Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

QUOTE(mutantė @ 2008 05 05, 13:06)
Gal kas galit pasakyti  registravotes, kad gavote taškus, už kokius tinklapius gavote taškus?(tikiuosi aiškiai paklausiau ax.gif  blush2.gif )
Aš kur tik registruojuos negaunu taškų.

mane tas irgi lb domintu smile.gif
as gavau is:
Tesco Mobile Free SIM 150
catalogue request 150 x 2
kingo lotto 70
nescafe 140
CPRE 100
+ webfetch kas menesi po 80

tai tiek ax.gif

ir dar, ar pastebejot, kad desinej pusej paspaudus WATCH VIDEO po 10 ipointu duoda smile.gif

beje, gal kas nors dar ka nors uzsisake? arba kam taupot? wink.gif

p. s. atradau idomu ir pigu priza smile.gif --> spend ipoints --> greeting cards. tik 680 ipointu ir, kaip supratau, gali internetu issiusti tikrus atvirukus smile.gif kai is antro accounto surinksiu reikiama ipointu suma, pabandysiu, ar veikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnde: 05 gegužės 2008 - 11:32
Sveikos, turiu jums pasiulyma. Vienoje svetaineje reikia surinkti apie 30 draugu uzsiregistravimu. Manau, kad labai apsimoka meginti, nes galima gauti mobiliuju telefonu, ipod'u, mp3 playeriu ir pan. Ten pasirinkimas gana platus. Noreciau ir jums pasiulyti si puslapiuka, bei pasiulyti man padeti, uzsiregistruodamos per
http://www.xpango.com?ref=91367803 prasau nenutrinkite mano Referral ID , kuris jau registracijos formoje turetu buti : 91367803
Aciu jums, uz pagalba smile.gif
Mielai as jums taip pat atsidekosiu.
Atsakyti
o tu jau gavai?
Atsakyti
Ne, tik pradejau. Dar neturiu nei vieno tasko, o man reikia surinkti 33 atrodo.
Atsakyti
QUOTE(hot_tea @ 2008 05 05, 15:24)
Ne, tik pradejau. Dar neturiu nei vieno tasko, o man reikia surinkti 33 atrodo.

aš atme puslapyje nelabai suprantu kaip rinkti, man rodos tik paspaudimus reikia rinkti g.gif
Atsakyti
Ne, ten taskai renkami , jei ka nusiperki ,arba kai kazkas per tavota ID numeri prisijungia.
Atsakyti
QUOTE(hot_tea @ 2008 05 05, 17:02)
Ne, ten taskai renkami , jei ka nusiperki ,arba kai kazkas per tavota ID numeri prisijungia.

Aš ten registravausi, prijungiau pati kitus draugus (per jų kompus) ir nieko man taškų nedavė, tai nebežaidžiau schmoll.gif
Atsakyti
dar niekas,kiek teko girdeti,negavo nei prizelio,tai kazkaip net uzsiimti nera upo..
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2008 05 05, 20:41)
dar niekas,kiek teko girdeti,negavo nei prizelio,tai kazkaip net uzsiimti nera upo..

as irgi dar pakauksiu kol kas nors ka nors is ju gaus smile.gif tada gal pasidomesiu.
Atsakyti
Ką tik atnešė Led Zeppelin rinkinį biggrin.gif
valio,dabar ir aš tikiu kad galima kažką gaut,tik gaila kad iki šiol viską atmetė kas vertingesnio...
o šis toks fainas,net du kompaktai ir DVD,su knygute apie istoriją ,gražiai įpakuota...gal ir vertėjo.old rock rules biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarė:): 06 gegužės 2008 - 17:35
gavau va katik Nickelback kompakta.seip gailiuosi kad negalejau pataupyt dar kelis simtus tasku ir buciau CK uzsisakius. biggrin.gif nu bet vistiek gerai.
Atsakyti
QUOTE(linnde @ 2008 05 02, 13:33)
adirgni, kai parasei MP3 "kaina", maniau kokiu triju 0 nedarasei  lotuliukas.gif
bet cia idomiai rolleyes.gif uzsisakiau ir as viena... o gal atsius...  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Pasirodo buvai teisi, parašė man jie laišką, kad atsiprašo, nes neteisingai parašė ipntų sumą. Tad tas Mp3 daugiau kainuoja nei 27 ipont. Grąžino man juos. Tai dabar kitką reik užsisakyt g.gif
Atsakyti