Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

Ten kur yra Have a coupon or gift certificate?, įrašai FREE, spaudi Apply ir vsio smile.gif
Atsakyti
Merginos,nesijuokit, 4u.gif o tai du kuponai ten tikriausiai nesulenda-dabar be Free yra ir winter2009?
Atsakyti
QUOTE(micek @ 2009 01 23, 00:14)
Merginos,nesijuokit, 4u.gif o tai du kuponai ten tikriausiai nesulenda-dabar be Free yra ir winter2009?

Ne, nesulenda, o tie kiti turbūt tik JAV galioja iš viso g.gif
Atsakyti
Laba diena paneles, norejau paklaust pas koki patikima zmogu galeciau kreptis, kad uzsakyt situos kvepalus http://www.fragrance...pray-16-oz.html
gal galetumet atrasyt i a.z. nes neseku temos, aciu labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanna: 23 sausio 2009 - 19:58
parkeliavo mano treji kvepaliukai iš FragranceX. Viskas super thumbup.gif . ir muitinei neužkliuvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 01 23, 22:20)
parkeliavo mano treji kvepaliukai iš FragranceX. Viskas super  thumbup.gif . ir muitinei neužkliuvo  bigsmile.gif

Atsiprašau,o tai po kiek ml butelkos buvo?
Atsakyti
QUOTE(micek @ 2009 01 23, 22:36)
Atsiprašau,o tai po kiek ml butelkos buvo?

du sloinikėliai po 100 ml., ir vienas - 50. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 01 23, 21:20)
parkeliavo mano treji kvepaliukai iš FragranceX. Viskas super  thumbup.gif . ir muitinei neužkliuvo  bigsmile.gif

o uz kokia suma uzsisakineji (jei ne paslaptis) 4u.gif
mat, labai idomu del muitines, uz kiek daug maz reikia uzsisakineti, kad neuzkliutum blush2.gif
ir dar per kiek laiko tu gavai siutinuka? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 01 24, 01:26)
du sloinikėliai po 100 ml., ir vienas  - 50.  4u.gif

Na,matyt ir įtiko jiems,nes neviršyta 250ml edp arba edt.Tik kaina tokio kiekio galėtų užkliūt,jei būtų visa parašyta.Kiek girdėjau,fragrancex'as rašo mažesnę.
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 01 23, 21:20)

o tai ten reikia pirkti uz 59$, kad butu nemokamas siuntimas?
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2009 01 27, 09:50)
o tai ten reikia pirkti uz 59$, kad butu nemokamas siuntimas?

Čia į JAV. Į Lietuvą nemokamai, užrašyta, kad wordwide free.
Atsakyti
Temeles neseku,tad nepykit, jei jau snekejote ta tema.
Norint pirkti internetuuzsienyje reikia atsiskaityti kreditine ar tinkair musu placiai naudojamos, berods, debetines? Aciu.
Atsakyti