Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

smile.gif+2008 04 11, 15:43-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2008 04 11, 15:43)
as 04.07 užsakiau CK.dar neatšaukė,tai laukiu arba tikiusoi kad bent taškus gražins ir bandysiu kažką kita užsakinėt.

Man neatšaukė ir taškų negražino, bet gal paštininkei patiko tai pasiemė lotuliukas.gif , o kitoms gal atsius ax.gif
Atsakyti
sekas jums biggrin.gif pas mane tik 500, nors registruojuos visur, kur taškų žada rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 04 11, 16:43-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2008 04 11, 16:43)
as 04.07 užsakiau CK.dar neatšaukė,tai laukiu arba tikiusoi kad bent taškus gražins ir bandysiu kažką kita užsakinėt.

Nu aš tai 22d užsakiau, bet dar negavau, tai kaip ir nesitikiu jau.. g.gif
Atsakyti
o jūs kurios negavot nebandėt jiem laiškus nusiųst paklaust kodėl neatsiuntė prizo?
Atsakyti
Gavau snd 300 tasku is Surveys.com thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 04 11, 17:48-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2008 04 11, 17:48)
o jūs kurios negavot nebandėt jiem laiškus nusiųst paklaust kodėl neatsiuntė prizo?

/nu kai mane užblokavo, ir į jokius mano laiškus nereaguoja, tai kažkaip nesitikiu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Damselfy @ 2008 04 11, 21:41)
/nu kai mane užblokavo, ir į jokius mano laiškus nereaguoja, tai kažkaip nesitikiu.. blush2.gif

o nei vienos dar neatblokavo, kai prašėt laišką? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 04 11, 17:09)
Man neatšaukė ir taškų negražino, bet gal paštininkei patiko tai pasiemė lotuliukas.gif , o kitoms gal atsius ax.gif

As kaip suprantu, tai pastininke tau visu pirma turetu atnesti kvita, kad paste atsiimtum siuntini (kvepalus wub.gif )... Taigi jos ir negalejo pasiimti sau... Cia nebet ipointas gudrauja ir ne visoms siuncia g.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 04 12, 07:53)
o nei vienos dar neatblokavo, kai prašėt laišką? ax.gif

Tai, kad ne.. g.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 04 11, 17:48-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2008 04 11, 17:48)

Manau, kad tada tikrai negaus nieko. Ten uzsakinejant aiskiai parasyta, kad rasyt UK adresa. Man ka tik bandziau uzsakinet viska atmete. Kvepalu nebandziau. Bet va is daiktu,tai turbut viskas is amazon.co.uk ir nieko is ju nesiuncia. Idomu kvepalai kuriam partneriui priklauso. Nu bet prizu jau nebesitikiu gaut. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhulia @ 2008 04 12, 14:03)
As kaip suprantu, tai pastininke tau visu pirma turetu atnesti kvita, kad paste atsiimtum siuntini (kvepalus wub.gif )... Taigi jos ir negalejo pasiimti sau... Cia nebet ipointas gudrauja ir ne visoms siuncia g.gif

žinok jokių kvitų nėra blink.gif man CD tiesiog į pašto dėžutę įmetė, nei pasirašyt reikėjo, nei ką... kaip paprastą freebį atsiuntė..
Atsakyti
CD tai pašto dežutėn įmeta mirksiukas.gif ir man atrodo tik Cd ir siunčia mirksiukas.gif
Atsakyti