Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

QUOTE(Pause @ 2008 09 17, 18:22)
Na tame tinklapy viskas paaiskinta... smile.gif

Ai vistiek spėju nieks man neišeis.. hihihi.gif unsure.gif
Atsakyti
Gali būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 09 17, 19:39)
Gali būti biggrin.gif

Aha.. Nesudomino. schmoll.gif
Atsakyti
matet įdomių naujų multikų atsirado, mano mergytė džiaugiasi kai gaunam thumbup.gif
Atsakyti
Kaip del kamuolio? Man nei atmete, nei atsiunte schmoll.gif
Atsakyti
Man irgi sad.gif
Atsakyti
kamuolio nespėjau užsisakyt
Atsakyti
Nežinau kaip ten su kamuoliu,bet aš galėjau negaut dėl to kad neaišku kada ėmė ir pasikeitė mano pašto kodas,tai porą mėnesių jokie freebiai neateidavo,ir Neste kortelės negavom,o tada kai užsakėm pakartotinai atėjo vokas su pataisytu kodu ir tik tada išsiaiškinau.Žodžiu negražiai paštas elgiasi kad neįspėja,nes aš kas mėnesį internete tikrai netikrinsiu ar vdrug nepasikeitė doh.gif
Atsakyti
4men laukimo ir kvepalu ne kvapo.... biggrin.gif
Atsakyti
Siūlau nueit paštininkes apuostyt- gal užuosi tą kvapą lotuliukas.gif
Atsakyti
apie pusmetį gal daugiau buvau pamiršusi apie ipont, šiandien prisijungiau prie savo accounto , 750 taškai, net nepamenu kiek buvo prieš tai, bet tikriausiai už registracijas atėjo,

parašykit kas jau kokius prizus gavo? norisi būti tikrai kad bent ką nors įmanoma iš ten gaut.

o jus po kiek laiko išsiregistruojat iš tų puslapių kur buvote prisiregistarvusios? nes tiek laišklu ateina, gerai kad prisiregistarvau su 2-emailu, kurio nenaudoju
Atsakyti
pagaliau sukaupiau pakankamai taškų kvepalams thumbup.gif bet man kyla abejonių dėl užsakymo, įdėjau aš į krepšelį tai taip ir stovi, ar neturėtų taškų nuskaityt g.gif
Atsakyti