Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

QUOTE(NORIKA @ 2009 01 04, 23:56)
O kas ten su juo gerai???? Gerai kad kažki kokį pilstuką pardavinėja,matyt gerų kvepalų neteko turėt,pamatytumėt tada skirtumą  rolleyes.gif
Kiek pažystamų pirko iš ten,dar nei vienos teigiamos nuomonės negirdėjau,ir pati dovanai esu iš ten gavus,nors tokius pat turėjau iš UK gautus - tai skirtumas akivaizdus. PE net pusdienio neišlaikydavo kvapo.... Tai geriau tada kokiam prekybcentryje nusipirkt už 20-30Lt,tas pats efektas ir nebus gaila kokius 3 kart į dieną purkšt  doh.gif
Bet ši tema ne apie tai  blush2.gif  Kiekviena renkamės kur kam geriau ir patogiau  mirksiukas.gif

PE pirkau tik vieną kartą (neskaitant miniukų) ir tikrai nenusivyliau. Kvapas ir laikymasis niekuo nesiskyrė nuo tokių pat Sarmoje parduodamų kvepalų. Kalbu apie Moschino I love love.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 01 04, 22:56)
O kas ten su juo gerai???? Gerai kad kažki kokį pilstuką pardavinėja,matyt gerų kvepalų neteko turėt,pamatytumėt tada skirtumą  rolleyes.gif
Kiek pažystamų pirko iš ten,dar nei vienos teigiamos nuomonės negirdėjau,ir pati dovanai esu iš ten gavus,nors tokius pat turėjau iš UK gautus - tai skirtumas akivaizdus. PE net pusdienio neišlaikydavo kvapo.... Tai geriau tada kokiam prekybcentryje nusipirkt už 20-30Lt,tas pats efektas ir nebus gaila kokius 3 kart į dieną purkšt  doh.gif
Bet ši tema ne apie tai  blush2.gif  Kiekviena renkamės kur kam geriau ir patogiau  mirksiukas.gif

Nu jau tik jūs man apie gerus kvepalus nepasakokit biggrin.gif Lyginau ne vieną kartą, specialiai, ir nė karto jokio skirtumo nemačiau. Kvapai tiek iš PE, tiek iš Kristianos, tiek iš amerikietiškų ar angliškų internetinių parduotuvių laikydavo tiek pat. Lyginom ir pakuotes, viską lyginom.

Jeigu esat įsitikinusi, kad PE pilstukais prekiauja, skųskitės kokybės inspekcijai, ištirs ir pažiūrėsim, ką jie jums pasakys smile.gif O už šmeižtą galima ir bausti.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2009 01 04, 23:07)
Nu jau tik jūs man apie gerus kvepalus nepasakokit biggrin.gif Lyginau ne vieną kartą, specialiai, ir nė karto jokio skirtumo nemačiau. Kvapai tiek iš PE, tiek iš Kristianos, tiek iš amerikietiškų ar angliškų internetinių parduotuvių laikydavo tiek pat. Lyginom ir pakuotes, viską lyginom.

o iš fragranceX.com irgi lyginot? bigsmile.gif
Atsakyti
Ojėėėj...dabar tai tikrai išsigandau.Bet vis tiek čekį išnaudot reikia.
O bet tačiau,kiek purškė man ten ant lapukų ir riešo,laikė labai gerai-ilgai ilgai.
Kai nusipirksiu,parašysiu įspūdžius gal.O jei iš tiesų,tai nepergyvenu nė kiek,kažkada anksčiau,kai tik atsidarė tie expressai,abejojau.Dabar nebe.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2009 01 04, 23:09)
o iš fragranceX.com irgi lyginot? bigsmile.gif

Pagailėkit manęs, iš visų internetinių parduotuvių nepalyginsiu gi lotuliukas.gif Bet jei turit ir norit palygint, labai prašom biggrin.gif Kad tik mažiau mitų ant svieto būtų.
Atsakyti
Ir kam man ta kokybės inspekcija,ar aš veikt neturiu ką??? Dar nesudavatkėjau tongue.gif geriau pirksiu iš ten,kur man labiausiai patinka ir esu rami.
O PE įtarimą pirmiausiai tai kainos kelia,normalūs kvepalai kapeikas nekainuoja schmoll.gif
Ir čia ne šmeižtas,tiesiog yra kaip yra ir dar vienas dalykas,dėl kurio taip manau,nes žinau.Tik tiek,kad niekam apie tokius reikalus nepasakoju,ypač viešai,o kas nežino,sėkmės 4u.gif
Tiesiog yra tam tikri dalykai,kurie ir skiria tikrąjį produktą nuo ne visai tikro...
Tiesiog kiekviena turim savo nuomonę,tam čia ir diskutuojam ir nėr čia ko šiauštis.... reik mokėt priimt bet kokią nuomonę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 01 04, 23:15)
Ir čia ne šmeižtas,tiesiog yra kaip yra ir dar vienas dalykas,dėl kurio taip manau,nes žinau.Tik tiek,kad niekam apie tokius reikalus nepasakoju,ypač viešai,o kas nežino,sėkmės  4u.gif 

