Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

QUOTE(adirgni @ 2008 05 10, 11:12)
Ale rimtai pradėjo taškai lėčiau byrėti. Man kaip sustojo tie 2150, taip nieko nedaugėja. Gal CD užsisakyt? g.gif  Ar dar laukt iki vertingesnės prekės? g.gif

as tavo vietoje dar pataupyciau kam nars vertingesniam, kad ir CK. jei ji jau turi, antras irgi sueis smile.gif

QUOTE(Lapkritine @ 2008 05 10, 23:34)
Man net ir uz webfetch tasku nepridejo.... g.gif

man visada is jo prdeda. g.gif bet ten juk yra limitas 80 ipopintu per men. gal ji jau isnaudojai?
Atsakyti
už tuos survey (apklausas)kiek pildžiau, o dar niekada taškų negavau g.gif
Atsakyti
Sveikos panos, vakar pamačiau, kad CKOne gavau, tiesa siuntė apie 1mėn. su viršum, dar jei ne daugiau, bet vis gerai, nemokamai.. lotuliukas.gif
Negaliu pasakyt kiek tiksliai laiko siuntė, bet apie 1 mėn., 2mėn..., nes buvau išvykus atostogauti, ir grįžus radau savoi pašto dėžutėj prizelį...
O taip ilgai laukiau... blush2.gif Jau buvau netgi nusprendus, kad matyt, man neišsiuntė, ar kur užstrigo, bet visvien atėjo bigsmile.gif
Atsakyti
Tai super thumbup.gif thumbup.gif Taip ir radai sugrūstą į pašto dėžę??
Atsakyti
nesuprantu kazko visai taskai sustojo dideti g.gif cray.gif
Atsakyti
Gavau pagaliau Lacoste kvepalus. Paštininkė atnešė į namus. Bet ėjo kokius daugiau nei du mėnesius bigsmile.gif O aš jau maniau, kad negausiu
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowile: 15 gegužės 2008 - 15:25
QUOTE(jungle @ 2008 05 12, 23:00)
Tai super  thumbup.gif  thumbup.gif Taip ir radai sugrūstą į pašto dėžę??

Šeip jau, tai buvo net nesugrūsta į dėžutę, o kyšojo iš jos... O dar kai pašto dėžutė ne prie pat namo, o už vartų, tai išvis... schmoll.gif Gi galėjo bet kas pasimt.. schmoll.gif lotuliukas.gif
Bet pasirodo, niekam mano kvepaliuku nereikejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Damselfy @ 2008 05 15, 15:33)
Šeip jau, tai buvo net nesugrūsta į dėžutę, o kyšojo iš jos... O dar kai pašto dėžutė ne prie pat namo, o už vartų, tai išvis... schmoll.gif  Gi galėjo bet kas pasimt..  schmoll.gif  lotuliukas.gif
Bet pasirodo, niekam mano kvepaliuku nereikejo  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif taigi gerai, kad nieks nežinojo kas ten kyšo iš dėžutės
Atsakyti
O as vakar uzsakiau CK thumbup.gif Tikiuosi kad ateis lotuliukas.gif

Man dave 100tasku uz registracija i Mi-info, ir 150 uz the catalogue link nes uzsisakiau brosiuras (bet cia pries gera menesi ir tik dabar gavau taskus bet ne katalogus lotuliukas.gif )
Atsakyti
nu sveikutes drinks_cheers.gif kaip gyvuojat? ax.gif as mikos cd buvau uzsisakius tai atnese per 14 dienu kaip ir zadejo thumbup.gif gal kas gavo ka geriau? g.gif
Atsakyti
dabar jus man pasakykit kaip už tuos ta6kus užsisakyti blush2.gif dėkui
Atsakyti