savom akim nepatikėjau----atėjo kvepalai!!!!!!!!!!galvojau--vaidenasi laukiau nuo gegužės 7 d. Normaliai. bet svarbu, kad atėjo
Oho...
Sveikinu
Aš tai jau neberenku taškų-kamuolio negaunu,prizai tik brangsta.atsibodo...ir dar neaišku kada užblokuot sumąstys.
Taip ir liko 1059,sakau gal į tuos voucherius iškeist,kur albumus galima atsisiųst :)nors kam jų reikia...
Sveikinu
Aš tai jau neberenku taškų-kamuolio negaunu,prizai tik brangsta.atsibodo...ir dar neaišku kada užblokuot sumąstys.
Taip ir liko 1059,sakau gal į tuos voucherius iškeist,kur albumus galima atsisiųst :)nors kam jų reikia...
QUOTE(mutantė @ 2008 07 19, 14:51)
Pas mane daukas kreipiasi dar adresiuko, kadangi už draugus taškų jau neduoda tai parašau visoms www.ipoints.co.uk
patarčiau rinkti su keliais adresais,nes dažnai vieną užblokuoja
man jau du užblokavo, bet dar su 10 renku , bet dar tik 2000 turiu
patarčiau rinkti su keliais adresais,nes dažnai vieną užblokuoja
man jau du užblokavo, bet dar su 10 renku , bet dar tik 2000 turiu
Sunkiai renkasi tie taškeliai, na ir pagrinde apie 2000 tera, o prizų dar nera vertingų, tik CD passirinkt tegaliu už tuos grašius kur turiu surinkus
Labas rytas
Pagaliau ir aš taškelių prikaupiau, tai padariau ką tik užsakymą
Bet kvepaliukų nenorėjau tai pabandžiau Philips Imageo elektrines žvakes užsisakyt
Žiūrėsiu kaip seksis dabar
Bet kvepaliukų nenorėjau tai pabandžiau Philips Imageo elektrines žvakes užsisakyt
QUOTE(Vikucce @ 2008 07 24, 08:56)
Labas rytas
kiek užsisakinėjau žvakes visad po kelių dienų atšaukdavo, tik CD ir kvepalus atsiūntė - ir ne tik man
Taip regis visos čia yra gavę tik CD ir kvepalus.Daugiau nei avytės,nei kamuolio,nei kokių žvakių nieks negavo...
Na mano birželio 21 užsakyto kamuolio neatmetė, tai tikiuosi sulaukti dar po mėnesio
Siandien ir as prisijungiau prie ipoints.com bet nelabai suprantu kaip ten tuos taskus rinkt ten reikia kazkokias anketas pyldyt? kazkokias pyldizau bet tasku negavau... turiu tik 200ir tuos pacius uz registracija i ipoints... o kaip tuos narius reikia kviest gal kas galit paaiskint? dekoju
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 07 24, 20:21)
Siandien ir as prisijungiau prie ipoints.com bet nelabai suprantu kaip ten tuos taskus rinkt ten reikia kazkokias anketas pyldyt? kazkokias pyldizau bet tasku negavau... turiu tik 200ir tuos pacius uz registracija i ipoints... o kaip tuos narius reikia kviest gal kas galit paaiskint? dekoju
na, ne vien PILDYT, o ir peržiūrėt už ką, už kokias registracijas, nemokamai taškus duoda ten ir registruotis. o paskui spaudeliot email'e gautus pasiūlymus na, čia paprasčiausias variantas.
QUOTE(jungle @ 2008 07 24, 22:48)
na, ne vien PILDYT, o ir peržiūrėt už ką, už kokias registracijas, nemokamai taškus duoda ten ir registruotis. o paskui spaudeliot email'e gautus pasiūlymus na, čia paprasčiausias variantas.
Aciu uz trumpa paaiskinima
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 07 24, 22:05)
Aciu uz trumpa paaiskinima
nėr už ką šiaip, tai čia gan ilgas ir nuobodus procesas. nelabai tikėjau sėkme, bet kai savo kailiu įsitikinau, tai galiu pasakyt, kad gal ir verta kartais pažaisti
QUOTE(jungle @ 2008 07 21, 20:26)
savom akim nepatikėjau----atėjo kvepalai!!!!!!!!!!galvojau--vaidenasi laukiau nuo gegužės 7 d. Normaliai. bet svarbu, kad atėjo
jai ne paslaptis kokius kvepalus gavai?