Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

QUOTE(supertevai @ 2008 10 08, 20:28)
Gal kas gali plačiau papasakoti kas per dovanos ir iš kur rinkti tuos taškus?Bučiau dėkinga 4u.gif

www.ipoints.co.uk
Gal suprasite angliskai? Reikia registruotis.
Atsakyti
už paveiksliuka viršuje duoda po 5 taškus, kadangi paveiksliukai buna skirtingi tai galima surinkti 40 taškų (ipoindų)
dar mėginu rinkti kvepalams, nors turbut nesiūs verysad.gif
gal tik CK kvepalus siunčia g.gif
Atsakyti
man nebeina ieiti blink.gif raso kad Invalid Username/password doh.gif 4500taskai nuplauke, ir kwepalus atsauke verysad.gif
Atsakyti
FAQ rašo kad jie tik UK ribose siunčia, bet kam tuomet registruojantis leidžia pasirinkti aibę šalių?!

manau jie į kitas šalis siunčia tik arba muzikinius kompaktus arba filmus
Atsakyti
Na as tai netikiu zinokit tokiais dalykais.. schmoll.gif
Nes veltui siais laikais niekas nieko neduoda g.gif
Bijociau iklimpti, nesivelciau i tokias intrigas.... doh.gif
Jus cia ziuriu toki azarta visos pagavusios..... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eluuuna: 15 spalio 2008 - 22:17
QUOTE(Eluuuna @ 2008 10 15, 23:16)
Na as tai netikiu zinokit tokiais dalykais.. schmoll.gif 
Nes veltui siais laikais niekas nieko neduoda  g.gif
Bijociau iklimpti, nesivelciau i tokias intrigas.... doh.gif 
Jus cia ziuriu toki azarta visos pagavusios..... doh.gif

Oho, kriminalą įžvelgiate? lotuliukas.gif Parašėte tai kaip apie kokį skelbimą "ieškome merginų legaliam darbui, alga nuo 10 tūkstančių" doh.gif lotuliukas.gif

P.S. Už dyką čia niekas nieko ir nesiūlo, tam yra freebių tema, čia už įvairias registracijas renkant taškus galima juos išsikeisti į dovanas. Pati esu gavusi Calvin Klein kvepalus biggrin.gif
Atsakyti
gavau dvd thumbup.gif bet dabar jau kokį puse mėnesio iš vis nė vieno taško negaunu blink.gif
Atsakyti
o mane tas iponts užnervino visai, prieš porą dienų pasirinkau už 1993 taškus vieną žaidimą, ir kai vakar bandžiau įeiti į savo accountą - neleidžia manęs, tipo blogi prisijungimo duomenys, bandžiau dar su login reminder į savo paštą atsisiųsti savo duomenys, ir man atsiuntė tuos pačius duom. su kuriais bandžiau jungtis, tada ir vėl jungiausi ir vėl šnipštas, na nieko sau , kai tik rinkt taškus, registruotis tai labai prašom o kai tik pasirenki kokia dovaną - tavę pašalina iš sistemos mad.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2008 10 29, 10:39)
o mane tas iponts užnervino visai, prieš porą dienų pasirinkau už 1993 taškus vieną žaidimą, ir kai vakar bandžiau įeiti į savo accountą - neleidžia manęs, tipo blogi prisijungimo duomenys, bandžiau dar su login reminder į savo paštą atsisiųsti savo duomenys, ir man  atsiuntė tuos pačius duom. su kuriais bandžiau jungtis, tada ir vėl jungiausi  ir vėl šnipštas, na nieko sau , kai tik rinkt taškus, registruotis tai  labai prašom o kai tik pasirenki kokia dovaną  -  tavę pašalina iš sistemos  mad.gif

man tas pats, otiek ilgaj tuos taskus rinkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2008 10 29, 11:40)
man tas pats, otiek ilgaj tuos taskus rinkau doh.gif

taip ir neprisujingei daugiau?
Atsakyti
Galima siustis tik DVD ir CD kita pasirinkus užblokuoja, net kvepalų jau negalima siųstis (irgi blokuoja). Jau daug kartų rašyta, kad ne viską galima rinktis siūntimui
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 10 29, 13:40)
Galima siustis tik DVD ir CD kita pasirinkus užblokuoja, net kvepalų jau negalima siųstis (irgi blokuoja). Jau daug kartų rašyta, kad ne viską galima rinktis siūntimui

bet ar čia nusikaltimas pasirinkti ką kitą o ne cd ar dvd? galėtų tiesiog atšaukti užsakymą ir vsio o ne blokuoti, tartum sukčiavau, nesamonė tas iponts
Atsakyti