Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

QUOTE(juraciux @ 2008 05 24, 14:03)
siandien gavau 200tasku uz broshure request. Is karto pervede  bigsmile.gif  I el pasta atsiunte kad brosiuras uzsisakyti reikia, uzsakiau ir iskarto pervede 200tasku  biggrin.gif

As tikiuosi kad mano CK uzsakytu kvepalu neatmes  rolleyes.gif

TAIP TAIP TIPO PO 50 TASKU UZ KIEKVIENA UZSISAKYTA BROSIURA thumbup.gif thumbup.gif MAX 200 GALI GAUTI
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 05 24, 16:37)
TAIP TAIP TIPO PO 50 TASKU UZ KIEKVIENA UZSISAKYTA BROSIURA thumbup.gif  thumbup.gif MAX 200 GALI GAUTI

jega biggrin.gif net 200 ipointu smile.gif seniai tiek bedave thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linnde @ 2008 05 24, 19:53)
jega  biggrin.gif net 200 ipointu smile.gif seniai tiek bedave  thumbup.gif

Ir aš gavau tą laišką, kad galima užsisakyt, bet man kažkaip neišeina matyt, nes negaunu taškų verysad.gif . Ką aš blogai darau? g.gif
Atsakyti
ir man neišėjo ir dar nieko nepagalvojus laišką ištryniau blush2.gif
Atsakyti
Atmete mano CK uzsakyma po 5 dienu.... Vel is naujo uzsisakiau
Atsakyti
perskaičiau 1-2-3-4 psl ir 3 paskutinius, nesupratau, bet įdomu. kas ir iš kur čia duoda taškus ir ką reikia daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 05 29, 00:00)
perskaičiau 1-2-3-4 psl ir 3 paskutinius, nesupratau, bet įdomu. kas ir iš kur čia duoda taškus ir ką reikia daryti?  g.gif

duoda taškus už registravimasį.. tame puslapyje parašyta " free ipoints", va ten eini ir registruojies ten, kur rašo tam tikrą taškų skaičių ir Free registration, jeigu rašo kažką tokio kaip 10 ipoints / £1 spent, tai čia gali nevargti, ten taškus duoda tik tada, kai kažką perki. paskaitinėk šitą ir senąją temą, ten rašomos firmos kurios jau davė taškų. va jose pirmiausia ir registruokis... taip pat ateina į el. pašto dėžutę laiškai, už kurių "perskaitymą" ir paspaudimą ant tam tikros nuorodos duoda dažniausiai 10 taškų.. taip pat būna įvairios nedidutės apklausos, už jas taip pat gausi taškų. jeigu kas neaišku, klausk, bandysiu padėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freedom: 29 gegužės 2008 - 09:28
QUOTE(Freedom @ 2008 05 29, 10:27)
duoda taškus už registravimasį.. tame puslapyje parašyta " free ipoints", va ten eini ir registruojies ten, kur rašo tam tikrą taškų skaičių ir  Free registration, jeigu rašo kažką tokio kaip 10 ipoints / £1 spent, tai čia gali nevargti, ten taškus duoda tik tada, kai kažką perki. paskaitinėk šitą ir senąją temą, ten rašomos firmos kurios jau davė taškų. va jose pirmiausia ir registruokis... taip pat ateina į el. pašto dėžutę laiškai, už kurių "perskaitymą" ir paspaudimą ant tam tikros nuorodos duoda dažniausiai 10 taškų.. taip pat būna įvairios nedidutės apklausos, už jas taip pat gausi taškų. jeigu kas neaišku, klausk, bandysiu padėti smile.gif

aaaa..galvojau, kad čia vienas koks psl. kuriame visi registruojas.
Aiškiau jau. jei susidomėsiu prisijungt, paskaitysiu daugiau
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Merginos, jau kvepalu ne kvapo nebera visaj.. verysad.gif o vertingesniu prizeliu kaip nelabai ir bera...
Atsakyti
nei wienu kwepaliuku nebera verysad.gif taip taupiau pasiimti geresnius kwepaliukus, o dabar likau is wis be nieko, reikejo bent CK imti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 06 03, 13:11)
Merginos, jau kvepalu ne kvapo nebera visaj..  verysad.gif  o vertingesniu prizeliu kaip nelabai ir bera...

QUOTE(pelytea @ 2008 06 03, 13:27)
nei wienu kwepaliuku nebera verysad.gif  taip taupiau pasiimti geresnius kwepaliukus, o dabar likau is wis be nieko, reikejo bent CK imti doh.gif

Kaip kvepalų nėra? doh.gif biggrin.gif
Taigi jie dabar suskirstyti į vyriškus ir moteriškus.
Paspauskit ant Women's Fragrances ir išmes jums 2 puslapius kvepalų biggrin.gif
CK yra pirmieji biggrin.gif
Atsakyti
oij siaubas vos nenumiriau kai paraset , kad neber kvepalu, nes nedaug tasku buvo like iki ju swoon.gif rolleyes.gif
Atsakyti