Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

QUOTE(Medeira @ 2008 06 17, 19:39)
O aš nerandu nei MacMillan Big Picnic, nei Come & Stay verysad.gif , įrašau paieškoj, bet nieko nerandu  doh.gif  būtu labai patogu, jei įdėtumėt nuorodas  mirksiukas.gif  Aš gavau 75 iš čia http://www.ipoints.c...erault-tourisme

Bet kai užsiregistruoji, tai nežinai ar taškus perves ar ne.. o kai perveda, jau neber ax.gif bet jei bus tai tikrai galėsiu ir nuorodėlę įdėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linnde @ 2008 06 18, 19:09)
siandien bandziau prisijunkti savo ipointuose, bet vis napriima slaptazodzio blink.gif  tikrai teisinga vedu... ir i emaila priminima slaptazodzio atsiunte... bet niekaip nepavyksta prisiregistruot  verysad.gif
ar cia reiskia kad mano acc uzblokavo?  blink.gif  verysad.gif nieko nesuprantu  g.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
gal kam nors taip yra buve?

Man irgi tas pats doh.gif
Atsakyti
Man irgi. Nuplauke 5850 tasku. protest.gif
Atsakyti
QUOTE(dive @ 2008 06 18, 22:45)

Mane isileidzia. Seniai ten nelendu.
Atsakyti
QUOTE(dive @ 2008 06 18, 22:45)

labas o kam jus juos renkate kam jie blush2.gif
Atsakyti
Kad galėtume taškus išmainyti į prizus mirksiukas.gif
Atsakyti
mane irgi išmetė blink.gif bet labai įdomu už ką.. doh.gif jeigu dabar atšauks mano prizus, liksiu ant ledo, o jau 3 laukiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2008 06 19, 09:20)
mane irgi išmetė  blink.gif bet labai įdomu už ką.. doh.gif  jeigu dabar atšauks mano prizus, liksiu ant ledo, o jau 3 laukiau  doh.gif

Ir man neleidžia prisijungti. verysad.gif
Atsakyti
Įdomu g.gif g.gif man tai leidžia, bet vat prizo tai, kaip nėr taip nėr.
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2008 06 19, 12:57)
Ir man neleidžia prisijungti.  verysad.gif

kaip idomiai g.gif man taj leidzia dar kol kas prisijunkti taupau taskus ant dnky tiek betruksta, ot butu s..... jei nebeleistu prisijunkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dive @ 2008 06 18, 21:45)

O nieks nebandėt jiem rašyt? Ką čia jie dabar sugalvojo? g.gif
Atsakyti
aš parašiau laišką.. laukiu atsakymo
Atsakyti