Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

savom akim nepatikėjau----atėjo kvepalai!!!!!!!!!!galvojau--vaidenasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laukiau nuo gegužės 7 d. Normaliai. bet svarbu, kad atėjo smile.gif
Atsakyti
Oho... blink.gif
Sveikinu drinks_cheers.gif
Aš tai jau neberenku taškų-kamuolio negaunu,prizai tik brangsta.atsibodo...ir dar neaišku kada užblokuot sumąstys. doh.gif
Taip ir liko 1059,sakau gal į tuos voucherius iškeist,kur albumus galima atsisiųst :)nors kam jų reikia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 07 19, 14:51)
Pas mane daukas kreipiasi dar adresiuko, kadangi už draugus taškų jau neduoda tai parašau visoms www.ipoints.co.uk
patarčiau rinkti su keliais adresais,nes dažnai vieną užblokuoja doh.gif
man jau du užblokavo, bet dar su 10 renku blush2.gif, bet dar tik 2000 turiu

Sunkiai renkasi tie taškeliai, na ir pagrinde apie 2000 tera, o prizų dar nera vertingų, tik CD passirinkt tegaliu už tuos grašius kur turiu surinkus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Pagaliau ir aš taškelių prikaupiau, tai padariau ką tik užsakymą ax.gif
Bet kvepaliukų nenorėjau ax.gif tai pabandžiau Philips Imageo elektrines žvakes užsisakyt lotuliukas.gif
Žiūrėsiu kaip seksis dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2008 07 24, 08:56)
Labas rytas biggrin.gif
Pagaliau ir aš taškelių prikaupiau, tai padariau ką tik užsakymą ax.gif
Bet kvepaliukų nenorėjau ax.gif tai pabandžiau Philips Imageo elektrines žvakes užsisakyt lotuliukas.gif
Žiūrėsiu kaip seksis dabar g.gif

kiek užsisakinėjau žvakes visad po kelių dienų atšaukdavo, tik CD ir kvepalus atsiūntė - ir ne tik man
Atsakyti
Taip regis visos čia yra gavę tik CD ir kvepalus.Daugiau nei avytės,nei kamuolio,nei kokių žvakių nieks negavo... g.gif
Atsakyti
Na mano birželio 21 užsakyto kamuolio neatmetė, tai tikiuosi sulaukti dar po mėnesio smile.gif
Atsakyti
Siandien ir as prisijungiau prie ipoints.com smile.gif bet nelabai suprantu kaip ten tuos taskus rinkt g.gif ten reikia kazkokias anketas pyldyt? kazkokias pyldizau bet tasku negavau... turiu tik 200ir tuos pacius uz registracija i ipoints... doh.gif o kaip tuos narius reikia kviest gal kas galit paaiskint? dekoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 07 24, 20:21)
Siandien ir as prisijungiau prie ipoints.com  smile.gif bet nelabai suprantu kaip ten tuos taskus rinkt  g.gif ten reikia kazkokias anketas pyldyt? kazkokias pyldizau bet tasku negavau... turiu tik 200ir tuos pacius uz registracija i ipoints...  doh.gif o kaip tuos narius reikia kviest gal kas galit paaiskint? dekoju  ax.gif

na, ne vien PILDYT, o ir peržiūrėt už ką, už kokias registracijas, nemokamai taškus duoda smile.gif ten ir registruotis. o paskui spaudeliot email'e gautus pasiūlymus biggrin.gif na, čia paprasčiausias variantas.
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2008 07 24, 22:48)
na, ne vien PILDYT, o ir peržiūrėt už ką, už kokias registracijas, nemokamai taškus duoda smile.gif ten ir registruotis. o paskui spaudeliot email'e gautus pasiūlymus  biggrin.gif na, čia paprasčiausias variantas.

Aciu uz trumpa paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 07 24, 22:05)
Aciu uz trumpa paaiskinima  4u.gif

nėr už ką smile.gif šiaip, tai čia gan ilgas ir nuobodus procesas. nelabai tikėjau sėkme, bet kai savo kailiu įsitikinau, tai galiu pasakyt, kad gal ir verta kartais pažaisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2008 07 21, 20:26)
savom akim nepatikėjau----atėjo kvepalai!!!!!!!!!!galvojau--vaidenasi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  laukiau nuo gegužės 7 d. Normaliai. bet svarbu, kad atėjo smile.gif

jai ne paslaptis kokius kvepalus gavai? blush2.gif
Atsakyti