Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

QUOTE(linnde @ 2008 04 01, 18:52)
o man dar nieko nepervede, nors daug kur registravausi... g.gif apskritai jau kokia savaite kaip ne taskelio negaunu...
bet dar neprarandu vilties  biggrin.gif

patikrink pasta ir turetum buti gavusi su Mi-info registracija tai kelis savo ipointus pasipildziau smile.gif nenusimink pasieks ir tave taskeliai
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 04 01, 21:08)
patikrink pasta ir turetum buti gavusi su Mi-info registracija tai kelis savo ipointus pasipildziau smile.gif  nenusimink pasieks ir tave taskeliai

aciu uz paguoda 4u.gif
mi-info i maila neatsiunte, tik tampo nervus su tais utopiniais 800 uz neivykdomas survey lotuliukas.gif

beje, jau prasidejo balandis, galime pasipildyt savo ipointu saskaitele su WEBFETCH'u mirksiukas.gif
Atsakyti
po nakties atkeliavo dar 270 taškų už registracijas.100 iš CPRE,70 iš tradepub.com,100 iš children in crisis.smagu kad vis tik duoda taškus, bet dabar jau nelabai džiugina kai žinau kad jokio prizo galiu ir negaut... verysad.gif

ar yra tokių kurių neužblokavo ir jos jau kažką užsisakiusios laukia?
Papildyta:
kas kiek turim...? smile.gif

2030
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarė:): 02 balandžio 2008 - 10:39
Pagaliau taskeliai uz registracijas pajudejo bigsmile.gif Ir as gavau 100 tasku is children in crisis ir dar 140 uz Nescafe registracija bigsmile.gif
Gera darosi kai laset taskeliai i saskaita pradeda bigsmile.gif

Jau 1445
Atsakyti
Net žandikaulis atvėpo kai iš turėtų 670 pamačiau, kad 1030 jau thumbup.gif, iš neskafe gavau 140, Children In Crisis 100, CPRE 100, ir už email dar 20
Atsakyti
Kai ką nors gausit tada aš vėl pradėsiu rinkti, nes man kvepalai neatėjo schmoll.gif
Atsakyti
Man, tiesa sakant, jau kaip ir atsibodo tas taskeliu rinkimas - parinkau kelias dienas po uzsiregistravimo ir viskas. Dabar turiu 2145 ir tik laukiu kol toliau eis taskai uz registracijas. Siandien uz registracijas atejo 440 taskiukai. 4u.gif

Atsakyti
pas mane irgi jau uz registracijas pradejo eit taskai jau 1550 rolleyes.gif jeigu i lietuwa nesius tada parinksiu daugiau tasku, ir susitarsiu su drauge kuri anglijoj gywena, kad parwestu unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytea: 02 balandžio 2008 - 14:29
Man snd tik 140 is nescafe tongue.gif
Atsakyti
smagu, kad pagaliau nors nedidele dali tasku pervede smile.gif

viso turiu 1335
Atsakyti
1465. smile.gif bet pervede tik uz Free catalogue 150. lauksiu kitu pervedimu smile.gif
Atsakyti
ir man pagaliau pervede Children In Cris 100 smile.gif

2155 turiu
Atsakyti