Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

Oba geras!!!! Tikriausiai pamenat kai i el.pasta kazkur balandzio 1 ar 2 diena buvo atsiunte laiska su reklama kazkokio ten "Grand National Sweepstake", tipo pirk ji uz 100 tasku ir kazkas ten bus:)) Na, nusipirkau... ir siand gavau is ju 917 tasku!!! ax.gif thumbup.gif

Cia siule pirkti zirgu lenktyniu bilieta ar kazkas tokio, nelabai gerai anglu suprantu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhulia: 08 balandžio 2008 - 18:18
Edita, ką tik pabuvojau tavo accounte ir aš biggrin.gif
turi 2640 taškų biggrin.gif
gerai tikrai kad reikia suvest slaptažodį norint kažką daryt.pradžioj tai nervindavo kai pati naudojies,bet dabar supratau kam to reikia biggrin.gif
Atsakyti
mano visus užbokavo, teks rinkti iš naujo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutantė: 09 balandžio 2008 - 09:18
Sveikos, aš jau irgi kokia savaitė kaip renku taškus, bet pradėjau abejoti, ar verta g.gif Nu žiurėsim

Kol kas turiu [B] 1405
Atsakyti
Pasirodo galiu įeiti blush2.gif ne tą šalį vis išmesdavi ir neleisdavo kitą šalį pasiimti (turbut kažkas su jų sistema buvo) dabar viskas gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Damselfy @ 2008 04 08, 13:20)
O gal galetum ideti, ka jiems parasei?  blush2.gif
Jau grazino nicka? Ka nors atrase? blush2.gif

Parašiau, kad nesutinku su jų laišku, nesuprantu užblokavimo esmės, ir pabrėžiau tą sakinį, kad nesąmoningai parašyta dėl daugybės prizų gavimo.
Kol kas dar nieko neatrašė, vis laukiu.

P.S. Pabandžiau įeiti į savo accountą, ir ką jūs manote pabuvau Editos accounte biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 09 balandžio 2008 - 11:06
ar gawot dar kas nors ka nors, nes noreciau jau daryt uzsakyma, taj jei nesiuncia su drauge susitarciau kuri anglijoje yra, tada gal jai atsiustu g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kurios dar renkate taškučius, šiandien yra 2 ipoills po 5 taškučius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 04 11, 11:21)
Sveikos merginos, kurios dar renkate taškučius, šiandien yra 2 ipoills po 5 taškučius ax.gif

jau vakar vakare buvo ir dar vakar atsiunte net du laiškus, kur paspaudus užsidirbi 10 iponds ax.gif
Atsakyti
As esu uzsisakiusi CK kvepalus... Bet juos turetu atsiusti dar laaabai negreit... jeigu is viso atsius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhulia @ 2008 04 11, 13:54)
As esu uzsisakiusi CK kvepalus... Bet juos turetu atsiusti dar laaabai negreit... jeigu is viso atsius g.gif

Man neatsiuntė, gal kam labiau pasiseks ax.gif
Atsakyti
as 04.07 užsakiau CK.dar neatšaukė,tai laukiu arba tikiusoi kad bent taškus gražins ir bandysiu kažką kita užsakinėt.
Atsakyti