Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

Man irgi nebeleidzia prisijungti. Jau savaite gera. Bet laiskus tai siuncia issijuose doh.gif
As irgi registravausi kur 5000 duoda... Gal tikrai del to atjunge blink.gif
smile.gif+2008 06 20, 16:30-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2008 06 20, 16:30)
Gal ne UK gyventojams genocidą daro...? g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Nu bet gal tikrai g.gif
Atsakyti
aš taip apsidžiaugiau gavus tuos 5000 taškus, užsiregistravau ir iš kitos anketos, juk už tiek normalų prizą paimti galima, bet jie visas viltis griauna, tikras genocidas doh.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2008 06 26, 22:04)
aš taip apsidžiaugiau gavus tuos 5000 taškus, užsiregistravau ir iš kitos anketos, juk už tiek normalų prizą paimti galima, bet jie visas viltis griauna, tikras genocidas  doh.gif  blink.gif  verysad.gif

Aš irgi užsiregistravau į tą už 5000.. Ir man irgi į saskaitą neleidžia įeiti. Galėtų tų 5000 ir neduoti, o ne tai, kad visą saskaitą užblokavo... schmoll.gif
Atsakyti
Aš taip pat registravausi, bet man bent jau kol kas neužblokavo, taškai labai lėtai renkasi, užsiregistravau jau visur, kur tik buvo galima, tik už email po 10 dar ateina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeira @ 2008 06 28, 12:32)
Aš taip pat registravausi, bet man bent jau kol kas neužblokavo, taškai labai lėtai renkasi, užsiregistravau jau visur, kur tik buvo galima, tik už email po 10 dar ateina verysad.gif

O man vis dar neleidžia įeiti.. schmoll.gif Netgi laišką parašiau.. unsure.gif O gal kuriai nors, kuri irgi parašė, jau leido įeiti? bigsmile.gif
Atsakyti
nei atrašė, nei leido.. NIEKO doh.gif doh.gif
Atsakyti
aš tą puslapį jau ištryniau iš favoritų, nes nesukčiavau ir nesiruošiu verklent kad dovanų neduoda irnesakyk.gif
Atsakyti
Hmm, o man viskas kolkas gerai g.gif Registravausi kur 5000 duoda, bet jų negavau, vieną dovaną gavau, laukiu dabar kitos, jau 2 savaitės kaip neatmetė, gal ir gausiu, na sukčiauti tai nesukčiavau (nors nežinau ką turit omeny, pasikviesti savo kitus e-mail'us nėra sukčiavimas didelis biggrin.gif ) smile.gif
Atsakyti
Nu rimtai uzblokavo senaja saskaita su 1200tasku doh.gif
Bandysiu per kita saskaita rankioti is leto taskus atidarinedama laiskus doh.gif

Kazi ar beatkeliaus mano CK g.gif Geguzes 19 uzsakiau bet iki siol nera g.gif Gal jau prarasti vilti reiketu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciux: 04 liepos 2008 - 11:36
QUOTE(Pause @ 2008 07 02, 19:46)
Hmm, o man viskas kolkas gerai g.gif Registravausi kur 5000 duoda, bet jų negavau, vieną dovaną gavau, laukiu dabar kitos, jau 2 savaitės kaip neatmetė, gal ir gausiu, na sukčiauti tai nesukčiavau (nors nežinau ką turit omeny, pasikviesti savo kitus e-mail'us nėra sukčiavimas didelis biggrin.gifsmile.gif

mane irgi uzblokavu uz savo emailu pakvietima ir tasku rinkima, vienintele priezasti sugalvoju, nebent, kad uzsisakiau kvealus ir vsio vien priza usisakei ir ate wink.gif, nors kvepalu dar negavau ko gero ir negausiu
Atsakyti
aš du prizus gavau, tada užblokavo ax.gif
Atsakyti
Aš antrojo laukiu smile.gif Man CK po 2 mėn. atėjo, dar nepraraskit vilties wink.gif
Atsakyti