O aš gal pasirodysiu labai įtari, bet kas jums garantuoja, kad Lietuvoje perkate originalą Kartais įtarimas kyla ir duty free
QUOTE(racke @ 2008 08 12, 12:45)
O aš gal pasirodysiu labai įtari, bet kas jums garantuoja, kad Lietuvoje perkate originalą Kartais įtarimas kyla ir duty free
Prasideda.....
Atsiprasau, nesusilaikiau.
QUOTE(racke @ 2008 08 12, 12:45)
Dar viena sąmokslo teorijų vystytoja
O kas tamstai būtų pakankama garantija? Chanel mados namų raštiška priesaika, prisegta prie pirkimo čekio, kad tas egzempliorius, kurį nusipirko ponia racke yra originalas?
Nereikia ieškot sliekų po alfaltu.
QUOTE(Smauglius @ 2008 08 12, 17:19)
Dar viena sąmokslo teorijų vystytoja
O kas tamstai būtų pakankama garantija? Chanel mados namų raštiška priesaika, prisegta prie pirkimo čekio, kad tas egzempliorius, kurį nusipirko ponia racke yra originalas?
taikliai pasakyta
QUOTE(racke @ 2008 08 12, 13:45)
Kartais įtarimas kyla ir duty free
Dviračių neišradinėsiu,bet teko susidurti su tokiu atveju kai pusseserė iš uk duty free parvežė e.arden kvepaliukus, o ju purkiamoji dalis buvo ne metaline,o plasmasinė ir išsimaunama,tai man jie labai greitai išgaravo,išdalinau draugėm,nes didžiausias kiekis tai gaila buvo
O kas tamstai būtų pakankama garantija? Chanel mados namų raštiška priesaika, prisegta prie pirkimo čekio, kad tas egzempliorius, kurį nusipirko ponia [b]racke[/B] yra originalas?
Niu gal visai ir nieko būtų Tada jau visiems galėčiau rodyti kaip tikriausio originalo pavyzdį.
QUOTE(racke @ 2008 08 13, 12:34)
Niu gal visai ir nieko būtų Tada jau visiems galėčiau rodyti kaip tikriausio originalo pavyzdį.
Nu, gerai, kad dar humoro jausmo bent nesi praradus
O šiaip tai iš tikrųjų - kiekvinas turim liguistų fobijų - jei nuolat persekioja fufliakiško kvepalo baimė, tai juos reikia pirki TIK mados namų butikuose (ten gražiai įpakuos, čekutį išspausdins ant firminio blanko ) arba tų mados namų internetinėse pardėse. Praktiškai turi visi - tik nenorėk tuomet, kad būtų nebrangu
ulta
sephora
macys
neiman marcus
nordstrom
rimtos parduotuves gerus vardus turincios preztizines parduotuves ..turi savo internetinius puslapius....jokiu kalbu ir abejoniu apie neoriginaluma ir buti negali......is cia sakykites kvepalus.....arba tarpininkes lai uzsako per cia....geriau biski daugiau sumoketi ir gauti sviezia ir originalia preke.....
sephora
macys
neiman marcus
nordstrom
rimtos parduotuves gerus vardus turincios preztizines parduotuves ..turi savo internetinius puslapius....jokiu kalbu ir abejoniu apie neoriginaluma ir buti negali......is cia sakykites kvepalus.....arba tarpininkes lai uzsako per cia....geriau biski daugiau sumoketi ir gauti sviezia ir originalia preke.....
Bože, tai jūs bandot įrodyt kad beautyencounter, fragranceshop, perfumenetwork, etc. prekės jau nebešviežios ir gal net ne originalios
nieko as nebenoriu jums irodyti...... pirkit is ebay ir visokiu internetiniu neaiskiu parduotuviu ir bukit laimingos.....ir kvepekit skaniai......ir nesukit galvos apie originaluma....ar sviezuma....
juk jus pacios protingiausios ir ismananciausios...o mes noredamos tik gero ...esam kvailes nuobodzios ir durnes..... tebunie......
svarbu nusistatymas......ir saves nuteikimas kad kokybe gera tai ir originalas....juk is uzsienio...is amerikos......
viskas pasiduodu....
juk jus pacios protingiausios ir ismananciausios...o mes noredamos tik gero ...esam kvailes nuobodzios ir durnes..... tebunie......
svarbu nusistatymas......ir saves nuteikimas kad kokybe gera tai ir originalas....juk is uzsienio...is amerikos......
viskas pasiduodu....
Isabelle, klausimas truputį ne į temą. Ar tie tavo taškiukai - vienur trys, kitur šeši - ką nors reiškia ar klavišas stringa?
QUOTE(Isabelle @ 2008 08 15, 09:08)
rimtos parduotuves gerus vardus turincios preztizines parduotuves ..turi savo internetinius puslapius....jokiu kalbu ir abejoniu apie neoriginaluma ir buti negali......
o aš netikiu, kad jose paddielkių nebūna...... kodėl tokia užtikrinta, kad visur kitur pilna fuflo, o čia- nea, čia jau aukso kasyklos......
QUOTE(Isabelle @ 2008 08 15, 09:46)
o mes noredamos tik gero ...
jazau, kaip malonu, kaip taip mumis rūpinatės...... susigraudinau, aš tik niekinga žemės dulkė, o čia mūsų Naujoji Pranašė, šlovė jai......
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 08 15, 13:31)
Isabelle, klausimas truputį ne į temą. Ar tie tavo taškiukai - vienur trys, kitur šeši - ką nors reiškia ar klavišas stringa?
oi, brungioji, kaip tu man patinki......