Gal kas iš čia pirkot? http://www.fragrancex.com/
Kaikurių labai jau kainos vilioja. Ir dar pristatymas nemokamas
QUOTE(Sasuke @ 2008 08 01, 18:10)
Iš pradžių, t.y. tituliniame puslapyje rašo, kad nemokamas, o kai prisidedi prekių, tai nežinia iš kur atsiranda 10 eurų
QUOTE(rame25 @ 2008 07 25, 15:14)
Sveikutes, gal kuriai nors yra teke pirkti kvepalus is scented.lt internetines parduotuves? Siandien kaip tik uzsisakiau
gavau kvepalus ir esu patenkinta , sutaupiau 50 litu
QUOTE(Sasuke @ 2008 08 01, 19:29)
Iš pradžių, t.y. tituliniame puslapyje rašo, kad nemokamas, o kai prisidedi prekių, tai nežinia iš kur atsiranda 10 eurų
reikia i laukeli "coupone or gift sertificate" irasyti zodi free, tada nuima siuntimo islaidas- ten gi virsuj prie to worldwide ir parasyta kad reik irasyt zodeliuka free
mane irgi labai vilioja sis puslapis, tik nezinau ar jau kas siuntetes, ar tikrai ne fake? laabai jau kainos geros
reikia i laukeli "coupone or gift sertificate" irasyti zodi free, tada nuima siuntimo islaidas- ten gi virsuj prie to worldwide ir parasyta kad reik irasyt zodeliuka free
mane irgi labai vilioja sis puslapis, tik nezinau ar jau kas siuntetes, ar tikrai ne fake? laabai jau kainos geros
Na dabar tai tikrai vilioja..
Bet va neaišku kokia jų kokybė ir kt..
Pirkau porą kartų, viskas ten OK.Atkeliauja maždaug per 2 savaites.
QUOTE(*Jolacka* @ 2008 07 27, 13:38)
...suprantu, kad ner malonu gaut tokius kvepaliukus, bet tokios busenos galima nusipirkt bet kur, tiek LT pardese, tiek siunciantis is svetur... juk pardej uostom tik testeri, o jei kuriuos nusiziurim, tai perkam uzdaroj pakuotej, tad ka gali zinot, kokie paklius...
is fragranceshop'o siunciuosi ir as, bet kol kas viskuom patenkinta...
na o Tau belieka palinket, kad daugiau taip nenutiktu...
bukim patenkintos tuo, ka isigyjam!!!
Papildyta:
jei nutarei uzsisakinet kvepaliukus LT internetinese pardese, tai gali palygint kainas keliose pardese, tai:
www.kosmetika.lt; www.parfumexpress.lt; www.perfumit.lt; www.kvapuoaze.lt ... apie visas sias internetines parduotuves galiu sakyti tik gerus atsiliepimus: tiek kvepalu kokybe, tiek paciu aptarnavimu bei prekiu pristatymu
is fragranceshop'o siunciuosi ir as, bet kol kas viskuom patenkinta...
na o Tau belieka palinket, kad daugiau taip nenutiktu...
bukim patenkintos tuo, ka isigyjam!!!
Papildyta:
jei nutarei uzsisakinet kvepaliukus LT internetinese pardese, tai gali palygint kainas keliose pardese, tai:
www.kosmetika.lt; www.parfumexpress.lt; www.perfumit.lt; www.kvapuoaze.lt ... apie visas sias internetines parduotuves galiu sakyti tik gerus atsiliepimus: tiek kvepalu kokybe, tiek paciu aptarnavimu bei prekiu pristatymu
Ačiū už informaciją, iš mano išnaršytų internetinių kvepalų parduotuvių nenaršyta yra tik www.perfumexpress.lt Pažiūrėsiu ir ten, ir manau, pagal prieinamą kainą galima pirktis iš ten, kur randi pigiau.
QUOTE(Cheetah @ 2008 08 03, 15:56)
Ačiū už informaciją, iš mano išnaršytų internetinių kvepalų parduotuvių nenaršyta yra tik www.perfumexpress.lt Pažiūrėsiu ir ten, ir manau, pagal prieinamą kainą galima pirktis iš ten, kur randi pigiau.
butinai palygink kainas tu paciu kvepaliuku atskirose pardese, kai anksciau pirkau LT internetinese parduotuvese, isties uztaikydavau ir ant nemazo kainu skirtumo...
sekmes pirkimuose
FABERLIC kosmetika. Ka galite pasakyti apie sio kompanijos kvepalus, tualetinius vandenis? Pvz. apie kvapa ALATAU
QUOTE(Ingaoooop @ 2008 08 04, 16:32)
FABERLIC kosmetika. Ka galite pasakyti apie sio kompanijos kvepalus, tualetinius vandenis? Pvz. apie kvapa ALATAU
Avono ir Orifleimo draugas yra tas Faberlic
Pirkau keleta kartu sau ir draugems, viskas buvo gerai. Tik siandien nusiminiau atsiemusi paste siuntinuka su kvepalu mini pakuote - kamstelis buvo nusokes ir visas turinys isbeges