Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

QUOTE(groovy @ 2008 12 08, 01:17)
Iš fragranceX.com man išsiuntė lapkričio 12 dieną du siuntinukus, bet jų vis dar nėra verysad.gif O jau beveik mėnuo doh.gif

Vieną kartą iš jų pirkau, prekės atkeliavo per 10 dienų.

Gali būti, kad paštas yra labai apkrautas, vis gi Kalėdos artėja. Aš tavo vietoje el. paštu jų paprašyčiau patvirtinti, kada ir kokiu adresu išsiuntė tavo siuntinius. Kartais būna visokių kuriozų - neišsiunčia, nurodo klaidingą adresą ar pan.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 12 08, 11:32)
Vieną kartą iš jų pirkau, prekės atkeliavo per 10 dienų.

Gali būti, kad paštas yra labai apkrautas, vis gi Kalėdos artėja. Aš tavo vietoje el. paštu jų paprašyčiau patvirtinti, kada ir kokiu adresu išsiuntė tavo siuntinius. Kartais būna visokių kuriozų - neišsiunčia, nurodo klaidingą adresą ar pan.

Pažiūrėjau dar kartą jų sistemoje, įvedusi savo el. pašto adresą, kad išsiuntė tikrai geru adresu. Be to, du siuntiniai, tai nors vienas pasirodytų. Maniau, kad lapkričio vidury dar nebuvo apkrautas paštas, bet ką gali žinoti g.gif
Atsakyti
Man iš fragrancex neateina nuo spalio 28.
Atsakyti
O man atejo ciut maziau nei per 2 savaites.
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2008 12 08, 12:09)

Oho. Nebandei jiems rašyti?

Aš jau būčiau sunerimusi, nes mano kvepalai buvo išsiųsti neregistruotu paštu.
Atsakyti
Mano istorija su FragranceX.

Lapkricio 11d. uzsakiau kvepalus

Lapkricio 12d.
nuskaiciavo pinigus(5 EUR brangiai del kurso svyravimo ta diena).

Lapkricio 14d.
vis dar rode, kad kvepalai neissiusti, tai paskambinus pasake, kad ju neturi ir laukia kol atves, tai bus apie 2 darbo dienas.

Lapkricio 17d issiunte siuntini.

Atejo Gruodzio 3d., bet atejo ne tie kvepalai, kuriuos nusipirkau. Turejo ateiti Pure Perfume, o atejo EDP. Kaina kaip uz EDP yra labai brangi. Brangiau nei koks eksliuzyvas. Parasiau, kad yra klaida. Manes atsiprase ir liepe siusti atgal jiems. Pareikalavo siusti paprastu pastu ir parase e-mail'e, kad pinigus grazins, tik tuo atveju, kai gaus siuntini. Vadinasi, jei siuntinys pasimes, tai bus mano asmenine problema?? Plius siuntimo islaidos? Tuo atveju likciau be kvepalu, be pinigu, plius sumokejus siuntima. Juolab, kad grazint tureciau per Kaledini sezona. Pasakiau, kad noriu siusti registruoti, atsake, kad turiu siusti paprastu. Tai tiek. Asmeniskai man sis pirmas pirkimas internetu strigo, o rezultate turiu ITIN brangius 15ml EDP vietoj PP.

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 12 08, 12:46)

Na, dabar tai išgąsdinai visas.... mirksiukas.gif biggrin.gif

Tai kaip darei, vistik - siuntei registruotu ar pasilikai sau Brangenybę? Ar vis dar derybose su jais?
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 12 08, 12:07)
Na, dabar tai išgąsdinai visas.... mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tai kaip darei, vistik - siuntei registruotu ar pasilikai sau Brangenybę? Ar vis dar derybose su jais?

Negasdinu rolleyes.gif Sakau, kaip man nutiko. Juolab, kad tu pyp pyp Pure Perfume taip ir nepakeite savo websit'e, ka jie turejo padaryti iskart.

Sukau galva sau ir kitiems tongue.gif ka daryt ir galu gale pasilikau tuos pyp EDP.

Kodel?

Nes kaip minejau:

1. galiu siusti tik paprastu pastu, kas negarantuoja sekmingo nusiuntimo. Rizikos faktorius.

2. man pinigus atiduotu, tik gavus persiusta siuntini. Vadinasi pasimetus siuntiniui, man niekas nekompensuos uz kvepalus ir pati persiuntima.

3. siusti turiu per 30 dienu, o kaip tik dabar prasidejo Kaledu metas, tad pasimesti paprastam siuntimui, mano nuomone, butu labai paprasta ir lengva.

Nusprendziau, kad geriau zvirblis rankoj nei briedis miske.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 08 gruodžio 2008 - 13:50
QUOTE(JVana @ 2008 12 08, 12:46)

Oho, garbės tam FragranceX nedaro tokie fintai. Parašyk atsiliepimą jų puslapy, gal kažkam pravers. Ir pati gal geriau pasijusi - nors moralinė kompensacija tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 12 08, 12:37)
Oho, garbės tam FragranceX nedaro tokie fintai. Parašyk atsiliepimą jų puslapy, gal kažkam pravers. Ir pati gal geriau pasijusi - nors moralinė kompensacija tongue.gif

Jau taikaus i Bizrate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 12 08, 14:14)

1. galiu siusti tik paprastu pastu, kas negarantuoja sekmingo nusiuntimo. Rizikos faktorius.

O negali but, kad sisut paprastu pastu, t.y. per ''Lietuvos pastas'' kompanija, o ne kokiu DHL, FedEx ar pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2008 12 08, 12:09)

Hmz...

O aš užsakiau lapkričio 11, išsiuntė 12, kitus užsakiau 12, išsiuntė 12. Vis dar neateina... negi Kalėdų siuntimai jau nuo spalio pabaigos prasidėjo ir paštas neapsidirba? O ką, jei parašysiu, pasakys, kad 12 d. išsiuntė...
Atsakyti