Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

gal cia ir kvailai paklausiu blush2.gif 4u.gif bet kaip uzpildyti si apmokejima is fragrancex.com Su CHECKOUT? :-)ar tinka kortele is VB Visa Electron? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svarovski: 16 gruodžio 2008 - 15:06
QUOTE(katalike @ 2008 12 16, 13:36)
na va, mano siuntinukas vakar atėjo iš fragrancex. čia tas 21 dienos siuntimo. o kaip kitų, ar jau gavot? g.gif

Tau gerai, o aš lapkričio 13 d. dar negavau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarovski @ 2008 12 16, 15:58)
gal cia ir kvailai paklausiu  blush2.gif  4u.gif bet kaip uzpildyti si apmokejima is fragrancex.com Su CHECKOUT? :-)ar tinka kortele is VB Visa Electron?  4u.gif

Dekui Katalikei jau atsake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2008 12 16, 15:03)
Tau gerai, o aš lapkričio 13 d. dar negavau doh.gif  verysad.gif

taranuok juos emailais user posted image
Papildyta:
QUOTE(Svarovski @ 2008 12 16, 15:15)
Dekui Katalikei jau atsake  4u.gif

nėr už ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 12 16, 14:19)
samsarą ir j del pozo in black blush2.gif

Nu ir sveikinu tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 12 16, 13:36)
na va, mano siuntinukas vakar atėjo iš fragrancex. čia tas 21 dienos siuntimo. o kaip kitų, ar jau gavot? g.gif

Vis dar negavau dviejų 12 dieną išsiųstų siuntinukų verysad.gif

QUOTE(katalike @ 2008 12 16, 15:19)
taranuok juos emailais user posted image

Kad jie jau išsiuntę ir sako, kad nieko padėti negali, sako, gal čia jūsų muitinė stabdo, kantriai laukite doh.gif Man tai nedega vienas, aš galiu palaukti, bet kitas —Kalėdų dovana MB verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 16 gruodžio 2008 - 15:46
QUOTE(groovy @ 2008 12 16, 15:46)
Kad jie jau išsiuntę ir sako, kad nieko padėti negali, sako, gal čia jūsų muitinė stabdo, kantriai laukite doh.gif Man tai nedega vienas, aš galiu palaukti, bet kitas —Kalėdų dovana MB verysad.gif

Galite pabandyti nueiti į paštą ir paprašyti, kad vietoje paieškotų siuntinuko. Šiandien buvau savo pašto skyriuje ir vienas vyrukas taip susirado siuntinuką, kuris čia vietoje pragulėjo kelias savaites. Pranešimo iš pašto jis negavo.
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 12 16, 15:36)
Nu ir sveikinu tada 4u.gif

ačiū:}
QUOTE(centifolija @ 2008 12 16, 15:58)
Galite pabandyti nueiti į paštą ir paprašyti, kad vietoje paieškotų siuntinuko. Šiandien buvau savo pašto skyriuje ir vienas vyrukas taip susirado siuntinuką, kuris čia vietoje pragulėjo kelias savaites. Pranešimo iš pašto jis negavo.

aha, pas mus pašte irgi mėgėjos kartais užlaikyt... savaitėm, o kartą ir mėnesį pralaikė.
Atsakyti
Merginos, kurios dažnai perkate internetu - su paštu, kaip ir daugelyje sričių Lietuvoje - netepsi, nevažiuosi.
Aš kai pradėjau siųstis paštu, paštininkei iš pradžių duodavau kokį šokoladuką ar pan, o vėliau išsiaiškinau kiek pensininkai moka už atnešamas į namus pensijas (ape 5Lt) ir pradėjau duoti paštininkei porą kartų per mėnesį po 5 Lt. Taip ji man pradėjo nešti visus ir neregistruotus ir registruotus siuntinukus namo. Nereikia eiti į paštą ir stovėti su pensininkais eilėse (kas būdinga mėnesio antroje pusėje).
Kartą laukiau siuntinuko ir turėjau išvykti, tai ėjau į paštą be pranešimo, vėlgi ėjau ne tuščiomis. Paieškojo, siuntinuko nebuvo, bet kitą dieną sulaukiau skambučio, kad kaip tik atkeliavo mano siuntinys. Paštininkės nepatingėjo ir telefonų knygoje rado mano namų telefoną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 16 gruodžio 2008 - 16:40
Aš žmogus paprastas ir man nesuprantama, kodėl turėčiau papildomai mokėti paštininkei už tai, kad ji atliktų savo darbą? g.gif Nesisiunčiu taip dažnai, kad iš ėjimo į paštą daryti problemą.

O ir su pensininkais eilėje nebereikia stovėti. Mūsų pašte pakabintas skelbimas: "Pensijos šiandien neišmokamos, nes nėra pinigų" blink.gif Ne koks ranka rašytas, o spausdintas. Cinizmo viršūnė doh.gif

Sorry už poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 12 16, 16:57)
Aš žmogus paprastas ir man nesuprantama, kodėl turėčiau papildomai mokėti paštininkei už tai, kad ji atliktų savo darbą?  g.gif Nesisiunčiu taip dažnai, kad iš ėjimo į paštą daryti problemą.

O ir su pensininkais eilėje nebereikia stovėti. Mūsų pašte pakabintas skelbimas: "Pensijos šiandien neišmokamos, nes nėra pinigų"  blink.gif Ne koks ranka rašytas, o spausdintas. Cinizmo viršūnė  doh.gif

Sorry už  poster_offtopic.gif

Na paštininkė neprivalo nešti siuntinių namo, tik pranešimą, o man geriau kelis litus duoti nei kelis kart per menesį eiti į paštą ir stovėti ten kartais kone valandą eilėje smile.gif

Kiekvienas pasirenka kas kam geriau
Atsakyti
Taip, pranešimą TURI atnešti. Deja, ne visada atneša. Man yra voką su miniatūromis įkišusi į pašto dėžutę. Pusė voko dėžutėje, pusė - kyšo. Gerai, kad nesudaužė nė vienos miniatiūros. Ir gerai, kad niekas voku nesusidomėjo.

Aišku, ko gi jai vargintis dėl kažkokio voko, paskui neliks laiko šokoladukams ar penkiemslitukams susirinkti doh.gif

Atsakyti