Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

QUOTE(Ferrari @ 2009 01 05, 00:32)
Och kokia iškalba
Taigis sakau, kad nusišneki kliedėdama apie PE noriginalius kvepalus ir priimk mano nuomonę  cool.gif

Tai ir priimu... 4u.gif Žmonės pirko ir pirks,kas PE,kas Sarmoj,kas Kristėj.... Kaip kam nusišviečia.... 4u.gif
O prieš Kalėdas tai visi skyriai užgulti buvo kaip pastebėjau ir dauguma vyrų biggrin.gif

QUOTE(Annika @ 2009 01 05, 00:32)
Bendravimo kultūra apie žmogų pasako viską...  doh.gif

Kaip apie keletą iš čia esančių ir be manęs mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.fragranceshop.com/
Labas,
gal is cia kas esate pirke kvepalus? Domina mane kaip as galeciau sau atsisiusti kvepaliukus internetu? Gal kas gali mane apsviesti,ners tikrai net neisivaizduoju nieko apie tai.Buciau labai dekinga.Rasykite i Per AZ,butu taip man patogiau.
Dekui, smile.gif
Atsakyti
Nu del tu kvepalu uz kapeikas, tai jau labai ne i tema pasneketa.... Nu pvz cia JAV buna nusiperku normalius kvepalus uz 15-30$, kai Sephora parduotuvej jie nuo 50$ kainave - tai jau cia neoriginalas ir pilstukas? Nemanyciau, nes perku isparduotuvej, o kvepalai ne patys naujausi ir ne patys populiariausi. Bet tai nereiskia, kad iskart padielka, jei kaina nedidele. PE pirkau ir nenusivyliau kokybe, o jei lyginant su internetiniu parduotuviu kainom, tai PE yra ir pigesniu, ir brangesniu kvepaliuku. Taip, kad issakytas poziuris truputi nelogiskas - turbut daugiau padielku tikimybes neaiskioj internetinej parduotuvej perkantis nei PE.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 01 04, 16:15)
Ir kam man ta kokybės inspekcija,ar aš veikt neturiu ką??? Dar nesudavatkėjau  tongue.gif  geriau pirksiu iš ten,kur man labiausiai patinka ir esu rami.
O PE įtarimą pirmiausiai tai kainos kelia,normalūs kvepalai kapeikas nekainuoja  schmoll.gif 
Ir čia ne šmeižtas,tiesiog yra kaip yra ir dar vienas dalykas,dėl kurio taip manau,nes žinau.Tik tiek,kad niekam apie tokius reikalus nepasakoju,ypač viešai,o kas nežino,sėkmės  4u.gif 
Tiesiog yra tam tikri dalykai,kurie ir skiria tikrąjį produktą nuo ne visai tikro...
Tiesiog kiekviena turim savo nuomonę,tam čia ir diskutuojam ir nėr čia ko šiauštis.... reik mokėt priimt bet kokią nuomonę  4u.gif

prie ko tos kainos... g.gif kaip shopingas sako yra nukainuotos parduotuves kur kainos vos ne per pus mazesne......(kainos mazesnes nes pastovejusi ir neispirkta inventoriu siuncia i nuokainuotas parduotuves....bet tai nereiskia kad kvepalai padielkos uztat ir pigu doh.gif )
paskaitinek padielku skyreli ten rasi atsakymus ar seip pamastymu i visus klausimus....

QUOTE(Ferrari @ 2009 01 04, 16:18)
Tuoj ateis Isabele ir suvarys tavo internetines užsienio parduotuves

isabelle apsiraminus..... biggrin.gif nebevarau as tu internetiniu kvepalu parduotuviu...nes vistiek teisybes ant sveito nera.... biggrin.gif niekada nezinai ant ko uzsoksi.. wink.gif ...va neseniai nusipirkau kvepalus is sephoros o vietoj dior hypnotic poison dezuteje guli visai kiti kvepalai... blink.gif dezute su celofanu ir tt..... g.gif gerai kad cia problemu su pridavimu nera....
QUOTE(NORIKA @ 2009 01 04, 16:28)
Tegul ta Jūsų Isabelė apsiš..... galvą   rolleyes.gif

pazystamui zmogui sitaip nepasakyciau.... g.gif o cia svetimam....drasi mergaite esi.... smile.gif
Atsakyti
Aš prie tokių pasisakymų pripratau. Tad niekaip nereaguoju. Nemandagu tai nemandagu. Tas pats kaip valgyt tai valgyt.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 01 04, 23:28)
Su Kristiana irgi pasitaiko baikų,o kainos sukeltos todėl,kad parduotuvė bais blatna,pardavėjas reik išlaikyt,nuomą mokėt ir t.t. visa tai įskaičiuojama į produkto kainą,už kurią mes ir susimokam  rolleyes.gif

O PE viso to nėra, todėl ir išlaikymo kainos mažesnės, atitinkamai kvepalų antkainis mažesnis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2009 01 05, 06:05)
nes vistiek teisybes ant sveito nera.... biggrin.gif niekada nezinai ant ko uzsoksi.. wink.gif ...va neseniai nusipirkau kvepalus is sephoros o vietoj dior hypnotic poison dezuteje guli visai kiti kvepalai... blink.gif dezute su celofanu ir tt..... g.gif  gerai kad cia problemu su pridavimu nera....

thumbup.gif
Priatriu,teiybės nerasi šiam pasaulį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(qnet @ 2009 01 05, 01:10)
http://www.fragranceshop.com/
Labas,
gal is cia kas esate pirke kvepalus? Domina mane kaip as  galeciau sau atsisiusti kvepaliukus internetu? Gal kas gali mane apsviesti,ners tikrai net neisivaizduoju nieko apie tai.Buciau labai dekinga.Rasykite i Per AZ,butu taip man patogiau.
Dekui, smile.gif

Esu pirkusi is cia ,per tarpininkes.Parasyk kuriai nors,ju yra daug(Puikute,Luka)ir t.t.ir susitarsit ,paaiskins ,kaip toliau pirkti 4u.gif
Atsakyti
Kad nelabai tarpininkės benori siųst,nes muitinėj konfiskuoja,jei sumąsto ten dirbančios tetos patikrint siuntas g.gif
O po to klientės lieka nepatenkintos ir tarpininkės pinigų negrąžina,žodžiu nesmagi situacija gaunasi,tai jos apsidraudžia nepirkdamos "pavojingų" prekių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 01 05, 18:00)
Kad nelabai tarpininkės benori siųst,nes muitinėj konfiskuoja,jei sumąsto ten dirbančios tetos patikrint siuntas  g.gif
O po to klientės lieka nepatenkintos ir tarpininkės pinigų negrąžina,žodžiu nesmagi situacija gaunasi,tai jos apsidraudžia nepirkdamos "pavojingų" prekių  smile.gif

Konfiskuoja? blink.gif Kad dar negirdėjau šito g.gif Kad sulaikė tai taip,bet kad konfiskavo...... g.gif
Atsakyti
Nėra taip,kad pastoviai ten krato siuntinius,bet.... Kadangi yra buvę atvejų,tai jos ir apsidraudžia smile.gif
Aš Kalėdom vienus norėjau užsakyt per tarpininkę ir tik vienoj parduotuvėj juos radau(reikėjo pure parfum varianto), tai nepriėmė mano užsakymo verysad.gif
Žadėjo po švenčių lygtai vėl užsakinėt,bet kol kas nepriima užsakymų,gal kitą mėn reiks prašytis rolleyes.gif
Bandyk Braškėse užsakyt jei tokių yra,kokius tu nori,bus saugu,jokių konfiskacijų,sumokėsi 10proc nuo sumos ir nebent dar LT uždės 18proc nuo sumos,bet būna kad ir neuždeda pas mus to procento.Kaip užtaikai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 05 sausio 2009 - 17:29
QUOTE(NORIKA @ 2009 01 05, 18:27)
Nėra taip,kad pastoviai ten krato siuntinius,bet.... Kadangi yra buvę atvejų,tai jos ir apsidraudžia  smile.gif
Aš Kalėdom vienus norėjau užsakyt per tarpininkę ir tik vienoj parduotuvėj juos radau(reikėjo pure parfum varianto), tai nepriėmė mano užsakymo verysad.gif
Žadėjo po švenčių lygtai vėl užsakinėt,bet kol kas nepriima užsakymų,gal kitą mėn reiks prašytis  rolleyes.gif
Bandyk Braškėse užsakyt jei tokių yra,kokius tu nori,bus saugu,jokių konfiskacijų,sumokėsi 10proc nuo sumos ir nebent dar LT uždės 18proc nuo sumos,bet būna kad ir neuždeda pas mus to procento.Kaip užtaikai  mirksiukas.gif

O konkrečiai iš kur ir per kurią konfiskavo?
Atsakyti