Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

smile.gif+2008 05 06, 17:34-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2008 05 06, 17:34)
Ką tik atnešė Led Zeppelin rinkinį biggrin.gif
valio,dabar ir aš tikiu kad galima kažką gaut,tik gaila kad iki šiol viską atmetė kas vertingesnio...
o šis toks fainas,net du kompaktai ir DVD,su knygute apie istoriją ,gražiai įpakuota...gal ir vertėjo.old rock rules biggrin.gif

kiek kainavo taškelių?
Atsakyti
Sveikos, gavau šiandien CK, paštininkė sugrūdo į pašto dėžutę įspūdingame A 3 formato voke:lotuliukas Atejo per 2 savaites, koda rasiau SW1A 0AA, o Lietuvą parašiau prie miesto. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adirgni @ 2008 05 07, 17:34)
Pasirodo buvai teisi, parašė man jie laišką, kad atsiprašo, nes neteisingai parašė ipntų sumą. Tad tas Mp3 daugiau kainuoja nei 27 ipont. Grąžino man juos. Tai dabar kitką reik užsisakyt g.gif

ir man atmete doh.gif
Atsakyti
Sunku pasidarė taškus rinkti tik po 10 už laišką ax.gif , o dabar kai žinom, kad siunčia prizus taip norisi kuo daugiau taškų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 05 07, 19:13)
Sunku pasidarė taškus rinkti tik po 10 už laišką ax.gif , o dabar kai žinom, kad siunčia prizus taip norisi kuo daugiau taškų ax.gif

seniau taip lengva buvo rinkti, tačiau nebuvo tokio noro,azarto.. o dabar, kai taškų norisi DAR ir DAR , jie taip sunkiai renkasi verysad.gif kaip supratau,net už draugus nebeduoda cry.gif
Atsakyti
Na ką gi...eksperimento patvirtinimui, šiandien padariau užsakymą smile.gif žiūrėsim kuo baigsis.
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2008 05 07, 23:26)
Na ką gi...eksperimento patvirtinimui, šiandien padariau užsakymą smile.gif žiūrėsim kuo baigsis.

ka uzsisakei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linnde @ 2008 05 08, 00:09)
ka uzsisakei?  bigsmile.gif

tai vis kvepalus...tuos pačius CK One smile.gif Tiesiog pamaniau, kad neberinksiu taškų ir nebelauksiu ilgiau. Tik pažiūrėjau, kad ten 50 ml, nedaug smile.gif Man tas unisex kvapas visai nieko. Prieš penketą metų SB buvau parvežus iš kažkur 200 ml "fliažkę", tai visai neblogai kvepėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2008 05 08, 15:20)
tai vis kvepalus...tuos pačius CK One smile.gif Tiesiog pamaniau, kad neberinksiu taškų ir nebelauksiu ilgiau. Tik pažiūrėjau, kad ten 50 ml, nedaug smile.gif Man tas unisex kvapas visai nieko. Prieš penketą metų SB buvau parvežus iš kažkur 200 ml "fliažkę", tai visai neblogai kvepėjo smile.gif

bus gerai ir 50ml biggrin.gif kad tik siustu. as irgi jiems taupau, nors kvapo neuosciau blush2.gif

dabar kai jau nebedaug liko, visai nebedaugeja pas mane tasku, net uz emailus neduoda doh.gif
Atsakyti
man tai labai skaniai ck kvepia ax.gif
Atsakyti
Ale rimtai pradėjo taškai lėčiau byrėti. Man kaip sustojo tie 2150, taip nieko nedaugėja. Gal CD užsisakyt? g.gif Ar dar laukt iki vertingesnės prekės? g.gif
Atsakyti
Man net ir uz webfetch tasku nepridejo.... g.gif
Atsakyti