Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

QUOTE(groovy @ 2008 12 08, 23:21)
Hmz...

O aš užsakiau lapkričio 11, išsiuntė 12, kitus užsakiau 12, išsiuntė 12. Vis dar neateina... negi Kalėdų siuntimai jau nuo spalio pabaigos prasidėjo ir paštas neapsidirba? O ką, jei parašysiu, pasakys, kad 12 d. išsiuntė...

Na, jau turetu buti. Gal pasiteirauk paste. O jei paste nebus, tai griebk jauti uz ragu su FragranceX.

Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2008 12 08, 17:18)
O negali but, kad sisut paprastu pastu, t.y. per ''Lietuvos pastas'' kompanija, o ne kokiu DHL, FedEx ar pan.  g.gif

Na, taip ir yra, kad paprastas pastas yra vietinis pastas.

DHL, Fed EX, TNT ir t.t. yra kurjeriu kompanijos.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 12 09, 10:52)
Na, jau turetu buti. Gal pasiteirauk paste. O jei paste nebus, tai griebk jauti uz ragu su FragranceX.

Kad tos mūsų paštininkės... Žinau, kad au turėtų būti siuntinys, nueinu, paklausiu, ar yra, tipo pažiūri arba net nepažiūri ir sako nėra. Grįžtu namo, lapelis jau įmestas į pašto dėžutę... Tai dabar sakys nėra, bet ir lapelio kažkodėl negaunu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 12 09, 11:52)

Na, taip ir yra, kad paprastas pastas yra vietinis pastas.

DHL, Fed EX, TNT ir t.t. yra kurjeriu kompanijos.

Tai tada iseitu, kad galit siust jiems atgal registruotu siuntinuku. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 12 09, 14:24)
Tai tada iseitu, kad galit siust jiems atgal registruotu siuntinuku. wink.gif

Klausiau ar galiu siusti registruotu ir atsake, kad ne.

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 12 09, 16:33)
Klausiau ar galiu siusti registruotu ir atsake, kad ne.

Nu siaubas kazkoks doh.gif
Atsakyti
Ir koks čia malonumas pirkti, jei tiek nesusipratimų doh.gif Vieni nervai ir konservai, o dar galų gale paaiškės, kai nei pinigų, nei kvepalų doh.gif Dar tikriausiai ne kiekviena parašys, kiek visokių kliurkų atsitinka su tomis interneto parduotuvėmis.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 12 09, 15:05)
Kad tos mūsų paštininkės... Žinau, kad au turėtų būti siuntinys, nueinu, paklausiu, ar yra, tipo pažiūri arba net nepažiūri ir sako nėra. Grįžtu namo, lapelis jau įmestas į pašto dėžutę... Tai dabar sakys nėra, bet ir lapelio kažkodėl negaunu sad.gif

dar negavai? g.gif ai, čia tik prieš porą dienų rašei. kažkaip susirodė, kad seniau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 11 gruodžio 2008 - 17:38
Va šiandien gavau Elizabeth Arden rinkinuką iš lietuviškojo www.perfumit.lt, kvepalų buteliukas atrodo tikrai tvarkingai. Tačiau krepšelio, nors pagal spalvas, dizainą jis idealiai atitinka šį "Provocative Woman" "setą", nemačiau niekur internete, visi dovanų rinkinukai, kuriuos mačiau, yra kitokiose pakuotėse; kadangi kvapas "teisingas" ir tikrai nemanau kad padirbtas, kilo mintis, jog gal manasis rinkinukas seniai pagamintas ir užsigulėjęs kur sandėly g.gif t.y. juk gamintojai laikas nuo laiko keičia pakuotės dizainą. + pirkau su tikrai l. didele nuolaida.. Ką manote, ar galimas toks variantas? Beje, gal kas žinote, kaip įmanoma ant buteliuko iššifruoti pagaminimo datą?

Kas dėl www.fragrancex.com, merginų pasisakymai labai gąsdina... Tačiau pažiūrėkit kokios nuolaidos taikomos - yra kvepalų, kurie dabar net su 60 proc. nuolaida. rolleyes.gif Taip ir niežti nagai griebt banko kortelę ir pult įvedinėt duomenis, vos susilaikiau blush2.gif . reikia dar apgalvot viską, sutikrinti kainas LT tinklalapiuose, išanalizuoti daugiau postų smile.gif beje, kažkuri minėjo, jog neduoda free shipping - reikia pasirinkti "worldwide shipping", o į kairėje esantį langelį "Have a coupon or gift certificate?" tiesiog įrašyti FREE - man davė free shipping, manau ir kitom turėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 12 11, 17:37)
dar negavai? g.gif ai, čia tik prieš porą dienų rašei. kažkaip susirodė, kad seniau...

Aš irgi dar negavau verysad.gif Iš to pačio FragranceX. Ir labai panašiu laiku - lapkričio 13 d. -užsakinėta verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2008 12 11, 20:51)
Aš irgi dar negavau  verysad.gif Iš to pačio FragranceX. Ir labai panašiu laiku - lapkričio 13 d. -užsakinėta verysad.gif  doh.gif

pas mane buvo 7 ir 10 dienų užsakymai. tai jie normaliai atėjo, išskyrus tai, kad paštas savaitę laikė pas save nepranešdamas doh.gif dabar 21 d. laukiu, šįsyk ir pašte neguli schmoll.gif sakau, gal dėl šventinio laikotarpio pristabdė g.gif nu čia, tsakant, viltis... o tai nieko nerašei jiems, ar atrašė tiesiog laukt?:]]
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 12 11, 21:00)
pas mane buvo 7 ir 10 dienų užsakymai. tai jie normaliai atėjo, išskyrus tai, kad paštas savaitę laikė pas save nepranešdamas doh.gif dabar 21 d. laukiu, šįsyk ir pašte neguli schmoll.gif sakau, gal dėl šventinio laikotarpio pristabdė g.gif nu čia, tsakant, viltis... o tai nieko nerašei jiems, ar atrašė tiesiog laukt?:]]

Ne aš pati užsakinėjau, man padėjo ax.gif Taip , kad nepuolu dar jimes rašyti, nes , kiek suprantu, ne aš viena tokia vis negaunanti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elcia @ 2008 12 11, 20:38)
Va šiandien gavau Elizabeth Arden rinkinuką iš lietuviškojo www.perfumit.lt, kvepalų buteliukas atrodo tikrai tvarkingai. Tačiau krepšelio, nors pagal spalvas, dizainą jis idealiai atitinka šį "Provocative Woman" "setą", nemačiau niekur internete, visi dovanų rinkinukai, kuriuos mačiau, yra kitokiose pakuotėse;

Elizabeth Arden visokių rinkinukų yra tokia daugybė, kad nesunku tarp jų pasiklyst. Pvz., užmesk akį čia:

http://www.nextag.co...set/search-html

Su perfumit.lt viskas tvarkoj, gali ramiai pirkt ir pasitikėt.
Atsakyti