o koks ten per žmogiukas-žaisliukas ūž 1800 ar bandėt kuri užsisakyti , aš galvoju gal pamegint?
Taškai tikrai lečiau kaupiasi už mi-info(liktai taip ) anketą davė 100 taškų ją atsakyti reikėjo kai į pašto dežutę atsiūntė nuorodą
kiek pamenu, kažkas buvo pasiėmęs futbolo kamuolį, neatmetė dar? man 12 dienų neatmeta, tai gal atsiųs? beje, 21/05/2008 iš gadget tokį pakabutį užsisakiau, nei atmetė, nei atsiunčia o jau tuoj ir mėnuo bus..
Na kvepalų kai kurios 2 mėnesius laukė...Aš užsakiau kamuolį,dar neatmetė.
Praėjo 12 dienų,dar gali atmest.
Praėjo 12 dienų,dar gali atmest.
aha...kvepalų aš jau laukiu daugiau kaip mėnuo. matyt nebe nusimato....
su kiekviena diena po uzsakymo vis mazesne tikimybe kad atmes
kas laukia kvepalu apie men. tai dar pakentekit, yra ir ilgiau pralaukusiu
as irgi uzsisakius pakabuka is prezy, bet dar tik pries kelias dienas, tai labai bijau, kad eilini karta atmes
kas laukia kvepalu apie men. tai dar pakentekit, yra ir ilgiau pralaukusiu
as irgi uzsisakius pakabuka is prezy, bet dar tik pries kelias dienas, tai labai bijau, kad eilini karta atmes
man neatmetė, tai nemanau, kad ir tau atmes dabar kasdien vis su viltimi žiūriu į pašto dėžutę...
Nesenai registravausi MacMillan Big Picnic ir jau pervede 80 tasku
QUOTE(Freedom @ 2008 06 16, 22:08)
man neatmetė, tai nemanau, kad ir tau atmes dabar kasdien vis su viltimi žiūriu į pašto dėžutę...
na man jau 2 kartus buvo atmete CK ir karta pakabuka... tai laaabai bijau kad tai pasikartos...
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 06 16, 23:48)
as irgi is ten gavau ir dar is Come & Stay 45 ir is John Frieda 50 ir dar siandien dave 2 ipollus
O aš nerandu nei MacMillan Big Picnic, nei Come & Stay , įrašau paieškoj, bet nieko nerandu būtu labai patogu, jei įdėtumėt nuorodas Aš gavau 75 iš čia http://www.ipoints.c...erault-tourisme
siandien bandziau prisijunkti savo ipointuose, bet vis napriima slaptazodzio tikrai teisinga vedu... ir i emaila priminima slaptazodzio atsiunte... bet niekaip nepavyksta prisiregistruot
ar cia reiskia kad mano acc uzblokavo? nieko nesuprantu
gal kam nors taip yra buve?
ar cia reiskia kad mano acc uzblokavo? nieko nesuprantu
gal kam nors taip yra buve?
O kaip kitaip gali užblokuot?
Tiesa žmogeluką už 1800 atmetė
Tiesa žmogeluką už 1800 atmetė
QUOTE(mutantė @ 2008 06 18, 20:13)
na man pasirode keista, kad jei jau uzblokavo, tai kazkaip pranestu o be to, i maila atsiunte slaptazodzio priminima ir ipoint offerius tebesiuncia
bet nejaugi tikrai uzblokavo...