Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

o koks ten per žmogiukas-žaisliukas ūž 1800 ar bandėt kuri užsisakyti g.gif , aš galvoju gal pamegint? g.gif
Taškai tikrai lečiau kaupiasi už mi-info(liktai taip blush2.gif ) anketą davė 100 taškų ją atsakyti reikėjo kai į pašto dežutę atsiūntė nuorodą
Atsakyti
kiek pamenu, kažkas buvo pasiėmęs futbolo kamuolį, neatmetė dar? man 12 dienų neatmeta, tai gal atsiųs? thumbup.gif beje, 21/05/2008 iš gadget tokį pakabutį užsisakiau, nei atmetė, nei atsiunčia blink.gif o jau tuoj ir mėnuo bus..
Atsakyti
Na kvepalų kai kurios 2 mėnesius laukė...Aš užsakiau kamuolį,dar neatmetė.
Praėjo 12 dienų,dar gali atmest.
Atsakyti
aha...kvepalų aš jau laukiu daugiau kaip mėnuo. matyt nebe nusimato....
Atsakyti
su kiekviena diena po uzsakymo vis mazesne tikimybe kad atmes wink.gif

kas laukia kvepalu apie men. tai dar pakentekit, yra ir ilgiau pralaukusiu smile.gif

as irgi uzsisakius pakabuka is prezy, bet dar tik pries kelias dienas, tai labai bijau, kad eilini karta atmes blush2.gif
Atsakyti
man neatmetė, tai nemanau, kad ir tau atmes smile.gif dabar kasdien vis su viltimi žiūriu į pašto dėžutę...
Atsakyti
Nesenai registravausi MacMillan Big Picnic ir jau pervede 80 tasku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2008 06 16, 22:08)
man neatmetė, tai nemanau, kad ir tau atmes smile.gif dabar kasdien vis su viltimi žiūriu į pašto dėžutę...

na man jau 2 kartus buvo atmete CK ir karta pakabuka... verysad.gif tai laaabai bijau kad tai pasikartos... blush2.gif

QUOTE(kulwerstukas @ 2008 06 16, 23:48)
Nesenai registravausi MacMillan Big Picnic ir jau pervede 80 tasku  thumbup.gif

as irgi is ten gavau smile.gif ir dar is Come & Stay 45 ir is John Frieda 50 4u.gif ir dar siandien dave 2 ipollus smile.gif
Atsakyti
O aš nerandu nei MacMillan Big Picnic, nei Come & Stay verysad.gif , įrašau paieškoj, bet nieko nerandu doh.gif būtu labai patogu, jei įdėtumėt nuorodas mirksiukas.gif Aš gavau 75 iš čia http://www.ipoints.c...erault-tourisme
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medeira: 17 birželio 2008 - 19:42
siandien bandziau prisijunkti savo ipointuose, bet vis napriima slaptazodzio blink.gif tikrai teisinga vedu... ir i emaila priminima slaptazodzio atsiunte... bet niekaip nepavyksta prisiregistruot verysad.gif
ar cia reiskia kad mano acc uzblokavo? blink.gif verysad.gif nieko nesuprantu g.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
gal kam nors taip yra buve?
Atsakyti
O kaip kitaip gali užblokuot? ax.gif
Tiesa žmogeluką už 1800 atmetė
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 06 18, 20:13)
O kaip kitaip gali užblokuot? ax.gif
Tiesa žmogeluką už 1800 atmetė

na man pasirode keista, kad jei jau uzblokavo, tai kazkaip pranestu blink.gif o be to, i maila atsiunte slaptazodzio priminima ir ipoint offerius tebesiuncia g.gif
bet nejaugi tikrai uzblokavo... verysad.gif verysad.gif verysad.gif doh.gif
Atsakyti