smulkias siuntas/paketus, jei jie registruoti, TURI nešti į namus, o jei nieko neranda, tada turi palikti pranešimą.
o dėl tų "patepimų" tai čia jau viršūnė.... dar tik paštininkus ir betrūko pripratinti prie to
QUOTE(Laumė* @ 2008 12 16, 17:38)
smulkias siuntas/paketus, jei jie registruoti, TURI nešti į namus, o jei nieko neranda, tada turi palikti pranešimą.
o dėl tų "patepimų" tai čia jau viršūnė.... dar tik paštininkus ir betrūko pripratinti prie to
Na juk sakau, kiekvienas elgiasi taip kaip jam patogu, man patogiau "patepti" ir nesinervuoti kaskart laukiant siuntinio ar jį gausiu ar negausiu, ar kad jis voliojasi kažkur mėnesį, o man pranešimo neneša, arba pusė siuntinio turinio paštininkės iškrapšto.
Čia įsisenėjusi sistemos problema ir aš su ja nekovoju, o darau taip kaip man geriau
Kad postas būtų į temą, galiu pasakyti, kad perku internete danžiau nei parduotuvėse. Praktiškai visi mano kvepalai pirkti internetu - iš internetinių parduotuvių, iš ebėjaus, iš SM
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 16, 17:49)
Praktiškai visi mano kvepalai pirkti internetu - iš internetinių parduotuvių, iš ebėjaus, iš SM
O as tik neseniai atradau sita nisa Tiksliau isbandziau, nes esu baisiai nepatikli ir reikejo daug kam is pazistamu is internetiniu parduotuviu parsisiusti parfumerijos ir isklausyti daug patenkintu atsiliepimu, kad as galu gale "surizikuociau". Dabar jau esu parsisiuntus apie 10 vnt kvapu ir as
Norejau paklausti zinanciu, ar is ebay siunciantis is amerikos kvepalus dar yra kokie nors muitai? vienakart siunciaus, tai primoketi nereikejo, bet nesu tikra, ar jie buvo JAV issiusti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2008 12 16, 21:24)
Norejau paklausti zinanciu, ar is ebay siunciantis is amerikos kvepalus dar yra kokie nors muitai? vienakart siunciaus, tai primoketi nereikejo, bet nesu tikra, ar jie buvo JAV issiusti
Šiaip yra tokie patys muitai ir kt. mokesčiai kaip ir siunčiantis iš bet kurios JAV pardės.
QUOTE(raselita @ 2008 12 16, 22:19)
Šiaip yra tokie patys muitai ir kt. mokesčiai kaip ir siunčiantis iš bet kurios JAV pardės.
..jei pardavejas nurodys muitines deklaracijoj, kad tai kvepalai....
QUOTE(G.Persija @ 2008 12 16, 14:53)
mielai vienyčiausi, dabar arba po švenčių...
Tai jei sugalvosiu užsakinėt parašysiu, arba tu parašyk jei pirma susiruoši, jog maždaug vienu metu užsakymą pateiktume. Tik nesu tikra kol kas, dar patyrinėsiu atsiliepimus apie juos - ar verta
O aš temą daugmaž perskaičiau,bet ar praleidau ,ar nemačiau niekur diskutuojant apie WWW.PARFUMEXPRESS. Perkat jūs iš ten kvepaliukus,viskas gerai būna?
QUOTE(adrija @ 2008 12 18, 14:26)
O aš temą daugmaž perskaičiau,bet ar praleidau ,ar nemačiau niekur diskutuojant apie WWW.PARFUMEXPRESS. Perkat jūs iš ten kvepaliukus,viskas gerai būna?
Na buvo kalbėta kad merginos užsako, tačiau jei gerai pamenu sakė kad ne pati pigiausia iš lietuviškų interneto parduotuvių; dėl originalumo kažkokių skundų kaip ir nebuvo Paieškok temos pradžioj - vidury, turėtų būt kažkas apie šią parduotuvę.
QUOTE(Elcia @ 2008 12 18, 14:29)
Na buvo kalbėta kad merginos užsako, tačiau jei gerai pamenu sakė kad ne pati pigiausia iš lietuviškų interneto parduotuvių; dėl originalumo kažkokių skundų kaip ir nebuvo Paieškok temos pradžioj - vidury, turėtų būt kažkas apie šią parduotuvę.
Galima juk nueit, apžiūrėt ir apuostyt (o ir nusipirkt). Dėl originalumo tai ten tvarka.
QUOTE(biologė @ 2008 12 18, 15:41)
Galima juk nueit, apžiūrėt ir apuostyt (o ir nusipirkt). Dėl originalumo tai ten tvarka.
Mano kaime jų parduotuvės nėra,belieka užsisakyti
Surizikuosiu
QUOTE(adrija @ 2008 12 18, 14:55)
Nemanau, kad yra čia kokia rizika. Pirk drąsiai