Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

QUOTE(**violeta** @ 2008 05 20, 22:34)
dabar jus man pasakykit kaip už tuos ta6kus užsisakyti blush2.gif  dėkui

jei turi sukaupusi reikiama tasku kieki prizui, tai ji turi issirinkti, isideti i vadinamaji kaip ir krepseli, uzpildyti uzsakymo forma ir lauki kelias dienas, jei tavo uzsakymo neatmeta, tai lauk ir priziuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 05 21, 01:44)
jei turi sukaupusi reikiama tasku kieki prizui, tai ji turi issirinkti, isideti i vadinamaji kaip ir krepseli, uzpildyti uzsakymo forma ir lauki kelias dienas, jei tavo uzsakymo neatmeta, tai lauk ir priziuko smile.gif

O dabar už draugo pakvietimą jau neduoda taškų? g.gif
Atsakyti
Jau nebe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 05 21, 11:11)
Jau nebe  schmoll.gif

Oi kaip gaila. 4u.gif
Atsakyti
tai gal kas galit pagelbet kaip ir is kur tu tasku prisirinkt, visai nebedaug liko iki ck kvepaliuku g.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriukas @ 2008 05 21, 13:05)
tai gal kas galit pagelbet kaip ir is kur tu tasku prisirinkt, visai nebedaug liko iki ck kvepaliuku g.gif  help.gif

Ir man jau visai nedaug biggrin.gif . Bet kažkaip visai lėtai renkasi pastaruoju metu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

laukiu jau 2 sav., na dar visai nedaug, sakyčiau, tai dar yra vilties, kad TIKRAI gausiu ką užsakiau smile.gif Norėtusi vis tik........ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2008 05 21, 13:41)
Sveikos smile.gif

laukiu jau 2 sav., na dar visai nedaug, sakyčiau, tai dar yra vilties, kad TIKRAI gausiu ką užsakiau smile.gif Norėtusi vis tik........ ax.gif

O ką užsisakei?
Atsakyti
QUOTE(tigriukas @ 2008 05 21, 14:05)
tai gal kas galit pagelbet kaip ir is kur tu tasku prisirinkt, visai nebedaug liko iki ck kvepaliuku g.gif  help.gif

labai letai jie renkasi. Daugiausia uz tas perziuras kurias siuncia i elpasta po 10 tasku susirankioti galima. Ar uz kokia registracija netycia perveda. Greiciau niekaip nesusirinks schmoll.gif
Atsakyti
ir man jau labai sunkiai su tais taskais... sad.gif atrodo, iki CK visai nedaug beliko, bet dabar netgi per emeila ne kasdien ateina tie 10 ipointu... g.gif
bet kaip nors surinksiu iki CK ir tada jau uzmirsiu ta puslapi, nes labai atsibodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2008 05 21, 13:59)
O ką užsisakei?

tuos pačius CK smile.gif rašiau jau čia anksčiau...na, man jų kvapas visai neblogas, lengvas toks ir ,be to, jie unisex, tai jei ką, gali ir vyriška giminė sunaudot juos smile.gif kaip beje, prieš keletą metų ir darė smile.gif
Atsakyti
siandien gavau 200tasku uz broshure request. Is karto pervede bigsmile.gif I el pasta atsiunte kad brosiuras uzsisakyti reikia, uzsakiau ir iskarto pervede 200tasku biggrin.gif

As tikiuosi kad mano CK uzsakytu kvepalu neatmes rolleyes.gif
Atsakyti