Perku www.perfumenetwork.com ir esu labai patenkinta :ax:Tame puslapyje fragrancex zymiai brangiau viskas.
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 08 05, 13:10)
Perku www.perfumenetwork.com ir esu labai patenkinta :ax:Tame puslapyje fragrancex zymiai brangiau viskas.
arba kazko nesuprantu arba jie nesiuncia i LT
Paprastai perku parduotuvėje, bet kai labai prireikia, o tingisi važiuoti, tai išsirenku e.parduotuvėj. Užsienio parduotuvėse nors ir žvalgiausi, bet nedrįsau, o lietuviška visai nebloga parfumexpress. Nors pasiūla nėra itin gausi, bet kainos tikrai žemesnės
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 05, 15:02)
arba kazko nesuprantu arba jie nesiuncia i LT
As per tarpininke uzsisakau.Ai,cia kalbejot,kad pacios galetumet uzsisakyti?
as tai megstu viska pati pirkt, be tarpininkiu
O aš nemėgstu laukti. Man reikia čia ir dabar, kol yra nuotaika pirkti. Po to nuotaika persimeta ant kitų pirkinių. Negalėčiau užsakinėti per tarpininkus, laukti savaitėmis kvepalų, kokio lūpdažio. Man keista, kaip merginos perka internete ir nežino nei koks kvapas, nei kaip joms tiks. Tik iš nuogirdų ir kalbų "derinasi" sau kvapus
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 08 05, 13:10)
Pritariu 100 % Pigiau net išeina per tarpininkes nei siųstis pačiai
QUOTE(nerimar @ 2008 07 16, 21:48)
o as girdejau, kad ebay galima gana pigiai rast ir dar sako, kad net ilgiau laikosi, nei tie, kur musu parduotuvese parduoda. Matyt mums vis dar kaip i trecio pasaulio sali veza.
nu jo ebay kvepalai laiko zymai geriau...nes i padielka daugiau alkoholio pripila....ebay is viso padielku lizdas kas liecia kosmetika kvepalus....ypac kai kosmetika kvepalus siuncia is kinijos....
QUOTE(pelytea @ 2008 07 23, 18:05)
o is kokios parduotuves pirkai, nes as wisa laika perku is jav per tarpininke
pasikartosiu dar...jav kvepalu padielku pilna..ypac internetiniuose puslapiuose tokiose kaip parfumeshop ir tt....is neturjimo ka veikti specialiai dariau bandymus ir lygindavau atsiustus kvepalus su is geru parduotuviu pirktus......tingiu kartotis..ir pasakoti pastebejimus.vietiek isjuokta buvau..ir si karta busiu.....o jus tikekit kad jei is jav tai nepadiela.......yra normaliu parduotuviu tokios kai sephora ulta macys ir kitu.. internetinius puslapius tos parduotuves turi ir sakykites tuos kvepalus nors kalnais .....o ne is kazkokiu internetiniu parduotuviu..kur kvepalaus superka is visur... tai yra ir pasenusiu ir padielku ir velnias zino ko......rimtos parduotuves kvepalu asortimenta laiko tik keleta metu.....po to tie kvepalai keliauja i outlet parduotuves is outlet kai jau buna pasene keliauja i internetines parduotuves.....neveltui visi internetiniai puslapiai skelbiasi kad ju kvepalai nepasene ir sviezus ......melas melas...ir dar kas sukele itarima del internetiniu parduotuviu... naujausi kvepalai nespeja pasirodyti parduotuvese tik keliose parduotuvese atsiranda.....nes kitos rimtos parduotuves juos gauna veliau.......o internetines parduotuves jau juos turi... isvadas darykit pacios....
is dar vienas dalykas uzkliuvo...
pasakymas "kokybe nenusivyliau"....
kokybe nusivilti galima tik tada kai suligini su originalu......
padielkos nebutinai turi buti kaip daiktai is kinijos kur is tolo matosi kad padielka......padielku buna tokiu kad net sunku atskirti sulyginus su originalu
turiu coach rankinuka is kinijos parvezta......drauges nepatikejo kad padielka.......net coach parduotuvei niekas neatskyre kad padielka.....vieninteli skirtuma suradau tai kodas.....visai kiti skaiciai......
isvadas darykit pacios apie padielkas ir nepadielkas....
bet nesuliginus su originalais nereiketu taip uztikrintai sakyti kokybe gera ir kvapas toks pat......
ne veltui yra "7 star replica"...arba kitaip sako "mirror replica"......sunku net nuo originalo atskirti.....
bent jau usa pardavineti replicas yra legalu...nes yra zodis replica......jei nesako kad originalas.......o del kitu saliu kur istatymus pinigai paperka... susiperka replicas ir pardavineja kaip originala.....apalamai padielkos stambus biznis po visa pasauli issibarstes.....
