as irgi esu pirkusi ne vienoje internetineje parfumu pardeje LT,
tai: www.kosmetika.lt; www.parfumexpress.lt; www.perfumit.lt; www.kvapuoaze.lt ... apie visas sias internetines parduotuves galiu sakyti tik gerus atsiliepimus: tiek kvepalu kokybe, tiek paciu aptarnavimu bei prekiu pristatymu
...taciau dabar kvepaliukus atsisiunciu per tarpininkes is JAV, nes zymiai pigiau gaunasi net su atsiuntimo mokesciu ir procentais uz tarpininkavima nei pirkciau LT...
QUOTE(Jolacka/muc @ 2008 07 21, 18:11)
...taciau dabar kvepaliukus atsisiunciu per tarpininkes is JAV, nes zymiai pigiau gaunasi net su atsiuntimo mokesciu ir procentais uz tarpininkavima nei pirkciau LT...
Aš irgi pastaruoju metu dažniausiai perku per tarpininkes Na, ir dar SM išparduotuvėj užmatau patrauklių pasiūlymų (bet čia ne visada gali likti patenkintas )
QUOTE(Morepink @ 2008 07 21, 17:18)
Aš irgi pastaruoju metu dažniausiai perku per tarpininkes Na, ir dar SM išparduotuvėj užmatau patrauklių pasiūlymų (bet čia ne visada gali likti patenkintas )
SM isparduotuvej kaip ir nesiryzau pirkti, nors teko matyt mane dominancius kvepaliukus uz gana patrauklia kaina...
Na SM reikia pirkti is senesniu nariu, kurie jau uzsirekomendave ir ne viena mamyte is ju pirkusi, as tai is naujokiu nesiryzciau pirkti tikrai...
QUOTE(eja @ 2008 07 22, 10:03)
Na SM reikia pirkti is senesniu nariu, kurie jau uzsirekomendave ir ne viena mamyte is ju pirkusi, as tai is naujokiu nesiryzciau pirkti tikrai...
tai jau taip... ka tik prisijungusios naujokes ir parduodancios kvepaliukus tikrai sukelia abejoniu...
QUOTE(Jolacka/muc @ 2008 07 22, 11:09)
tai jau taip... ka tik prisijungusios naujokes ir parduodancios kvepaliukus tikrai sukelia abejoniu...
O sukelia abejonių dėl originalumo?
Aš turbūt niekada nebesisiųsiu kvepalų iš SM dalyvių gyvenančių kituose miestuose, bo jau kartelį nusvilau
QUOTE(Morepink @ 2008 07 22, 11:04)
Aš turbūt niekada nebesisiųsiu kvepalų iš SM dalyvių gyvenančių kituose miestuose, bo jau kartelį nusvilau
na taip, abejones del originalumo...
bet man abejoniu sukele ir pernelyg skubotas siulymas kuo greiciau pirkt tuos kvepalus, atseit yra norinciu situ kvepalu ir daugiau merginu, bet wa jus kaip ir pirmesne teiravotes... bet as tik pasiteiravau, o ne sutariau jog perku...
pagalvojus, koks skirtumas parduodanciajai kuri cia is musu nupirks... taigi as taip ir nesiryzau is SM dalyviu pirkt...
Morepink, maciau jog ir Jus prekinates per tarpininkes, taigi atsisiusim kvepalus per jas... o laikui begant gal dar ka nuziuresim geriau...
QUOTE(Morepink @ 2008 07 22, 12:04)
O kas ir ka tau atsiunte...
kad neuzsirauti
QUOTE(WWWitch @ 2008 07 22, 14:45)
Nea, nusvilau ne dėl originalumo - gavau originalą
QUOTE(Morepink @ 2008 07 22, 16:47)
Nea, nusvilau ne dėl originalumo - gavau originalą
As irgi su kvapu kartais nepataikau ...
P.S. Vidurzemio sodai eina labai gerai
Perku kvepalus per tarpininkes iš JAV.Bet vieną kartą teko nusivilti gautos prekės kokybe - kvepalai buvo drumzlėti,su nuosėdom Vaizdelis pribloškė,tiesą sakant....Nors buvo ir užcelofanuoti,bet greičiausiai pažeistas laikymo sąlygų režimas.Suprantu,bet vistiek nesmagiai jaučiausi ...
QUOTE(alisa1 @ 2008 07 23, 20:31)
Perku kvepalus per tarpininkes iš JAV.Bet vieną kartą teko nusivilti gautos prekės kokybe - kvepalai buvo drumzlėti,su nuosėdom Vaizdelis pribloškė,tiesą sakant....Nors buvo ir užcelofanuoti,bet greičiausiai pažeistas laikymo sąlygų režimas.Suprantu,bet vistiek nesmagiai jaučiausi ...
o is kokios parduotuves pirkai, nes as wisa laika perku is jav per tarpininke