Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

QUOTE(groovy @ 2008 11 11, 13:57)
O muitinė nesikabina? g.gif

Čia aš vis adr apie frangranceX.com blush2.gif Ar dažnai praslydote ar mokate visą laiką? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 11 11, 18:34)
Jie kvepalų į Lietuvą nesiunčia.
tai,kad radau Lithuania parasyta ,turetu siusti g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 11 13, 01:01)
Čia aš vis adr apie frangranceX.com blush2.gif Ar dažnai praslydote ar mokate visą laiką? ax.gif

Čia kaip loterija, niekada nežinai ar patikrins ar ne. Gali 10 siuntinių ateiti neapmokestintų o gali patį pirmą sulaikyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 11 13, 10:58)
Čia kaip loterija, niekada nežinai ar patikrins ar ne. Gali 10 siuntinių ateiti neapmokestintų o gali patį pirmą sulaikyti  4u.gif

Mano pirmasis siuntinys kaip tik ir užkliuvo muitinei. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 11 13, 01:01)

O tai kiek procentų tų mokesčių priskaičiuoja? Ir nuo kokios sumos skaičiuoja?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2008 11 13, 10:34)
O tai kiek procentų tų mokesčių priskaičiuoja?  Ir nuo kokios sumos skaičiuoja?

Kvepalai apmokestinami nuo 0, nes juos yra alkoholio. Todėl reikia susimokėti akcizo mokestį. Bet tai būna tik keli litai.
Jei siuntinio suma viršija 75 berods litus, tuomet reikia susimokėti muito mokestį, kurio dydis nustatomas pagal kažkokią lentelę.
Jei sulaiko tai nuo 100 Lt kažkur apie 20 Lt mokesčių reikia mokėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 11 13, 11:26)
Kvepalai apmokestinami nuo 0, nes juos yra alkoholio. Todėl reikia susimokėti akcizo mokestį. Bet tai būna tik keli litai.
Jei siuntinio suma viršija 75 berods litus, tuomet reikia susimokėti muito mokestį, kurio dydis nustatomas pagal kažkokią lentelę.
Jei sulaiko tai nuo 100 Lt kažkur apie 20 Lt mokesčių reikia mokėti  4u.gif

Ačiū 4u.gif Prisisakiau kvepalų, žiūrėsiu, kaip čia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 11 13, 11:26)
Jei sulaiko tai nuo 100 Lt kažkur apie 20 Lt mokesčių reikia mokėti  4u.gif

Tai kvepalams iki 75Lt tik 5 proc. akcizas, o PVM nereikia? Maniau, kad kvepalams ir PVM skaičiuoja nuo 0Lt doh.gif
Atsakyti
O www.perfums.lt niekas nepirkot? g.gif
Atsakyti
kartais perkam biggrin.gif kai pigiau ir esama kitais būdais nerandamų kvepalų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervela: 25 lapkričio 2008 - 22:20
QUOTE(Gervela @ 2008 11 25, 23:17)
kartais perkam biggrin.gif kai pigiau ir esama kitais būdais nerandamų kvepalų biggrin.gif

Ačū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2008 11 26, 10:34)

oi, nesusikalbėjom biggrin.gif aš atsakiau į temos klausimą "Ar perkate kvepalus internete", o ne apie tavo minėtą parduotuvę doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti