Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

QUOTE(Loora @ 2008 06 20, 08:59)
O nieks nebandėt jiem rašyt? Ką čia jie dabar sugalvojo?  g.gif

Gal jiem aktyvumas nepatinka? Bijo, kad prizu nebeliks lotuliukas.gif
Atsakyti
Greičiausiai prizų gaila kaip kitaip paaiškinti ax.gif , aš iš naujo renku baisu, kad ir vėl mane užblokuos blink.gif
Atsakyti
aciu dievui kad ir daugiau kam neleidzia prisijunt, nes galvojau, kad man vienai cia taip
tai gal ka nors tvarko jie ten, kad taip....smile.gif tikekimes
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2008 06 20, 09:01)
aš parašiau laišką.. laukiu atsakymo

Parašyčiau ir aš, bet man biški su anglų kalba prastai blush-anim-cl.gif . Praneškit kai gausit atsakymą. Labai lauksim 4u.gif
Atsakyti
Nemoku rasyti anglu kalba. Ir laisko parasyti jiem nesugebu. smile.gif
Atsakyti
manęs irgi neįleidžia, nors net nesukčiavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 20, 14:35)
manęs irgi neįleidžia, nors net nesukčiavau g.gif

Aš irgi nesukčiavau. Už tai labai ir pikta mad.gif
Atsakyti
Gal ne UK gyventojams genocidą daro...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazikeo @ 2008 06 20, 12:01)
aciu dievui kad ir daugiau kam neleidzia prisijunt, nes galvojau, kad man vienai cia taip
tai gal ka nors tvarko jie ten, kad taip....smile.gif tikekimes

na labai abejoju, kad cia tik tvarko... verysad.gif
jau net ipointo pasiulymu man nebesiuncia i maila... tikrai labai liudna, nes is ju net nesu nieko gavus o tiek laiko sugaista... doh.gif verysad.gif
kai bus kokiu ziniu is parasiusiu jiems laiskus, bandysiu rasyt ir as. ziauri neteisybe verysad.gif
Atsakyti
o man siunčia dar tuos reklaminius laiškus!( kur paspaudi ir gauni 10 taškų)
koks absurdas... o į kitą anketą įleidžia.. gal čia blokavo tuos, kurie turi po porą anketų? o gal užblokavo visas, kurios užsiregistravo kur 5000 duoda? galėjo išsigąsti, kad visi gaus, užsisakys milijonus prizų.. bet vistiek, NESĄŽININGA..
Atsakyti
As tais 5000 susigundziu. Gal tikkrai Uz tai uzblokavo. Bet kiek pamenu , tai ten ir sukciaut ner.eikejo , tiesiog uzsisakai kazka ir viskas. O dvieju saskaitu as neturiu. Registravausi tik ten kur "free", nesukciavau.
Atsakyti
Bet kiek registravausi ir jokiu tasku negavau., o visokius laiskus su naujienomis tai siunte. O as vis atidarinejau , kad tik tuos taskus duotu. Kaip kvaila. Niekada nezinosi , kas jiems nepatiks. Pikta. lithuania.gif
Atsakyti