Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

QUOTE(busima_mama @ 2008 04 12, 16:40)
Manau, kad tada tikrai negaus nieko. Ten uzsakinejant aiskiai parasyta, kad rasyt UK adresa. Man ka tik bandziau uzsakinet viska atmete. Kvepalu nebandziau. Bet va is daiktu,tai turbut viskas is amazon.co.uk ir nieko is ju nesiuncia. Idomu kvepalai kuriam partneriui priklauso. Nu bet prizu jau nebesitikiu gaut.  ax.gif

Jei Calvin Klein One kvepalai, tai jie Calvin Klein prtneriui priklauso, man rodos.. g.gif
Atsakyti
ne, ten viskas truputi ne taip...
pvz. CD siunčia iš svetainės kuri prekiauja diskais 101CD.com, o kvepalai bus iš kokio partnerio, kuris parfumerija, kvepalais ir panašiais dalykais prekiauja..
Atsakyti
o kur reikia matyti tuos savo taskus?
Atsakyti
visos jus jau uzsisakinejate o as turiu tik 2200 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ciolyta @ 2008 04 13, 12:56)
o kur reikia matyti tuos savo taskus?

Virsuj, desinej. Sita nuotrauka issididinus matosi Editos taskai.
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2008 04 13, 15:22)
visos jus jau uzsisakinejate o as turiu tik 2200 verysad.gif

neliudek, as dar maziau - 1695 unsure.gif
tik kuo toliau, tuo labiau abejoju, ar gausis ka uz juos uzsisakyt g.gif
Atsakyti
TAI AR KAM NORS PERVEDE TIEK, KIEK ZADETA? Ta prasme, as kolkas tik is VRM ir Webfetch bei Nescafe esu gavus, o po to uz tuos velykinius kiausinius, nuorodu atidarinejima ir ipoll, daugiau nieko negavau, nors praktiskai visur uzsiregistravau kur nemokama registracija, o menesis irgi jau praejes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 14, 07:56)
TAI AR KAM NORS PERVEDE TIEK, KIEK ZADETA? Ta prasme, as kolkas tik is VRM ir Webfetch bei Nescafe esu gavus, o po to uz tuos velykinius kiausinius, nuorodu atidarinejima ir ipoll, daugiau nieko negavau, nors praktiskai visur uzsiregistravau kur nemokama registracija, o menesis irgi jau praejes.  g.gif

Man yra pervedę Surveys.com 300, Ultralase 250, už katalogo užsakymą 150, taip pat Nescafe ir Webtech. Deja VRM dar nepervedė, ir daug kitų dar laukiu ax.gif . Turiu 1720
Atsakyti
man irgi daugiau niekas nepervede schmoll.gif
turiu 2155
Dar is ipoint gavau laiska tipo uzsisakyk kazkoki free pink kazka ir gauk 500tasku o kad ten dar ir moketi kazkiek svaru reikia doh.gif gerai kad perskaiciau butu parejus saskaita doh.gif
Atsakyti
Man pervede: Consumer Information Centre 150, Ultralase 250, Nescafe 140, WebFetch.co.uk po 20, Who Remembers Me? 50 ir 25
Seniai jau ten nelendu, nes kompaktu nereikia, o jei rimtu nesius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilgynė: 14 balandžio 2008 - 14:44
Atšaukė CK doh.gif

ką reiškia šis paskutinis sakinys?

We do advise our foreign members to redeem their points for either Amazon vouchers or sendit.com vouchers as these are delivered electronically.

tai čia kurie prizai bus amazon,o kurie sendit?kaip suprantu tai sako užsisakyti tuos nes tada atsiųs.

Atsakyti
smile.gif+2008 04 14, 18:42-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2008 04 14, 18:42)
Atšaukė CK doh.gif

ką reiškia šis paskutinis sakinys?

We do advise our foreign members to redeem their points for either Amazon vouchers or sendit.com vouchers as these are delivered electronically.

tai čia kurie prizai bus amazon,o kurie sendit?kaip suprantu tai sako užsisakyti tuos nes tada atsiųs.

vaje, tai nekas tada... verysad.gif
kaip as supratau, verciasi mazdaug sitaip: mes patariame savo nariams uzsienieciams uz savo ipointus pirkti arba AMazon arba sendit.com cekius, nes jie pristatomi elektroniniu budu.

tik kokia nauda is tu cekiu... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnde: 14 balandžio 2008 - 17:01