprasčiausiai ištrynė.. Už nieką... doh.gif blink.gif
Dabar pamažu renku taškus kitu el.paštu. Renku jau kokius pusę metų, dabar turiu ~1900taškų, nes renku tik iš el laiškų ir Survey's. Manau, jei jau surinksiu, kokiam priziukui, tai siųsiu pas sesę, į UK. smile.gif Taip ir jums patarčiau daryti, nes Lietuvoj, arba dingsta, arba atšaukia.. 4u.gif

Dar pradedančioms galiu patarti, jog kai darote Surveys, peržvelkite pirmąjį lapą, el.pašte, ten dažnai būna parašyta, kokių duomenų iš jūsų nori, kad įvedus gautumėte taškus, pvz., "This survey is for mothers of childres 0-24".

Tikiuosi pagelbėjau, ir sėkmės jums smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gak kas dar renka taskus? norincioms pradeti atsiuskite el. pasta mano až
Aš gavusi
kvepalus (kuriu dabar nesiunčia)
daug DVD atsiunte visus
atminties kortele (gavau per tris dienas net nustebau gal ie USB raktus galima atsisiust g.gif )
SD atsiunte visus uzsisakiusius
Papildyta:
paskaičiavau 11 DVD daugiausia multikai vaikui Tom ir Jeryy angliskai ner ten ka suprast
Atsakyti
Konkursas kuriame renki taskus ir laimi savo pasirinkta priza. Taskus gali rinkti tada kai tavo draugai ar kas paspaudzia ant tavo nuorodos. Prizai: iPhone 3GS , X-mini iHome Capsule Speaker , Dell Intel Atom N270
kompiuteris nesiojamas, Nikon Coolpix L100
fotoaparatas. Taskus reikia surinkti per 30dienu. Draugui paspaudus ant nuorodos po 24h vel bus galima paspausti, su vienu paspaudimu gauni 1€. Tai nemokamas konkursas ir siuo metu populiarus. http://lnk.ms/73yHq
Atsakyti