Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

O aš gal pasirodysiu labai įtari, bet kas jums garantuoja, kad Lietuvoje perkate originalą g.gif Kartais įtarimas kyla ir duty free ban.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2008 08 12, 12:45)
O aš gal pasirodysiu labai įtari, bet kas jums garantuoja, kad Lietuvoje perkate originalą  g.gif  Kartais įtarimas kyla ir duty free  ban.gif

Prasideda..... doh.gif
Atsiprasau, nesusilaikiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 12 rugpjūčio 2008 - 12:19
QUOTE(racke @ 2008 08 12, 12:45)
O aš gal pasirodysiu labai įtari, bet kas jums garantuoja, kad Lietuvoje perkate originalą  g.gif  Kartais įtarimas kyla ir duty free  ban.gif

Dar viena sąmokslo teorijų vystytoja doh.gif

O kas tamstai būtų pakankama garantija? Chanel mados namų raštiška priesaika, prisegta prie pirkimo čekio, kad tas egzempliorius, kurį nusipirko ponia racke yra originalas? biggrin.gif

Nereikia ieškot sliekų po alfaltu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 08 12, 17:19)
Dar viena sąmokslo teorijų vystytoja  doh.gif

O kas tamstai būtų pakankama garantija? Chanel mados namų raštiška priesaika, prisegta prie pirkimo čekio, kad tas egzempliorius, kurį nusipirko ponia racke yra originalas? biggrin.gif

Nereikia ieškot sliekų po alfaltu. smile.gif

taikliai pasakyta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2008 08 12, 13:45)
Kartais įtarimas kyla ir duty free  ban.gif

Dviračių neišradinėsiu,bet teko susidurti su tokiu atveju kai pusseserė iš uk duty free parvežė e.arden kvepaliukus, o ju purkiamoji dalis buvo ne metaline,o plasmasinė ir išsimaunama,tai man jie labai greitai išgaravo,išdalinau draugėm,nes didžiausias kiekis tai gaila buvo unsure.gif
Atsakyti

O kas tamstai būtų pakankama garantija? Chanel mados namų raštiška priesaika, prisegta prie pirkimo čekio, kad tas egzempliorius, kurį nusipirko ponia [b]racke[/B] yra originalas? biggrin.gif

Niu gal visai ir nieko būtų ax.gif Tada jau visiems galėčiau rodyti kaip tikriausio originalo pavyzdį. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2008 08 13, 12:34)
Niu gal visai ir nieko būtų  ax.gif  Tada jau visiems galėčiau rodyti kaip tikriausio originalo pavyzdį.    tongue.gif

Nu, gerai, kad dar humoro jausmo bent nesi praradus biggrin.gif

O šiaip tai iš tikrųjų - kiekvinas turim liguistų fobijų - jei nuolat persekioja fufliakiško kvepalo baimė, tai juos reikia pirki TIK mados namų butikuose (ten gražiai įpakuos, čekutį išspausdins ant firminio blanko biggrin.gif ) arba tų mados namų internetinėse pardėse. Praktiškai turi visi - tik nenorėk tuomet, kad būtų nebrangu mirksiukas.gif
Atsakyti
ulta

sephora

macys

neiman marcus

nordstrom

rimtos parduotuves gerus vardus turincios preztizines parduotuves ..turi savo internetinius puslapius....jokiu kalbu ir abejoniu apie neoriginaluma ir buti negali......is cia sakykites kvepalus.....arba tarpininkes lai uzsako per cia....geriau biski daugiau sumoketi ir gauti sviezia ir originalia preke.....

4u.gif
Atsakyti
Bože, tai jūs bandot įrodyt kad beautyencounter, fragranceshop, perfumenetwork, etc. prekės jau nebešviežios ir gal net ne originalios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morepink: 15 rugpjūčio 2008 - 08:28
nieko as nebenoriu jums irodyti...... doh.gif pirkit is ebay ir visokiu internetiniu neaiskiu parduotuviu ir bukit laimingos.....ir kvepekit skaniai......ir nesukit galvos apie originaluma....ar sviezuma....

juk jus pacios protingiausios ir ismananciausios...o mes noredamos tik gero ...esam kvailes nuobodzios ir durnes..... doh.gif tebunie......

irnesakyk.gif

svarbu nusistatymas......ir saves nuteikimas kad kokybe gera tai ir originalas....juk is uzsienio...is amerikos......

viskas pasiduodu....
000189.gif 000189.gif
Atsakyti
Isabelle, klausimas truputį ne į temą. Ar tie tavo taškiukai - vienur trys, kitur šeši - ką nors reiškia ar klavišas stringa? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 08 15, 09:08)
rimtos parduotuves gerus vardus turincios preztizines parduotuves ..turi savo internetinius puslapius....jokiu kalbu ir abejoniu apie neoriginaluma ir buti negali......

o aš netikiu, kad jose paddielkių nebūna...... cool.gif kodėl tokia užtikrinta, kad visur kitur pilna fuflo, o čia- nea, čia jau aukso kasyklos...... unsure.gif

QUOTE(Isabelle @ 2008 08 15, 09:46)
o mes  noredamos tik gero ...

jazau, kaip malonu, kaip taip mumis rūpinatės...... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif susigraudinau, aš tik niekinga žemės dulkė, o čia mūsų Naujoji Pranašė, šlovė jai...... wub.gif wub.gif wub.gif doctor.gif

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 08 15, 13:31)
Isabelle, klausimas truputį ne į temą. Ar tie tavo taškiukai - vienur trys, kitur šeši - ką nors reiškia ar klavišas stringa?  ax.gif

oi, brungioji, kaip tu man patinki...... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti