O tu užklausą davei toms lietuviškoms? Gal jie neturi dabar, bet gali gauti
Esu tokia pirkėja, kuri ateina/pamato ir perka. Niekada nieko neužsakinėju, nelaukiu dvi-tris-penkias savaites užsakymų, ne tik kvepalų pirkime. Vertinu ne tik pirkinį, bet ir pirkimo malonumą, sukeliamą euforiją. Pvz. veido kremai ar kt. veido priežiūros kosmetika. Naujovių nėra, viskas senos "kadencijos", o naujovių nėra.
Užsakinėjau iš www.kvepalaipigiau.lt vyriškus, viskas ok, reikės dabar sau užsakyti
O man geriausia www.fragrancex.com ateina per 2 savaites maximum, siuntimas nemokamas, o kainu tai is viso nera su kuo lygint- paskutis pirkinys 90 ml. maxmara uz 23 USD, kai LT 30ml kainavo 119 lt.
QUOTE(ravesa @ 2008 11 11, 11:29)
O man geriausia www.fragrancex.com ateina per 2 savaites maximum, siuntimas nemokamas, o kainu tai is viso nera su kuo lygint- paskutis pirkinys 90 ml. maxmara uz 23 USD, kai LT 30ml kainavo 119 lt.
Tie patys MaxMara 90ml www.perfumit.lt 100lt kainuoja ,o kur čia taip lupa už 30ml 119lt?
QUOTE(ravesa @ 2008 11 11, 10:29)
O muitinė nesikabina?
QUOTE(Rimaz @ 2008 11 11, 14:35)
Aha
Užsidėjau FREE, bet gale vistiek duoda tik vieną pasirinkimą standard delivery ir 18 su centais dolerių pripaišo... O gal jų nenuskaičiuos?
Gal kuri zinot kaip is amazon.com uzpildyti sia anketa norint uzsisakyti kvepalus ?
Address Line1: .............................
Street address, P.O. box, company name, c/o
Address Line2: ..........................
Apartment, suite, unit, building, floor, etc.
City: ................
State/Province/Region: ..........................
ZIP/Postal Code: ...............
Country: .................
Phone Number: .....................
neiseina kazkaip
Address Line1: .............................
Street address, P.O. box, company name, c/o
Address Line2: ..........................
Apartment, suite, unit, building, floor, etc.
City: ................
State/Province/Region: ..........................
ZIP/Postal Code: ...............
Country: .................
Phone Number: .....................
neiseina kazkaip
QUOTE(Rimaz @ 2008 11 11, 16:35)
Nusišnekėjau :Lirnesakyk:
Aš supratau, kad apie muitinę klausimas www.parfumit.lt