Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

QUOTE(FREDUCI @ 2008 04 28, 13:46)
Laukiu dabar savo kvepalų, kuriuos užsisakiau per tarpininkę iš vienos internetinės parduotuvės. Privalumų matau daugiau nei neigiamybių: 1) būtent šių kvepalų Lietuvos parfparduotuvėse nė su žiburiu nerasi, ) kaina už 50 ml  - 128 Lt(skirtumas tikrai ne poros litų būtų, jei jais prekiautų Lietuvoje). Vienintelis trūkumas - laukti REIKIA, bet gi ne duonos - išgyventi galima tongue.gif
PIRKSIU, jei tik bus ką ir už ką biggrin.gif

A tai gal galima pasmalsaut kokia ta interneto svetaine blush2.gif ? Ir isvis kaip atliekamas apmokejimas perkant USD ar EUR kai pas tave saskaitoj LT, apsvieksit mane bepatirties sitoj srity verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(goshke @ 2008 04 30, 11:03)
A tai gal galima pasmalsaut kokia ta interneto svetaine  blush2.gif  ? Ir isvis kaip atliekamas apmokejimas perkant USD ar EUR kai pas tave saskaitoj LT, apsvieksit mane bepatirties sitoj srity  verysad.gif

Nea, mokame litais, įprastai užsisakome, kai būna nuolaidos. Šiaip kartais tikrai ilgai tenka laukti, kartą net 3 savaites laukiau, jau buvau išsigandusi, kad mano pinigėliai atia, bet nieko, atvažiavo, pasirodo tarpininkė rinko didesnį užsakymą, kad mums mažiau kainuotų persiuntimas biggrin.gif .
Užsisakome iš skyrelio "Internetinės parduotuvės", ten yra svetainių nuorodos, žiūrime kur patrauklesnė kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, kaip tik naršiau internetinėse pardėse. Praktiškai jau žinau ko noriu, reik tik smarkiai pasiskaičiuot ar apsimoka ir bandyt užsisakyt per tarpininkę.
Atsakyti
As tai ne schmoll.gif Man ir cia Lietuvoj uztenka kvepalu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2008 04 30, 21:15)
As tai ne schmoll.gif Man ir cia Lietuvoj uztenka kvepalu mirksiukas.gif

Matai, neramioms dūšioms nepakanka asortimento čia, o kitur pieno upės teka mirksiukas.gif Bet išbandyta - tikrai!
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 04 28, 13:46)
Laukiu dabar savo kvepalų, kuriuos užsisakiau per tarpininkę iš vienos internetinės parduotuvės. Privalumų matau daugiau nei neigiamybių: 1) būtent šių kvepalų Lietuvos parfparduotuvėse nė su žiburiu nerasi, ) kaina už 50 ml  - 128 Lt(skirtumas tikrai ne poros litų būtų, jei jais prekiautų Lietuvoje). Vienintelis trūkumas - laukti REIKIA, bet gi ne duonos - išgyventi galima tongue.gif
PIRKSIU, jei tik bus ką ir už ką biggrin.gif

O gal gali pasakyti kiek tau su viskuo tie kvepalai kainuos (kainavo)? ax.gif Jei 128 lt buteliukas, dar plius komisiniai, siuntimo islaidos dar kas nors... kiek isviso suma susidare ???
Papildyta:
O cia is dyyydelio smalsumo - kokius kvepalus uzsisakei ? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(goshke @ 2008 05 01, 11:21)
O gal gali pasakyti kiek tau su viskuo tie kvepalai kainuos (kainavo)?  ax.gif Jei 128 lt buteliukas, dar plius komisiniai, siuntimo islaidos dar kas nors... kiek isviso suma susidare ???
Papildyta:
O cia is dyyydelio smalsumo  - kokius kvepalus uzsisakei ? blush2.gif  blush2.gif

Patenkinsiu smalsumą, tuo labiau, kad kitoje temoje jau pasigyriau avansu blush2.gif 128 Lt su komisiniais ir siuntimu bigsmile.gif TOKIE
Būtent juodu kamšteliu, nes Armani NEW MANIA yra ir mūsų parduotuvėse. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 05 02, 15:31)
Patenkinsiu smalsumą, tuo labiau, kad kitoje temoje jau pasigyriau avansu blush2.gif 128 Lt su komisiniais ir siuntimu bigsmile.gif TOKIE
Būtent juodu kamšteliu, nes Armani NEW MANIA yra ir mūsų parduotuvėse. smile.gif

FREDUCI o tu žinai jų kvapą? Nes aprašymas tai skamba viliojančiai - smilkalai, ambra, mediena .... Gal ir aš visai norėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 02, 15:34)
FREDUCI  o tu žinai jų kvapą? Nes aprašymas tai skamba viliojančiai - smilkalai, ambra, mediena .... Gal ir aš visai norėčiau rolleyes.gif

schmoll.gif biggrin.gif Nežinau, bet dauguma medienos, smilkalų, ambros sudėtyje turintys kvapai man patinka - na ūra ir aš neuosčiusi susigundžiau smile.gif Tikiuosi, patiks ir tiks. Gavus pabandysiu parašyti savo įspūdžius, jei pavyks blush2.gif
Atsakyti
128 su komisiniais ir siuntimu, kai pirkimo kaina 50USD user posted image Ir aš tada užsisakysiu user posted image Ne MANIA, bet esu nusižiūrėjus EDT Dior Forever & Ever vasarai user posted image Oi kaip fainai user posted image
Atsakyti
QUOTE(goshke @ 2008 05 02, 15:41)
128 su komisiniais ir siuntimu, kai pirkimo kaina 50USD user posted image Ir aš tada užsisakysiu user posted image Ne MANIA, bet esu nusižiūrėjus EDT Dior Forever & Ever vasarai user posted image Oi kaip fainai user posted image

Aš sakiausi iš www.fragranceshop.com(čia tik pavyzdį įdėjau), tad kainavo ne 50 USD, gal apie 45 USD.
Atsakyti
Taip, perku. Ne tik kvepalus, bet ir kosmetikos, kūno, veido priežiūros priemones. Tačiau stengiuosi pirkti tik tas, kurios jau yra išbandytos, žinomas jų kvapas ir poveikis. Kad netektų nusivilti gavus tai, ko nesitikėjau 4u.gif
Atsakyti