O tai čia pas tave anketoj taip atsitiko? Aš manau, kad gal pas juos serveris koks susikniso ar duomenų bazė ir išmėtė bile kur ir bile kaip
aš tiesiog buvau čia ir tuo pačiu po ipoints vaikščiojau, taškučius pamažu rinkau, norėjau pasižiūrėti kiek yra ir rašo mažiau negu buvo, po to pažiūriu, kad anketa kažkokios Editos (mano vardas tikrai ne Edita) dar plius taškų pririnkta, kažkas iš ten užsisakyta... hmz.gal kažką sumaišė...
QUOTE(Freedom @ 2008 04 07, 21:29)
aš tiesiog buvau čia ir tuo pačiu po ipoints vaikščiojau, taškučius pamažu rinkau, norėjau pasižiūrėti kiek yra ir rašo mažiau negu buvo, po to pažiūriu, kad anketa kažkokios Editos (mano vardas tikrai ne Edita) dar plius taškų pririnkta, kažkas iš ten užsisakyta... hmz.gal kažką sumaišė...
O nebandet ten kur po vardu yra 'log out if you're not Edita' paspaust ir savo vardu prisiregistruot? Ar jum taip ismeta kai savo vardu registruojates?
O dar pagalvojau toki dalyka - man kad ir savo saskaita esu atsidarius, bet norint pasiziuret kiek tasku ir uz ka gavus esu, visada reikia dar karta ivest savo slaptazodi.
Freedom, o jum irgi ivedus savo slaptazodi sitaip atidare?
Freedom, o jum irgi ivedus savo slaptazodi sitaip atidare?
Aš tai ipoints isidėjus į favoritus tai visad užkrauna mano vardu, bet vieną kart irgi pasitaikė ta Edita. Kažin kodėl
P.S Gavau 200 už registraciją Ladbrokes.
QUOTE(Loora @ 2008 04 08, 08:28)
ir aš gavau iš Ladbrokes 200 ir labai greit pervedė taškučius
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 04 07, 20:55)
Kažkokia nesąmonė parašyta, vienu žodžiu kad per dažnai lankausi savi accounte ir Neva aš per daug prizų esu gavusi. Bet gale parašyta, jei taip nėra, jis atsiprašo ir liepia parašyti atgal, kodėl aš nesutinku. Na aš ir parašiau
O gal galetum ideti, ka jiems parasei?
Jau grazino nicka? Ka nors atrase?
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 07, 22:52)
O nebandet ten kur po vardu yra 'log out if you're not Edita' paspaust ir savo vardu prisiregistruot? Ar jum taip ismeta kai savo vardu registruojates?
man čia kažkaip pats prisijungė.. tačiau aš atsijungiau ir prisijungiau savo vardu, bet kažkaip keista, kad prileidžia prie ne mano anketų, dar suprasčiau per mano pc šiuo vardu būtų eita... kažkaip jeigu taip lengvai išmeta svetimas, tai kas bus jeigu maniškę kažkam išmes? juk gali už mano taškus sau kažką užsisakyti..
Papildyta:
Busima_mama, kartais ne tu Edita?
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 03, 23:13)
pyp pyp pyp uzknisa nerealiai jie mane - gavau laiska is ipoints, kad siulo 400 tasku uz anketa, iesko zmoniu be vaiku ir kurie keliauja. Nu pildau as ja ir po keliu klausimu ismata kita psl ir raso,kad netinkami mano atsakymai ir netinku siai apklausai. Pasileidau dar karta, tai dar maziau atsakiau klausimu ir vel isjunge. Ir nebe pirmas kartas taip.
[/b]
[/b]
va gal mes ėjom į šitą tavo nuorodą, kuri yra siųsta į tavo anketą ir tiesiog susipainiojo ipointas?
QUOTE(Freedom @ 2008 04 08, 15:52)
Busima_mama, kartais ne tu Edita?
As Edita, bet pas mane vienam 330 tasku, kitam 400, o trecioj 1435. Bet ta 330 savo vardu, o kitas kitais vardais atsidarius. Beje, siandien buvau universitete prie ipoints prisijungus, tai ismete man svetima anketa. Bet kai i taskus paziuret norejau ieit,tai pareikalavo slaptazodzio.
Beje, turiu pastebejima, kad man daugiau uz nieka nebepervedineja tasku, nors jau beveik menesis kaip uzsiregistravus.
tai matyt kiti sponsoriai ir nezada pervedinet
Taip jau kituose angliškuose puslapiuose taip blokuojama. Renki renki taškus kai surenki dau užblokuoja ir parašo, kad už nesažiningumą .