QUOTE(pelytea @ 2008 07 23, 20:05)
o is kokios parduotuves pirkai, nes as wisa laika perku is jav per tarpininke
tie nekokybiški kvepalai buvo iš Fragranceshop'o.Tąkart siunčiausi 3ar 4 kvepalus,bet tik tie vieni buvo blogi.Tai paprašiau tarpininkės,kad jiems į pirkėjų atsiliepimų skiltį parašytų blogą komentarą,vat
Papildyta:
QUOTE(Laumė* @ 2008 07 24, 07:14)
Praeitą trečiadienį užsakiau iš kvepalaipigiau.lt. atseit pristato per 2-3 darbo dienas. bet vis dar nėr
Tai jūs gal paskambinkite jiems ar el.paštu pasiteiraukite ....
QUOTE(alisa1 @ 2008 07 24, 13:39)
Tai jūs gal paskambinkite jiems ar el.paštu pasiteiraukite ....
taip ir padariau. susisiekė jie su paštu, tai lyg ir ten kvepaliukai užstrigo. eisiu šiandien ar rytoj ieškoti. pašte dievagojosi, kad buvo išsiųstas pranešimas, bet jokio pranešimo aš negavau
Gal kas pirkot iš kosmetika.lt ?
Jie rašo, kad jei kvepalai jums netinka, t.y. kvapas, priima juos atgal visiškai nemokamai.
Jie rašo, kad jei kvepalai jums netinka, t.y. kvapas, priima juos atgal visiškai nemokamai.
QUOTE(Sasuke @ 2008 07 24, 14:45)
Gal kas pirkot iš kosmetika.lt ?
o,geras
[quote=alisa1,2008 07 24, 13:39]
tie nekokybiški kvepalai buvo iš Fragranceshop'o.Tąkart siunčiausi 3ar 4 kvepalus,bet tik tie vieni buvo blogi.Tai paprašiau tarpininkės,kad jiems į pirkėjų atsiliepimų skiltį parašytų blogą komentarą,vat
Papildyta:
, as irgi butent is ten uzsisakineju o kuo jie buvo blogi, gal papasakokit placiau kas ten su jais blogai buvo . i ka reikia atkreipti demesi
Papildyta:
, as irgi butent is ten uzsisakineju o kuo jie buvo blogi, gal papasakokit placiau kas ten su jais blogai buvo . i ka reikia atkreipti demesi
Pastaruosius kvepalus (na vandenį) pirkau http://pigu.lt/kosme...ija/parfumerija. Čia kur vis forumo viršuje reklama eina. Elizabet Arden žalios arbatos už 69 Lt.
[quote=(Ericka),2008 07 24, 19:14]
Papildyta:
[/quote]
Kame tas blogumas tai jau rašiau puslapį atgal O dėl dėmesio atkreipimo......ką tu čia atkreipsi,- išsirinkai,užsisakei,gavai,pamatei,-nusivylei arba ne Ir aš ne vieną kartą esu ten pirkusi,bet nusivyliau tik vienąkart .Gali taip ir ne internetinėje parduotuvėje nutikti,- supakuota,užcelofanuota juk ....
Papildyta:
[/quote]
Kame tas blogumas tai jau rašiau puslapį atgal O dėl dėmesio atkreipimo......ką tu čia atkreipsi,- išsirinkai,užsisakei,gavai,pamatei,-nusivylei arba ne Ir aš ne vieną kartą esu ten pirkusi,bet nusivyliau tik vienąkart .Gali taip ir ne internetinėje parduotuvėje nutikti,- supakuota,užcelofanuota juk ....
Papildyta:
as is ten esu pirkus ne wiena karta, bet tikraj nieko blogo nepastebejau, dabar busiu atidesne
Papildyta:
as is ten esu pirkus ne wiena karta, bet tikraj nieko blogo nepastebejau, dabar busiu atidesne
Šiaip nužiūrinėju dauguma internetinių parduotuvių, kuriose prekiaujama kvepalais. manau, ir užsisakinėsiu. Patikimiausia man atrodo www.perfumit.lt
QUOTE(alisa1 @ 2008 07 23, 19:31)
Perku kvepalus per tarpininkes iš JAV.Bet vieną kartą teko nusivilti gautos prekės kokybe - kvepalai buvo drumzlėti,su nuosėdom Vaizdelis pribloškė,tiesą sakant....Nors buvo ir užcelofanuoti,bet greičiausiai pažeistas laikymo sąlygų režimas.Suprantu,bet vistiek nesmagiai jaučiausi ...
...suprantu, kad ner malonu gaut tokius kvepaliukus, bet tokios busenos galima nusipirkt bet kur, tiek LT pardese, tiek siunciantis is svetur... juk pardej uostom tik testeri, o jei kuriuos nusiziurim, tai perkam uzdaroj pakuotej, tad ka gali zinot, kokie paklius...
is fragranceshop'o siunciuosi ir as, bet kol kas viskuom patenkinta...
na o Tau belieka palinket, kad daugiau taip nenutiktu...
bukim patenkintos tuo, ka isigyjam!!!
Papildyta:
QUOTE(Cheetah @ 2008 07 27, 07:53)
Šiaip nužiūrinėju dauguma internetinių parduotuvių, kuriose prekiaujama kvepalais. manau, ir užsisakinėsiu. Patikimiausia man atrodo www.perfumit.lt
jei nutarei uzsisakinet kvepaliukus LT internetinese pardese, tai gali palygint kainas keliose pardese, tai:
www.kosmetika.lt; www.parfumexpress.lt; www.perfumit.lt; www.kvapuoaze.lt ... apie visas sias internetines parduotuves galiu sakyti tik gerus atsiliepimus: tiek kvepalu kokybe, tiek paciu aptarnavimu bei prekiu pristatymu