Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

Bet ka rasyti tam uzsakymo lape? g.gif man vis meta,kad blogai doh.gif koki numeri rasyt?
Atsakyti
aš tai rašiau 0370 pradžią ir toliau savo numerį
Atsakyti
Jau klausiau gal kas žinot ką tai reiškia, bet pasikartosiu, nes nesuprantu--dešinėj lango pusėj YOU HAVE 1855 ipoints, o My ipoints account statement kasdieną mažėja--buvo 15... o dabar jau tik 1270. Nieko nesuprantu .

Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2008 04 16, 21:26)
Jau klausiau gal kas žinot ką tai reiškia, bet pasikartosiu, nes nesuprantu--dešinėj lango pusėj YOU HAVE 1855 ipoints, o My ipoints account statement kasdieną mažėja--buvo 15...  o dabar jau tik 1270. Nieko nesuprantu .

nekreipk dėmesio pas mane irgi taip pat ax.gif
Aš tai mėginsiu jai neužbanins nusipirkti amazones čekį ax.gif
Atsakyti
šiandien vėl mažiau taškų tik 1255.....
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2008 04 17, 21:14)

nu nemanau, kad tai turi reikšmės pas mane rodo 1,035, o accont 810
Atsakyti
man 200tsk pervede uz kazka g.gif turiu 2400 dabar.
Pagrinde per tuos ipointo laiskus surenku. vis po 10 tu tasku ale ir susidaro neblogai smile.gif taip sakant lasas po laso biggrin.gif

O tie taskai is pas mane mazeja accounte o pagrindiniam psl rodo 2400 mirksiukas.gif Demesio nekreipiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2008 04 16, 21:26)
Jau klausiau gal kas žinot ką tai reiškia, bet pasikartosiu, nes nesuprantu--dešinėj lango pusėj YOU HAVE 1855 ipoints, o My ipoints account statement kasdieną mažėja--buvo 15...  o dabar jau tik 1270. Nieko nesuprantu .

QUOTE(jungle @ 2008 04 17, 21:14)

QUOTE(mutantė @ 2008 04 18, 07:29)
nu nemanau, kad tai turi reikšmės pas mane rodo 1,035, o accont 810

Juk account'e rašo taškus surinktus per paskutinias 30 dienų, o kiti taškai slepasi ankstesnėse dienose ax.gif viskas tvarkoj su jūsų taškučiais smile.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif ir aš užsiregistravau tame ipoints, bet po kelių dienų rinkimo ir paskaičius šią temelę, dingo noras kažkaip, ypaę kad jeigu jie tokie nesąžiningi ir blokuoja dėl nieko schmoll.gif tai išvis nesąmonė, neverta laiko gaišti blush2.gif
Atsakyti
o kaip cia registruotis?ką daryti uzsiregistravus reikia? smile.gif
Atsakyti
na merginos, tai ar gavot kuri nors kvepalus?? ar taip ši temelė ir numirs, paaiškėjus, kad čia buvo muilo burbulas???? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2008 04 22, 22:53)
na merginos, tai ar gavot kuri nors kvepalus?? ar taip ši temelė ir numirs, paaiškėjus, kad čia buvo muilo burbulas???? biggrin.gif

drinks_cheers.gif tai pasigirkit kuri ką laimėjo g.gif
įtariu čia tik burbulas yra. lotuliukas.gif neverta tikėt lotuliukas.gif
kvepalus geriau nisipirkt, ne namą kainuoja ax.gif
Atsakyti