Artistė iš sudegusio Cirko. Ne ten pataikei su savo įrodėjimais, girdėjom jau tas pasakas cool.gif
Tuoj ateis Isabele ir suvarys tavo internetines užsienio parduotuves
O Oliukė (dabar ji kažkaip kitaip vadinas) įrodinės kad Kristianoj fuflo
Taip kad nuomonę turi, bet neturi nė vieno originalo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 04 sausio 2009 - 23:23
QUOTE(NORIKA @ 2009 01 05, 00:15)

O PE įtarimą pirmiausiai tai kainos kelia,normalūs kvepalai kapeikas nekainuoja  schmoll.gif 

Gerai būtų, jei ten kvepalai kapeikas kainuotų... Iš kur tokia informacija? Kainos ten ne tiek jau daug skiriasi nuo Sarmos ir Kristianos. Ir tikrai didesnės nei užsienio internetinių parduotuvių. Pagal jus išeitų, kad internetinėse parduotuvėse iš viso originalų nerasta, nes kainos daug "įtartinesnės" nei PE... g.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 01 04, 23:15)
Ir kam man ta kokybės inspekcija,ar aš veikt neturiu ką??? Dar nesudavatkėjau  tongue.gif  geriau pirksiu iš ten,kur man labiausiai patinka ir esu rami.
O PE įtarimą pirmiausiai tai kainos kelia,normalūs kvepalai kapeikas nekainuoja  schmoll.gif 
Ir čia ne šmeižtas,tiesiog yra kaip yra ir dar vienas dalykas,dėl kurio taip manau,nes žinau.Tik tiek,kad niekam apie tokius reikalus nepasakoju,ypač viešai,o kas nežino,sėkmės  4u.gif 
Tiesiog yra tam tikri dalykai,kurie ir skiria tikrąjį produktą nuo ne visai tikro...
Tiesiog kiekviena turim savo nuomonę,tam čia ir diskutuojam ir nėr čia ko šiauštis.... reik mokėt priimt bet kokią nuomonę  4u.gif

Matai, kaip tik sudavatkėjama tada, kada mėtomasi nepagrįstais kaltinimais mirksiukas.gif
O kainos kokios? Pavyzdžiui, PE papigiai parduodami E. Arden kvepalai net akcijos metu parduodami brangiau nei pačiame Arden oficialiame puslapyje. Tiesiog kai kuriems žmonėms reikia priprast, kad atėjo tokie laikai, kai normalius kvepalus gali ir už 50lt nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 01 05, 00:18)
Artistė iš sudegusio Cirko. Ne ten pataikei su savo įrodėjimais, girdėjom jau tas pasakas  cool.gif
Tuoj ateis Isabele ir suvarys tavo internetines užsienio parduotuves
O Oliukė (dabar ji kažkaip kitaip vadinas) įrodinės kad Kristianoj fuflo
Taip kad nuomonę turi, bet neturi nė vieno originalo  unsure.gif

Tegul ta Jūsų Isabelė apsiš..... galvą rolleyes.gif
Jei nemokat priimt kitų nuomonės,Jūsų pačių problema.
Aš nesikolioju dėl to,kad shopinatės Pe ar kur kitur,tiesiog pasipasakojau savo įspūdžius ir nuomonę,o pačios kaip turgaus bobos užsikaifavot ir svaigstat čia su savo įrodinėjimais doh.gif
Gal ateis laikas ir aš pet net iš PE nebeįstengsiu nusipirkt,bus per brangu.... O dabar kur man patinka,ten ir perku,prašom su tuo susitaikyt ir priimt tokią nuomonę blush2.gif kol kas kitokios nebus....
Aš Jūsų prievartą neįkalbinėju pirkt kokioj Sarmoj ar pan,ir nėr čia ko varyt ant mano pasirinktų šopinimosi vietų 4u.gif
Su Kristiana irgi pasitaiko baikų,o kainos sukeltos todėl,kad parduotuvė bais blatna,pardavėjas reik išlaikyt,nuomą mokėt ir t.t. visa tai įskaičiuojama į produkto kainą,už kurią mes ir susimokam rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 04 sausio 2009 - 23:30
QUOTE(NORIKA @ 2009 01 04, 23:28)

Och kokia iškalba
Taigis sakau, kad nusišneki kliedėdama apie PE noriginalius kvepalus ir priimk mano nuomonę cool.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 01 05, 00:28)
Tegul ta Jūsų Isabelė apsiš..... galvą   rolleyes.gif

Bendravimo kultūra apie žmogų pasako viską... doh.gif
Atsakyti