Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

CK jau nesiūnčia verysad.gif mane užblokavo kai užsisakiau verysad.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikutės ziuriu kad temele tusteja verysad.gif . nejaugi niekas neberenka tasku? schmoll.gif
Atsakyti
Aš pasyviai renku smile.gif niekur nesiregistruoju, tik paspaudžiu ant e-mail'ų wink.gif
Užsisakiau pūkuotus antrankius biggrin.gif
Kadangi vienas siuntinukas neatėjo tai nuo šiol viską siunčiu sesės adresu, todėl nebesijaudinu ar ateis smile.gif
Atsakyti
Pagaliau po pusės metų gavau savo prizą - hamaką. Kažkaip jau buvau pamiršus tą dalyką, galvojau nebegausiu nieko, tai... O pasirodo gavau. Dabar reiks vasaros sulauk, kad pasikabink jį ir gulėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adirgni @ 2008 11 25, 13:16)
Pagaliau po pusės metų gavau savo prizą - hamaką. Kažkaip jau buvau pamiršus tą dalyką, galvojau nebegausiu nieko, tai... O pasirodo gavau. Dabar reiks vasaros sulauk, kad pasikabink jį ir gulėt  ax.gif

Tai gal mano kamuolys irgi atkeliaus iki vasaros bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 11 25, 14:17)
Tai gal mano kamuolys irgi atkeliaus iki vasaros bigsmile.gif

lauk, gal teis
Atsakyti
Sveikos, ar dar kas nors renkate taskus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrioske @ 2009 03 21, 13:14)
Sveikos, ar dar kas nors renkate taskus?  ax.gif

Kokius taskus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrioske @ 2009 03 21, 12:14)
Sveikos, ar dar kas nors renkate taskus?  ax.gif

Kas čia per taškai g.gif
Atsakyti
Cia didziule nesamone. Man tuos taskus nurse, o daiktu neatsiunte. Seniai tema mirus buvo.
Atsakyti
Bet vis tiek gal kas nors paaiskintu kas cia per dalykas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2009 03 21, 13:43)
Bet vis tiek gal kas nors paaiskintu kas cia per dalykas? g.gif

Saunus avataras lotuliukas.gif thumbup.gif O cia buvo galima spaudant, uzsisakinejant rinkt taskus, veliau juos iskeist i dovanas, kuriu kaip supratau mazai kam ir teatsiunte... kazkas tokio, pati nebandziau, tad tiksliai nezinau 4u.gif
Atsakyti