Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

QUOTE(pelytea @ 2008 04 07, 20:37)
ka tik greiciau 333taskus perwestu, kol neuzblokawo pasiimsiu Ck kwepalus, aisku jei atsius g.gif pas mane 4 emailai uzregistruoti nenaudojami doh.gif

as irgi 4 sukciaujancius emailus is savo saskaitos priregistravus... o iki CK dar labai nemazai truksta g.gif bijau, kad ir manes neuzblokuotu unsure.gif
Atsakyti
hmz, kaip manot, gal verta pabandyti Hide ip programas? biggrin.gif tada nesusektų kas ir kaip registruojas... hmzzz
Atsakyti
Jūs nepatikėsit, mane irgi užblokavo, nors niekada nesukčiavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 04 07, 19:45)
Jūs nepatikėsit, mane irgi užblokavo, nors niekada nesukčiavau  doh.gif

Bent parase uz ka?
Atsakyti
Kažkokia nesąmonė parašyta, vienu žodžiu kad per dažnai lankausi savi accounte ir Neva aš per daug prizų esu gavusi. Bet gale parašyta, jei taip nėra, jis atsiprašo ir liepia parašyti atgal, kodėl aš nesutinku. Na aš ir parašiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 07 balandžio 2008 - 19:57
va čia tai jau tikrai apgavystė.reiškia dėl vaizdo vienam kitam prizą duoda,kad kuo daugiau žmonių ,,dirbt" priviliotų, o tada prisigalvoja priežasčių ir lauk meta.bjaurybės...

o ką Jūrate esi gavus?kaip suprantu tik vienus kvepalus..

aišku jei būtume ką nors mokamai per ten pirkusios ,tai nemestų,bet kai mato kad tik ,,chaliavai" norim gaut,tai ir meta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarė:): 07 balandžio 2008 - 20:00
Taip, per kelis metus mano registracijos pirmi kvėpalai mano gauti, ir užsisakius buvau lacoste, pagal viską šią savaitę turėjo pareiti
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 04 07, 21:55)
Kažkokia nesąmonė parašyta, vienu žodžiu kad per dažnai lankausi savi accounte ir Neva aš per daug prizų esu gavusi. Bet gale parašyta, jei taip nėra, jis atsiprašo ir liepia parašyti atgal, kodėl aš nesutinku. Na aš ir parašiau  biggrin.gif

vaje, kaip sugrieztino kontrole verysad.gif unsure.gif o tai kiek tas per daug? 3? 4?...
jei ju taisyklese neskelbia, kiek prizu yra limitas, tai butinai parasyk jiems tai. taip jau tikrai neteisinga schmoll.gif
Atsakyti
tai gal ir išsiuntė, tik kažkur pakeliui pas kažką užsiliko...?ne per vieną paštą keliauja gi,gal kažkam ir panižo...čia kaip su freebiais-šlamštą visokį, žurnalus,tai gaunu, o kur kas vertingesnio- šnipšt.

oba-gavau už 4 catalogue request thumbup.gif
turiu 2775

patarkit ką daryt...?
noriu kvepalų,bet gal nesiųs jau? reik kažką užsisakyt,kol ir manęs nenurašė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarė:): 07 balandžio 2008 - 20:06
smile.gif+2008 04 07, 22:03-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2008 04 07, 22:03)
tai gal ir išsiuntė, tik kažkur pakeliui pas kažką užsiliko...?ne per vieną paštą keliauja gi,gal kažkam ir panižo...čia kaip su freebiais-šlamštą visokį, žurnalus,tai gaunu, o kur kas vertingesnio- šnipšt.

oba-gavau už 4 catalogue request  thumbup.gif
turiu 2775

patarkit ką daryt...?
noriu kvepalų,bet gal nesiųs jau? reik kažką užsisakyt,kol ir manęs nenurašė.

bandyk uzsisakinet CK arba koki cd, arba dar gali ta kamsciatraukiu rinkini smile.gif
geriau jau apsidrausk ir uzsisakyk greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
tai žinau,noriu iškart užsisakyt bet dabar galvoju ką?kvepalų maža tikimybė kad duos,kažin artie kamščiatraukiai verti dėmesio...?kompaktai tai ten tokie kad už dyką neimčiau...skystaliukas... blush2.gif

gal kas galėtų išverts kas ten tiksliai įeina į komplektą? o tai vien tik saldųs apibūdinimai ir nieko nesuprantu

ai imu kvepalu,kamščiatraukį blyn galiu maximoj už 10 litų nusipirkt.o čia jei ir atsakys tai bent nesigraušiu kad nepabandžiau,o tai paskui nervinisuos ir galvosiu-o gal būčiau gavus?
Papildyta:
padaryta.liko 87 taškai verysad.gif

na labai tikiuosi kad gausiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarė:): 07 balandžio 2008 - 20:17
gal kas atpažįsta savo anketą? blink.gif blink.gif
user posted image
pustelėkite ant paveiksliuko, kad taptų didesnis.
Atsakyti