Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

O tu užklausą davei toms lietuviškoms? Gal jie neturi dabar, bet gali gauti smile.gif
Atsakyti
Esu tokia pirkėja, kuri ateina/pamato ir perka. Niekada nieko neužsakinėju, nelaukiu dvi-tris-penkias savaites užsakymų, ne tik kvepalų pirkime. Vertinu ne tik pirkinį, bet ir pirkimo malonumą, sukeliamą euforiją. Pvz. veido kremai ar kt. veido priežiūros kosmetika. Naujovių nėra, viskas senos "kadencijos", o naujovių nėra.
Atsakyti
Užsakinėjau iš www.kvepalaipigiau.lt vyriškus, viskas ok, reikės dabar sau užsakyti blush2.gif
Atsakyti
O man geriausia www.fragrancex.com ateina per 2 savaites maximum, siuntimas nemokamas, o kainu tai is viso nera su kuo lygint- paskutis pirkinys 90 ml. maxmara uz 23 USD, kai LT 30ml kainavo 119 lt.
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2008 11 11, 11:29)
O man geriausia www.fragrancex.com ateina per 2 savaites maximum, siuntimas nemokamas, o kainu tai is viso nera su kuo lygint- paskutis pirkinys 90 ml. maxmara uz 23 USD, kai LT 30ml kainavo 119 lt.

Tie patys MaxMara 90ml www.perfumit.lt 100lt kainuoja ,o kur čia taip lupa už 30ml 119lt?
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2008 11 11, 10:29)

O muitinė nesikabina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 11 11, 15:57)
O muitinė nesikabina? g.gif

Čiagi LT parduotuvė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulytė @ 2008 11 11, 14:28)
Čiagi LT parduotuvė cool.gif

blink.gif
www.fragrancex.com ?????
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 11 11, 14:35)
blink.gif
www.fragrancex.com ?????

Aha blink.gif

Užsidėjau FREE, bet gale vistiek duoda tik vieną pasirinkimą standard delivery ir 18 su centais dolerių pripaišo... O gal jų nenuskaičiuos? g.gif
Atsakyti
Gal kuri zinot kaip is amazon.com uzpildyti sia anketa norint uzsisakyti kvepalus ?
Address Line1: .............................
Street address, P.O. box, company name, c/o
Address Line2: ..........................
Apartment, suite, unit, building, floor, etc.
City: ................

State/Province/Region: ..........................

ZIP/Postal Code: ...............

Country: .................

Phone Number: .....................

neiseina kazkaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svarovski: 11 lapkričio 2008 - 16:14
QUOTE(Rimaz @ 2008 11 11, 16:35)
blink.gif
www.fragrancex.com ?????

Nusišnekėjau :Lirnesakyk:
Aš supratau, kad apie muitinę klausimas www.parfumit.lt
Atsakyti
QUOTE(Svarovski @ 2008 11 11, 16:13)
Gal kuri zinot kaip is amazon.com  uzpildyti sia anketa norint uzsisakyti kvepalus ?

Jie kvepalų į Lietuvą nesiunčia.
Atsakyti