QUOTE(Isabelle @ 2008 08 07, 03:52)
pasikartosiu dar...jav kvepalu padielku pilna..ypac internetiniuose puslapiuose tokiose kaip parfumeshop ir tt....is neturjimo ka veikti specialiai dariau bandymus ir lygindavau atsiustus kvepalus su is geru parduotuviu pirktus......tingiu kartotis..ir pasakoti pastebejimus.vietiek isjuokta buvau..ir si karta busiu.....o jus tikekit kad jei is jav tai nepadiela.......yra normaliu parduotuviu tokios kai sephora ulta macys ir kitu.. internetinius puslapius tos parduotuves turi ir sakykites tuos kvepalus nors kalnais .....o ne is kazkokiu internetiniu parduotuviu..kur kvepalaus superka is visur... tai yra ir pasenusiu ir padielku ir velnias zino ko......rimtos parduotuves kvepalu asortimenta laiko tik keleta metu.....po to tie kvepalai keliauja i outlet parduotuves is outlet kai jau buna pasene keliauja i internetines parduotuves.....neveltui visi internetiniai puslapiai skelbiasi kad ju kvepalai nepasene ir sviezus ......melas melas...ir dar kas sukele itarima del internetiniu parduotuviu... naujausi kvepalai nespeja pasirodyti parduotuvese tik keliose parduotuvese atsiranda.....nes kitos rimtos parduotuves juos gauna veliau.......o internetines parduotuves jau juos turi... isvadas darykit pacios....
na jau na jau, internetinese labai labai veluoja naujienos.
Pasiskaitykit truputi daugiau info, zmones, kurie yra FiFi nariai ir pan., turi savo blogus, uzsisako is discounteriu ir jokio skirtumo kokybeje neizvelgia. Jie gal truputi geresnes nosis turi nei tamsta ir ju eksperimantais as labiau linkusi tiketi, ar taip neatrodo
As netikiu, kad absoliuciai visus kvepalus, visokiu taru, testerius ir net rinkinius padirbinetu
tada labai teisingas kvepalu apibudinimas buna kai apidudina atsiustus pasenusius kvapus......
taip seeme......padielkas daro tik labai zymiu kvepalu......ir labaisiai perkamu.....pirma vieta padielkiniams kvepalams yra chanel......
man pasene(uzsistoveja) kvepalai stovi vienas prie vieno su padielkom..... kvepalai ilgai negenda kai juos laikai tam tikrose salygose kaip ir vynas...palaikyk vyna sandeliuose silumoj......nebesinores gerti.....panasiai ir su kvepalais......
as internetinese parduotuvese kvepalu nebeuzsisakinesiu.....kam bereikalingi nervai ir saves kankinimas klausimais originalas ne originalas..pasene ne pasene......geriau uzsisakysiu is rimtu parduotuviu internetiniu puslapiu.....o ne sutaupysiu kelis baksus ir ramybes viduj nebus.....
kikevienas daro kas jam geriau...... ir pasirenka kas jam priimtiniau.....
o nuomone juk issakyti galima.....ir ta nuomone pagrista mano bandymais.....
Papildyta:
o kiek distributoriu kinijoje yra.... tradekey.com...... distributoriai patikimi tie kurie tiesiai is gamyklu ,fabriku prekes pristato parduotuvems....o ne is neaisku is kur istraukia....distributoriams parduotuves grazina defektuotus daiktus.....o jie perparduoda kitiems distributorias....uzburtas ratas.....
taip seeme......padielkas daro tik labai zymiu kvepalu......ir labaisiai perkamu.....pirma vieta padielkiniams kvepalams yra chanel......
man pasene(uzsistoveja) kvepalai stovi vienas prie vieno su padielkom..... kvepalai ilgai negenda kai juos laikai tam tikrose salygose kaip ir vynas...palaikyk vyna sandeliuose silumoj......nebesinores gerti.....panasiai ir su kvepalais......
as internetinese parduotuvese kvepalu nebeuzsisakinesiu.....kam bereikalingi nervai ir saves kankinimas klausimais originalas ne originalas..pasene ne pasene......geriau uzsisakysiu is rimtu parduotuviu internetiniu puslapiu.....o ne sutaupysiu kelis baksus ir ramybes viduj nebus.....
kikevienas daro kas jam geriau...... ir pasirenka kas jam priimtiniau.....
o nuomone juk issakyti galima.....ir ta nuomone pagrista mano bandymais.....
Papildyta:
QUOTE(Seeme @ 2008 08 07, 06:05)
na jau na jau, internetinese labai labai veluoja naujienos.
Pasiskaitykit truputi daugiau info, zmones, kurie yra FiFi nariai ir pan., turi savo blogus, uzsisako is discounteriu ir jokio skirtumo kokybeje neizvelgia. Jie gal truputi geresnes nosis turi nei tamsta ir ju eksperimantais as labiau linkusi tiketi, ar taip neatrodo
As netikiu, kad absoliuciai visus kvepalus, visokiu taru, testerius ir net rinkinius padirbinetu
o kiek distributoriu kinijoje yra.... tradekey.com...... distributoriai patikimi tie kurie tiesiai is gamyklu ,fabriku prekes pristato parduotuvems....o ne is neaisku is kur istraukia....distributoriams parduotuves grazina defektuotus daiktus.....o jie perparduoda kitiems distributorias....uzburtas ratas.....
Čia gal nevisai į temą, bet gal kuri mama, jau ten užsisakinėjusi, galėtų parašyti į AŽ, dėl užsakinėjimo www.fragrancex.com , nes man ten nelabai aiškus apmokėjimas. T.y. ką ten kur įrašyt ir ar tai visiškai saugu. Nes užsakinėju internetu beveik pirmą kartą, o be to ir su anglų ne kaži kas...
Būčiau labai dėkinga.
Būčiau labai dėkinga.
Perku internetinese parduotuvese per tarpininkus arba vyro paprasau, kai vaziuoja i komandiruotes, kad atveztu