Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

smile.gif+2008 06 04, 16:13-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2008 06 04, 16:13)
Gal kas gali pasakyt kokio maždaug dydžio šis kamuolys?
Kamuolys

rašo pirmas dydis,tai čia ką,delninis?ieškojau internete bet visur tik tokia foto kaip ten o realybėj kaip atrodo nesuprasi.jei būtų toks didesnis tai imčiau savo vyrams paspardyt-visgi geros kokybės.

Uzsisakiau, nes seniai ten nelendu ir kitam daiktui tikrai nerinksiu. Ziuresim ka atsius. Gal dar atmes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilgynė: 06 birželio 2008 - 23:15
Nemanau, kad kamuolį atsiūs
Kitur esu laimėjusi kamuolį tai atsiuntė nepripūsta, patys putėm ir susprogdinom doh.gif
Kvepalai tai visi pabrangę g.gif daugiau taškų prašo
Atsakyti
o kodėl gi ne...?čia dar tik naujovė,nedaug kas užsisakė,plius ėmiau patį mažiausią dydį.tai neturėtų būt didesnis už kvepalų pakuotę.
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2008 06 03, 22:29)
o aš jau beveik mėnesį laukiu CK, bet kol kas jokių žinių. kažkaip iš vis abejoju, kad juos atsiųs.

Man tai siuntė gal 2 mėn.. Bet atsiuntė tongue.gif
Atsakyti
man siūntė irgi apie du mėn., o kompaktą dvi savaites ax.gif
Atsakyti
jetau, kaip lėtai renkasi tie taškai doh.gif turiu 970. per du mėnesius. nesukčiauju, registruojuos arba spaudai emeilus. ale ne visus duoda, kaip žada arba duoda negreit, tai jaučiu ką nors po kokių metų užsisakyt tegalėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 08, 16:23)
jetau, kaip lėtai renkasi tie taškai doh.gif turiu 970. per du mėnesius. nesukčiauju, registruojuos arba spaudai emeilus. ale ne visus duoda, kaip žada arba duoda negreit, tai jaučiu ką nors po kokių metų užsisakyt tegalėsiu smile.gif

paskaitinėk šią temelę, merginos įdėjusios imoniuu pavadinimus kurie tikrai atsiuncia po menesio taskucius, pamenu tik microsoft, kur 500 atsiuncia, dar nescafe 140.. bet tikrai paskaitinek visa temele ir uzsiregistuok ten kur pasake merginos kad taskelius jau pervede ir gavo.
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 08, 17:23)

Engage Mutual Assurance

šiame užsiregistruok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2008 06 09, 10:49)
Engage Mutual Assurance

šiame užsiregistruok  smile.gif

O ką rašyt į Your child's URN? g.gif Nieks netinka ką berašyčiau verysad.gif
Atsakyti
is microsofto pervede 500 tasku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

jei nesunku, parasykit, is kur jum perveda 4u.gif
Atsakyti
Šiandien dar pervedė iš Kingo Lotto 70, dabar jau 2145 pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2008 06 09, 16:49)
O ką rašyt į Your child's URN?  g.gif  Nieks netinka ką berašyčiau  verysad.gif

tu turbut spaudei apply, o reikia "request a pack" ar kažkas tokio, šalia yra, ten jokių tokių duomenų nereikia
Atsakyti