Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

QUOTE(zbara @ 2008 04 23, 09:09)
drinks_cheers.gif tai pasigirkit kuri ką laimėjo  g.gif
įtariu čia tik burbulas yra. lotuliukas.gif neverta tikėt lotuliukas.gif
kvepalus geriau nisipirkt, ne namą kainuoja  ax.gif

Kvepalų tai tikrai negavo daugiau niekas išskyrus pradininkę taškų rinkimo... O va Mutantė gavo Mika kompaktą.. tikrai geriau jau nusipirkt, nes kiek laiko čia praleidi rinkdamas, visur registruojantis, greičiau ir pigiau nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai tuscias laiko svaistymas... Uz pora registraciju tik pervede taskus, daugiau niekas iki siol neperveda... Taigi as dar net neturiu reikiamos sumos iki prizo, kuri ir taip maza tikimybe, kad gautum unsure.gif
Atsakyti
atsiprasau kazkur praziopsojau atsakyma.anksciau klausiau o kur galima pamatyr tuos savo taskus?
Atsakyti
QUOTE(Lapkritine @ 2008 04 24, 18:10)
Tikrai tuscias laiko svaistymas... Uz pora registraciju tik pervede taskus, daugiau niekas iki siol neperveda... Taigi as dar net neturiu reikiamos sumos iki prizo, kuri ir taip maza tikimybe, kad gautum unsure.gif

Pritariu! Meciau seniai ta reikala. Uzsiregistravau kokiuose 20 puslapiu, bet pervede is maximum 5 - prizam uztektu, bet ka besisakiau, nieko neatsiunte. CD nenoriu, tai jo nebandziau. schmoll.gif Idomu tik kaip temos autorei atejo kvepalai.

QUOTE(ciolyta @ 2008 04 24, 18:13)
atsiprasau kazkur praziopsojau atsakyma.anksciau klausiau o kur galima pamatyr tuos savo taskus?

Virsuje yra 'my account' tai ten yra tasku sarasas ir dar detaliai galima isskleist isklotine, kai paspaudi pliusiuka prie tasku sumos.
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 24, 21:22)
Idomu tik kaip temos autorei atejo kvepalai.

o jum juokas neima doh.gif tik temos autorė gavo kvepalus lotuliukas.gif
o gal net negavo g.gif biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Gavau kvepalus!! taigi galiu garantuoti, kad siunčia.. nežinau ar visiems, ar čia sėkmės reikalas, bet aš gavau
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2008 04 30, 17:17)
Gavau kvepalus!! taigi galiu garantuoti, kad siunčia.. nežinau ar visiems, ar čia sėkmės reikalas, bet aš gavau

rimtai? bigsmile.gif geras!!! sveikinu 4u.gif
kokius? CK? per kiek atejo? ax.gif
Atsakyti
sveikinu thumbup.gif
o kaip pildei siuntimo lapą?kurioj vietoj rašai LT?
Atsakyti
linnde dėkui. lacoste
user posted image

užsisakiau dar pradžioje,kada dauguma užsisakinėjo,tiksliai nepamenu.

Gintarėsmile.gif
kiek pamenu rinkausi pagrindinėje anketoje Lietuvą rinkausi, tačiau ant voko buvo mėlynu rašikliu parašytas mano adresas be šalies, o juodu prirašyta lithuania. tai net nežinau,ar siunčiant čia taip dviems spalvom parašė,ar parašė be šalies, o kažkas pašte ar kur pagal pašto kodą prirašė šalį..
Atsakyti
Svarstau apie mėginimą užsakyt į UK,bet kur nors prirašyt Lithuania.bet spėju tada paško kodo nepriims...
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2008 04 30, 16:17)

Sveikinu smile.gif
O aš tai cd vakar gavau smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 04 30, 18:00-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2008 04 30, 18:00)
Svarstau apie mėginimą užsakyt į UK,bet kur nors prirašyt Lithuania.bet spėju tada paško kodo nepriims...

bandyk Lietuvą pasirinkus smile.gif jeigu sukčiavai renkat taškus, tai reikėtų kuo greičiau užsisakinėt, jeigu ne, tai atmetus tą adresą,su Lietuva, galėsi bandyti su UK.

Panelytex
sveikinu ;]
Atsakyti