O kaip perkant parfume.puslapiai.lt? Ten viskas gerai? Originalus kvepalai?
Nebandyta, bet girdėjau iš pirkusių teigiamus atsiliepimus. Labai didelis minusas tas, kad asortimentas skurdus ir to paties kokie 90 proc išparduota
QUOTE(jbs @ 2008 07 14, 20:36)
Nebandyta, bet girdėjau iš pirkusių teigiamus atsiliepimus. Labai didelis minusas tas, kad asortimentas skurdus ir to paties kokie 90 proc išparduota
Sutinku, del teigiamu atsiliepimu...
tik jei didzioji dalis isparduota, kolektyvas tinginiauja su web puslapiu (galetu info ir dazniau atnaujinti). Paziurinejau.. susidare ispudis, kad nori is pradziu pinigeliu.. o tik po to su kvepaliukais atsisveikinti
QUOTE(idomybe @ 2008 07 16, 10:14)
Sutinku, del teigiamu atsiliepimu...
tik jei didzioji dalis isparduota, kolektyvas tinginiauja su web puslapiu (galetu info ir dazniau atnaujinti). Paziurinejau.. susidare ispudis, kad nori is pradziu pinigeliu.. o tik po to su kvepaliukais atsisveikinti
Bože, pirma pasidomėkit kas ir kaip - po to rašykit
Viskas ten gerai - bandyta ne tik su kvepalais, bet su kosmetika. Kvepalai užsakomi pagal klienčių pageidavimą, iš karto informuojama apie kainą ir preliminarius gavimo terminus. Jei tinka - užsakai, netinka - neužsakai. Teirautis galima dėl įvairiausių kvapų - o internete parodyta tai, kas jau buvo užsakinėta ir kokimis kainomis (kaip orientyras).
Pinigėlių iš pradžių nenori.
QUOTE(idomybe @ 2008 07 16, 09:14)
Tamstos drąsa pavydėtina, tikrai, sveikinu Aš taip nedrįsčiau nė nesuvokdama apie ką šneka, eiti ir kategoriškai išsakyti savo nuomonę, kaip vienintelę tikrą.... Matyt, aš labai naivi, ania?
Keik esu pirkusi kvepalų iš internetinių parduotuvių - nė viena nesiunčia užsakymo pirma negavusi pinigėlių
QUOTE(jbs @ 2008 07 16, 13:32)
Keik esu pirkusi kvepalų iš internetinių parduotuvių - nė viena nesiunčia užsakymo pirma negavusi pinigėlių
Čia buvo klausiama apie parfume.puslapiai.lt. Perkant čia - kiek kitoks principas
o as girdejau, kad ebay galima gana pigiai rast ir dar sako, kad net ilgiau laikosi, nei tie, kur musu parduotuvese parduoda. Matyt mums vis dar kaip i trecio pasaulio sali veza.
QUOTE(nerimar @ 2008 07 17, 00:48)
o as girdejau, kad ebay galima gana pigiai rast ir dar sako, kad net ilgiau laikosi, nei tie, kur musu parduotuvese parduoda. Matyt mums vis dar kaip i trecio pasaulio sali veza.
nu va, dar vienas zmogus visa tiesa apie parfumus Lietuvoje atrado
QUOTE(nerimar @ 2008 07 16, 22:48)
As taip pat girdejau, kad Vokietijoj jie ten perpilsto buteliukus ir mums, kaip Bananu Respublikai atsiuncia. O zioples eina ir perka.. Dar kartais ne testerius nusiperka (kurie kaip zinia laiko triskart ilgiau). Svieto pabaiga.. Kiek visi visko pilsto ir siuncia mums..
Tik nuo kada Lietuva priklauso Treciajam Pasauliui??
Laukiu dviejų kvepalų užsakytų per tarpininkes. Kai pasižiūri kainas LT ir inete pasidaro klaiku Tada užtenka pasiuostyti LT ir atsisiųti iš USA Kadangi, kaip kažkuri sakė tai ne duona, palaukti verta Juolab, kad piniginis skirtumas tarp mūsuose ir ten, už jūrų vandenynų, parduodamų tų pačių kvepalų gaunasi kone 100lt su tarpininkavimo mokesčiu, siuntimusi
(juk ir iki kokios Kristianos pas mus nuvažiuoti kainoja: autobuso bilietas, kuras mašinai) ir pakeltu dolerio kursu
Beje, vieni kvepalai, kuriuos užsisakiau čia 50ml kainuoja 229lt, man jie kainos su viskuo 71lt. No coments taip sakant
(juk ir iki kokios Kristianos pas mus nuvažiuoti kainoja: autobuso bilietas, kuras mašinai) ir pakeltu dolerio kursu
Beje, vieni kvepalai, kuriuos užsisakiau čia 50ml kainuoja 229lt, man jie kainos su viskuo 71lt. No coments taip sakant