Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

As tai uzsisakiau ir gavau CD kompakta (buvo 2 CD), visai nieko toks, patenkinta esu bigsmile.gif
Laukiau gal menesi kol atsius...
Kadangi tasku nebepervedinejo, kad ir kiek registravausi, tai nusprendziau neberinkt ir kazka uzsisakyt uz tuos 2400 kiek turejau sukaupus, tai vat ax.gif
Atsakyti
įdomu ar naują prizą rankinuką sius g.gif
Atsakyti
turbut nesius ir siūlų rinkinys naujas prizas atsirado, bet manau ir jo nesiūs g.gif
Atsakyti
O jums dar pervedineja taskelius? Nes man kad ir kiek registruociaus nieko schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai radau plaukų tiesintuvą, bet manau, kad nesiųs g.gif
Apsieisiu ir su kvepalais, jei perves taškus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitexxx @ 2008 08 22, 12:51)
O jums dar pervedineja taskelius? Nes man kad ir kiek registruociaus nieko  schmoll.gif

pervedinėja
jau rašiau bananloto paskui mi-info, paskui kur tik el. paštą reikėjo palikti 45 taškai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Panelytex @ 2008 08 23, 18:21)
Aš tai radau plaukų tiesintuvą, bet manau, kad nesiųs g.gif
Apsieisiu ir su kvepalais, jei perves taškus biggrin.gif

manau tiesintuvo nesiūs, bet visad verta pameginti thumbup.gif , aš užsisasiau dabar piešimo rinkinį tikrai nemanau, kad siūs, bet pameginti juk verta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 08 24, 11:45)
manau tiesintuvo nesiūs, bet visad verta pameginti thumbup.gif , aš užsisasiau dabar piešimo rinkinį tikrai nemanau, kad siūs, bet pameginti juk verta tongue.gif

Parašyk ar neatmetė thumbup.gif Įdomu, gal ir kitus daiktus siunčia? ax.gif
Atsakyti
jau man atmetė, nors rašiau tipo UK gyvenu verysad.gif
Atsakyti
o manes nebeileidzia suskiai bash.gif atseit slaptazodis netinka gun_rifle.gif gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 08 26, 12:37)
jau man atmetė, nors rašiau tipo UK gyvenu verysad.gif

Aišku g.gif Gal dar kartą pamėgink? smile.gif
Atsakyti
o kodėl pati nemėgini? juk ten net 2000 nereik turėt
Atsakyti
Man nereikia to rinkinio. Renku taškus kvepalams smile.gif
Atsakyti