Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

cia visai nieko nesuprantu kur jus registruojates ir kur kaip tuos taskus renkate ax.gif gal galima smulkiau aciu 4u.gif
Atsakyti
www.ipoints.co.uk ten užsiregistruoji, tada gali rinkti nemokamus taškus registruodamasi įvairiuose tinklapiuose arba pirkdama įvairias prekes ir paslaugas internetinese parduotuvese. Smulkiau viskas paaiškinta tame tinklapyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2008 06 20, 09:01)
aš parašiau laišką.. laukiu atsakymo

Gal jau gavot atsakyma?
Atsakyti
ne blink.gif nieko... kažkaip ignoruoja mane g.gif
Atsakyti
As tai ten iseidama neatsijungiu, tai nereikia kiekviena karta slaptazodzio vedinet... Ck jau pries men uzsisakiau, neatmeta, tai tikiuosi gauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2008 06 25, 12:06)
ne  blink.gif  nieko... kažkaip ignoruoja mane  g.gif

Susiruošiau ir aš jiem parašyt, bet nerandu kur doh.gif . Kokiu emeilu jiems rašyt? Gal galit kas padėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2008 06 25, 19:15)
Susiruošiau ir aš jiem parašyt, bet nerandu kur  doh.gif . Kokiu emeilu jiems rašyt? Gal galit kas padėt  4u.gif

as ka tik jiems parasiau i info@ipoints.co.uk
o gal i kita koki reikejo? g.gif
Atsakyti
aš per čia rašiau
http://www.ipoints.co.uk/query/deposer
Atsakyti
Na štai, jau 1 mėn. ir 18 d. kaip užsakiau CK smile.gif matyt....nebelauksiu, nes nesulauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2008 06 25, 19:27)
Na štai, jau 1 mėn. ir 18 d. kaip užsakiau CK smile.gif matyt....nebelauksiu, nes nesulauksiu smile.gif

Man ėjo apie 2 mėn, bet sulaukiau, tai sulauksi ir tu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2008 06 25, 18:27)

Lacoste ėjo daugiau nei du mėnesius. jau irgi viltį buvau praradusi, maniau, kad nebegausiu... bet atėjo biggrin.gif
Atsakyti
hm...mat kaip....nugi įdomiai smile.gif nes čia kažkuri rašė, kad tik 2 d. anksčiau nei aš užsisakė ir jau seniausiai gavo g.gif
Atsakyti