Merginos,nesijuokit, o tai du kuponai ten tikriausiai nesulenda-dabar be Free yra ir winter2009?
QUOTE(micek @ 2009 01 23, 00:14)
Merginos,nesijuokit, o tai du kuponai ten tikriausiai nesulenda-dabar be Free yra ir winter2009?
Ne, nesulenda, o tie kiti turbūt tik JAV galioja iš viso
Laba diena paneles, norejau paklaust pas koki patikima zmogu galeciau kreptis, kad uzsakyt situos kvepalus http://www.fragrance...pray-16-oz.html
gal galetumet atrasyt i a.z. nes neseku temos, aciu labai
gal galetumet atrasyt i a.z. nes neseku temos, aciu labai
QUOTE(Laumė* @ 2009 01 23, 22:20)
parkeliavo mano treji kvepaliukai iš FragranceX. Viskas super . ir muitinei neužkliuvo
Atsiprašau,o tai po kiek ml butelkos buvo?
QUOTE(micek @ 2009 01 23, 22:36)
Atsiprašau,o tai po kiek ml butelkos buvo?
du sloinikėliai po 100 ml., ir vienas - 50.
QUOTE(Laumė* @ 2009 01 23, 21:20)
parkeliavo mano treji kvepaliukai iš FragranceX. Viskas super . ir muitinei neužkliuvo
o uz kokia suma uzsisakineji (jei ne paslaptis)
mat, labai idomu del muitines, uz kiek daug maz reikia uzsisakineti, kad neuzkliutum
ir dar per kiek laiko tu gavai siutinuka?
QUOTE(Laumė* @ 2009 01 24, 01:26)
du sloinikėliai po 100 ml., ir vienas - 50.
Na,matyt ir įtiko jiems,nes neviršyta 250ml edp arba edt.Tik kaina tokio kiekio galėtų užkliūt,jei būtų visa parašyta.Kiek girdėjau,fragrancex'as rašo mažesnę.
QUOTE(Laumė* @ 2009 01 23, 21:20)
o tai ten reikia pirkti uz 59$, kad butu nemokamas siuntimas?
QUOTE(moliugyte @ 2009 01 27, 09:50)
o tai ten reikia pirkti uz 59$, kad butu nemokamas siuntimas?
Čia į JAV. Į Lietuvą nemokamai, užrašyta, kad wordwide free.
Temeles neseku,tad nepykit, jei jau snekejote ta tema.
Norint pirkti internetuuzsienyje reikia atsiskaityti kreditine ar tinkair musu placiai naudojamos, berods, debetines? Aciu.
Norint pirkti internetuuzsienyje reikia atsiskaityti kreditine ar tinkair musu placiai naudojamos, berods, debetines? Aciu.