a,tai gal tuomet už tuos čekius bus galima pirkt iš amazon.co
tik ten jau bus prekės kaina+ plius pristatymo kaina ,didesnė už pačios prekės
rimtai reik pasidomėt kaip taškus iškeist į tuos čekius.tarkim ta avytė amazon kainuoja 16 dolerių,o už 19 mačiau 2 gb. mp3 grotuvą.idomu kiek tų dolerių duotų už kokius 3000 taškų ir kiek dar reiktų primokėt už siuntimą.
tai ar atsiuncia kanors nemokamai? bent cd?
Sveikos
ar pas ką nors yra tokia situacija---dešinėj ipoints lango pusėj rašo YOU HAVE 1835 taškų, o jei žiūri ACCOUNT STATEMENT tai matai tik 1525 ??? na ar kam nors buvo, kad rodytų dvi taškų sumas skirtingas???? absurdas......
ar pas ką nors yra tokia situacija---dešinėj ipoints lango pusėj rašo YOU HAVE 1835 taškų, o jei žiūri ACCOUNT STATEMENT tai matai tik 1525 ??? na ar kam nors buvo, kad rodytų dvi taškų sumas skirtingas???? absurdas......
QUOTE(jungle @ 2008 04 14, 23:18)
Sveikos
viskas cia gerai, pas mane irgi taip. desinej rodo bendra suma tasku, o "dinge" taskai "slepiasi" kovo menesyje, paspausk ant jo ir rasi
QUOTE(linnde @ 2008 04 14, 21:27)
viskas cia gerai, pas mane irgi taip. desinej rodo bendra suma tasku, o "dinge" taskai "slepiasi" kovo menesyje, paspausk ant jo ir rasi
hmmm labai keista. dabar jau 1835 ir 1370. ir niekur nieks nesislepia
o kaip tada jie per valanda sumažėjo??
QUOTE(linnde @ 2008 04 14, 17:00)
vaje, tai nekas tada...
kaip as supratau, verciasi mazdaug sitaip: mes patariame savo nariams uzsienieciams uz savo ipointus pirkti arba AMazon arba sendit.com cekius, nes jie pristatomi elektroniniu budu.
tik kokia nauda is tu cekiu...
kaip as supratau, verciasi mazdaug sitaip: mes patariame savo nariams uzsienieciams uz savo ipointus pirkti arba AMazon arba sendit.com cekius, nes jie pristatomi elektroniniu budu.
tik kokia nauda is tu cekiu...
Klausykit kaip rasti tuos čekius , ką už juos galima pirkti Nieko nesuprantu ką už tuos čekius perkama
QUOTE(skarbonke @ 2008 04 14, 21:31)
tai ar atsiuncia kanors nemokamai? bent cd?
CD atsiuncia
QUOTE(mutantė @ 2008 04 15, 15:21)
Klausykit kaip rasti tuos čekius , ką už juos galima pirkti Nieko nesuprantu ką už tuos čekius perkama
Cekiai turetu but prie dovanu visu, o uz juos gali moketis apsiperkant is www.amazon.co.uk, tik man atrodo neverta. Metu as ta tasku rinkima, nes betikslis laiko leidimas.
as bandysiu mikos cd jamt,bet, kad niekaip neiseina uzsisakyti kaip ten reikia? koki nr vest?
QUOTE(skarbonke @ 2008 04 15, 21:07)
as bandysiu mikos cd jamt,bet, kad niekaip neiseina uzsisakyti kaip ten reikia? koki nr vest?
Kaip tik mikos CD man atėjo , o ten kur visi prizai paspask ant mikos išmes ar tik vieną norį užsisakyt, paspausi, kad taip tada parodys tavo adresą ar teisingas pažiūrėsi ir kai patvirtinsi bus viskas
Papildyta:
Pažiūrėkit nėra lietuvos kur amazon siunčia siunčia http://www.amazon.co...mp;docId=596896
QUOTE(mutantė @ 2008 04 16, 07:43)
Pažiūrėkit nėra lietuvos kur amazon siunčia siunčia http://www.amazon.co...mp;docId=596896
Siaip man atrodo siuncia i Lietuva, bet ten yra tarifai visai kiti. Va cia yra tie tarptautiniai tarifai, tik idomu mes skaitomes pagal juos vakaru ar rytu Europa AMAZON_TARIFAI O ir 8000 tasku kainuoja tas amazon cekis ir 30 svaru jo verte (o dar kiek parsiuntimas kainuotu daiktelio).
Kazkaip man ranka nekyla cd sakytis - nugi zinau, kad neklausysiu nes ta pati is interneto galiu parsisiust ir man taip patogiau. Dabar pabandziau uzsisakyt si ta, bet adresa truputi pamelavau: rinkausi sali UK, irasiau angliska pasto koda, rinkausi, kad mano adreso nera sarase ir tada jau savus tikrus duomenis surasiau, o sali irasiau prie 'county' - tai arba gausiu, arba atsaus, arba atsauks uzsakyma ir dar gausiu bana