Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

QUOTE(linarija @ 2009 01 19, 11:51)
Dažniau siunčiuos iš užsienio fragranceshop.com, o Lietuvoje esu pirkusi- perfumit.lt ir dabar laukiu iš parfumexpress.lt

As tai is parfumexpress.lt uzsisakau.
Atsakyti
Šiandien sulaukiau savo siuntinuko jee new_russian.gif thumbup.gif Tikiuosi ir kitos greit gaus savuosius 4u.gif
Atsakyti
Kas esat pirke is Scented.lt ?

Negaliu apsispresti ar is scented imti ar is alioshkos doh.gif , kaina ta pati, imu ne sau, tai bijau prisivirti koses blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(avutte @ 2009 01 19, 17:28)
Mergaites,
vakar benarsydama internete radau lietuviska kvepalu puslapi:
http://www.kvepalaivisiems.lt

Pardavineja testerius ir ne tik raso, kad originalus kvepalai. Gal kam teko pirkt is ju? g.gif
Radau viena kvapa, kurio labai noriu, bet kaip ir bijau, nes o jei ne originalus?smile.gif)

Su viena mamyte snekejau, tai sake kad is sito puslapio originalus, na aisku, galima tiket galima ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 01 20, 20:52)
Su viena mamyte snekejau, tai sake kad is sito puslapio originalus, na aisku, galima tiket galima ne. smile.gif

Na, bent sake kazka apie si puslapi smile.gif gal reiks surizikuot, isbandyt smile.gif) tik as jiems parasysiu ar galima jei ka, grazint kvepalus- na, jei man pasirodytu, jog ne originalus smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2009 01 20, 18:21)
Negaliu apsispresti ar is scented imti ar is alioshkos doh.gif , kaina ta pati, imu ne sau, tai bijau prisivirti koses blush2.gif

Jeigu bijai, imk iš Alioshkos. Pardavėja patikrinta, jokių problemų nėra buvę.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 01 21, 01:04)
Jeigu bijai, imk iš Alioshkos. Pardavėja patikrinta, jokių problemų nėra buvę.

drinks_cheers.gif

Bet vis del to gerai, kad kas parasytu apie scented.lt g.gif
Atsakyti
Vakar gavau kvepalus iš PE, ir žinot kas nustebino, kad dėžutė buvo be celofaninio įpakavimo blink.gif Galvoju galvoju ir atrodo, kad visų anksčiau pirktų/parsisiųstų kvepalų dėžutės buvo įpakuotos, o dabar kažkaip įdomiai čia...
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2009 01 21, 09:31)
Vakar gavau kvepalus iš PE, ir žinot kas nustebino, kad dėžutė buvo be celofaninio įpakavimo  blink.gif Galvoju galvoju ir atrodo, kad visų anksčiau pirktų/parsisiųstų kvepalų dėžutės buvo įpakuotos, o dabar kažkaip įdomiai čia...

na bet neprapurkšti? aš irgi esu pirkusi be celofano iš PE, bet manau, kad jos tokios tiesiog yra. kokrečiai kalbu apie azzaro visit vyr.
Atsakyti

is fragrancex.com kaip tik vakar siuntinio sulaukiau irgi buvo be celofano,kazkaip nustebino g.gif bet iskart nesipurske,tai gerai pagalvojau gal taip ir turi buti
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2009 01 15, 10:34)
Per kiek laiko maždaug gaunate siuntinuka iš fragrancex.com? smile.gif

uzsisakiau sausio 5, o atejo vakar, t.y. sausio 20. suma buvo apie 150lt, jokiu problemu su muitine nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 01 21, 11:36)
na bet neprapurkšti? aš irgi esu pirkusi be celofano iš PE, bet manau, kad jos tokios tiesiog yra. kokrečiai kalbu apie azzaro visit vyr.

Ne, neprapurkšti. Kažkiek nuraminot mirksiukas.gif Ir aš galvojau, kad gal tikrai tokios dėžutės buna, nes lietuviškas vertimas buvo užklijuotas ant pačios dėžutės. Reiks kada Sarmoje pažiūrėt ar ir ten be celofaninio įpakavimo ( Lakoste pour homme vyr. ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 21 sausio 2009 - 10:04