Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

Labas rytas 4u.gif noriu Jūsų pasiteirauti.
Užsisakiau ir parsisiunčiau kvepalus sau iš FragranceX.com.
Ne taip laiko, kaip turėtų, o kai pakalbėjom su drauge, ji irgi tai pastebėjo, kad skiriasi kokybė, nelaiko ir pan.
Sakykit, gal kas susidūrė su tokia problema.
Ir kur geriausia užsisakinėti kvepalus, išduokit paslaptį ax.gif
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 12 12, 10:55)
Elizabeth Arden visokių rinkinukų yra tokia daugybė, kad nesunku tarp jų pasiklyst. Pvz., užmesk akį čia:

http://www.nextag.co...set/search-html

Su perfumit.lt viskas tvarkoj, gali ramiai pirkt ir pasitikėt.

Tu teisi, per anksti čia supanikavau. Dar kiek panaršius ir radau tokį, kaip savo doh.gif
Tiesiog tai pirmas mano internetinis pirkinys, natūralu kad buvo kažkokių dvejonių... Šiaip ar taip, perfumit.lt nenusivyliau, tiesą sakant, kol kas tai vienintelis tinklalapis, apie kurį nemačiau, o ir iš nieko negirdėjau nė vieno blogo atsiliepimo. Jau kaišioju ten nosį ieškodama sekančio pirkinio rolleyes.gif
Laukiančioms žinių iš fragrancex.com - ar bent e-mail gavote kokį nors jų pasiaiškinimą, patvirtinimą, jog prekės "nepasiklydo"?
Atsakyti
QUOTE(G.Persija @ 2008 12 12, 12:13)
Labas rytas 4u.gif  noriu Jūsų pasiteirauti.
Ne taip laiko, kaip turėtų, o  kai pakalbėjom su drauge, ji irgi tai pastebėjo, kad skiriasi kokybė, nelaiko ir pan.
Ir kur geriausia užsisakinėti kvepalus, išduokit paslaptį  ax.gif
AČIŪ 4u.gif

Prirašyta 33 psl. temoje - pirma perskaityk juos, manau rasi atsakymus į savo klausimus. Ir apie Fragrancex.com ir apie kitas internetines pardes prikalbėta daug. Neversk žmonių tai visų pasakų rašyt iš naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 12, 12:23)
Prirašyta 33 psl. temoje - pirma perskaityk juos, manau rasi atsakymus į savo klausimus. Ir apie Fragrancex.com ir apie kitas internetines pardes prikalbėta daug. Neversk žmonių tai visų pasakų rašyt iš naujo  smile.gif

ačiū už geranoriškumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(G.Persija @ 2008 12 12, 12:13)
Ne taip laiko, kaip turėtų, o  kai pakalbėjom su drauge, ji irgi tai pastebėjo, kad skiriasi kokybė, nelaiko ir pan.
AČIŪ 4u.gif

Na, kaip jau sakiau, kol kas vienintelis, apie kurį neteko skaityti nusiskundimų, yra perfumit.lt, gali bandyt drąsiai ( va pvz iki šiol jaučiu vakar pavakare ant riešo pasipurkštų kvepalų kvapą); tik, žinoma, pasirinkimas nėra toks didelis kaip užsieny smile.gif

labai pati buvau susiviliojus fragrancex nuolaidom, tačiau jei tokie dalykai ten dedasi... Iš tikrųjų, ar galėtų kas pasidalint patirtim apie jų kvepalų kokybę? Nesinori kaip kvailai žuviai ant gražiai žibančios blizgės (t.y. pigių kvepalų) užkibt g.gif O beje, gali išduot, kokius kvepalus užsakinėjai?
Atsakyti
QUOTE(G.Persija @ 2008 12 12, 11:13)
AČIŪ 4u.gif

pas mane (tpfū tpfū tpfū) viskas ok, ir "laiko" kiek reik. o ką reiškia "skiriasi kokybė"? kaip ta kokybė skiriasi? g.gif
QUOTE(Elcia @ 2008 12 12, 11:21)
Laukiančioms žinių iš fragrancex.com - ar bent e-mail gavote kokį nors jų pasiaiškinimą, patvirtinimą, jog prekės "nepasiklydo"?

aš tik laukiu, dar nerašiau jiems, reik mėnesį pralaukt blush2.gif . o koks gali būti patvirtinimas, kad nepasimetė? taigi neregistruotas siuntinys, už tokį garantuoti 100% neįmanoma wink.gif jeigu jau prašampa kažkur, tai faktas, kad pasimetė, arba ilgapirščiai nagus prikišo.
Atsakyti
planuoju pirkti, žiūrėsiu kaip ten pasiseks g.gif
Atsakyti
QUOTE(G.Persija @ 2008 12 12, 10:13)
AČIŪ 4u.gif

Mano problema buvo su ne tais atsiustais kvepalais (vietoj PP atsiunte EDP).

Neturiu absoliuciai jokiu abejoniu del kvepalu originalumo.

Esu kvepalais patenkinta. Kuom nesu patenkinta, tai Customer service "politika".
Atsakyti
Fragrancex.com pirkau keletą kartų. Negaliu skųstis niekuo, išskyrus vieninteliu momentu - paveikslėlis kartais neatitinka realybės smile.gif Daugiau viskas buvo ok.
Atsakyti
Siunčiausi iš ten tik kartą. Man vietoj spray atsiuntė splash, bet kadangi siunčiausi tik miniatiūrą, tai labai nepykau. smile.gif
Atsakyti
As norejau nusipirkti siuos 15ml Pure Perfume, o atsiunte 15ml EDP.

Klaidos taip ir neistaise savo svetaineje.

AG Passion

Ir mano komentaras jau isspausdintas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 12 gruodžio 2008 - 12:20
QUOTE(Elcia @ 2008 12 12, 12:31)

labai pati buvau susiviliojus fragrancex nuolaidom, tačiau jei tokie dalykai ten dedasi... Iš tikrųjų, ar galėtų kas pasidalint patirtim apie jų kvepalų kokybę? Nesinori kaip kvailai žuviai ant gražiai žibančios blizgės (t.y. pigių kvepalų) užkibt  g.gif O beje, gali išduot, kokius kvepalus užsakinėjai?

Siuntėmės su kolegėm, nė vienai jokių įtarimų, kad kažkas ne taip, nebuvo. Tiesa, atėjo ne per greičiausiai - kiek pamenu, ne anksčiau nei 24 dienos....
Atsakyti