Nu Smaugliau, nu nesibark ant Panelės Daugtaškytės, žmogui nepasisekė, o tu čia dar širdelę drąskai
p.s. o galbūt Sephora turi savo kompiuterastą, kuris ištrina neigiamus internetinius atsiliepimus??
QUOTE(Isabelle @ 2008 09 29, 09:59)
man tokie atsiliepimas apie sia parduotuve susimastyti priverte....viskas nukopintas is cia
1stPerfume.com
Posted: 2007-10-09 by Merelyn [send email]
Different bottles, packaging and fragrance
Complaint Rating:
1stPerfume.com - this online discount fragrance distributor sold me two bottles of fake eau de parfum said to be authentic product by the house of Creed. The bottles, packaging and fragrance itself were different from the authentic. They say it must be authentic but if i wish to return it for...
Online Shopper
Aug 21, 2008
In a side by side comparison with the product purchased from the department store, and the discounted product sold by 1stperfume, there is a notable difference
in the fragrance. I believe I was sold a knock off. I am returning the product.
Online Shopper
Aug 17, 2008
the perfume arrive without being packaged in its original box which was suspicious...after using it a few days i wasn't sure i was smelling it on me....went to a department store and used their perfume which immediately smelled stronger
I was very disappointed with your product. I found out that the perfume I ordered was not authentic. The smell did not last, nor was the coloring the same. I have worn this perfume for years, and I could tell that something wasn't right about it. I got an opinion from an authority on perfumes and that person confirmed to me that the perfume you're selling that I ordered was bogus! I'm so disappointed and will never order from you again.
1stPerfume.com
Posted: 2007-10-09 by Merelyn [send email]
Different bottles, packaging and fragrance
Complaint Rating:
1stPerfume.com - this online discount fragrance distributor sold me two bottles of fake eau de parfum said to be authentic product by the house of Creed. The bottles, packaging and fragrance itself were different from the authentic. They say it must be authentic but if i wish to return it for...
Online Shopper
Aug 21, 2008
In a side by side comparison with the product purchased from the department store, and the discounted product sold by 1stperfume, there is a notable difference
in the fragrance. I believe I was sold a knock off. I am returning the product.
Online Shopper
Aug 17, 2008
the perfume arrive without being packaged in its original box which was suspicious...after using it a few days i wasn't sure i was smelling it on me....went to a department store and used their perfume which immediately smelled stronger
I was very disappointed with your product. I found out that the perfume I ordered was not authentic. The smell did not last, nor was the coloring the same. I have worn this perfume for years, and I could tell that something wasn't right about it. I got an opinion from an authority on perfumes and that person confirmed to me that the perfume you're selling that I ordered was bogus! I'm so disappointed and will never order from you again.
idomu kodel gerus atsiliepimus nenukopinai, ten ju daugiau nei neigiamu?
QUOTE(pelytea @ 2008 09 29, 13:46)
idomu kodel gerus atsiliepimus nenukopinai, ten ju daugiau nei neigiamu?
Nepaisant to, ar pirktum iš parduotuvės, apie kurią mažiau negu pusė (kokie 45 proc.) pirkėjų sako, kad nusipirko neoriginalus? Ar kad ir 5 proc.?
QUOTE(biologė @ 2008 09 29, 15:08)
Nepaisant to, ar pirktum iš parduotuvės, apie kurią mažiau negu pusė (kokie 45 proc.) pirkėjų sako, kad nusipirko neoriginalus? Ar kad ir 5 proc.?
Aš einu į polikliniką, kuria tikrai daugiau negu 50proc nepatenkinti. Ką man daryt. Nesirgti?
Taigi normalu tie neigiami atsiliepimai.
QUOTE(biologė @ 2008 09 29, 15:08)
jei 5% tai tikrai pirkciau, jei 45% manau wistiek surizikuociau
QUOTE(Mashara @ 2008 09 29, 14:13)
Aš einu į polikliniką, kuria tikrai daugiau negu 50proc nepatenkinti. Ką man daryt. Nesirgti?
Tu neturi pasirinkimo dėl sirgimo ir nedidelį pasirinkimą - dėl poliklinikų. O ir poliklinikom visiškai patenkintų turbūt labai labai mažai. O su kvepalais kitaip - kaip negali būt truputį nėščia, taip ir kvepalai negali būt truputį fuflo. Vienas kitas neigiamas atsiliepimas tarp šimtų teigiamų - gal tik paranojiško pirkėjo įtarimai, bet jei neigiamų gausu - ieškosiu kito pardavėjo.
Papildyta:
QUOTE(pelytea @ 2008 09 29, 14:17)
jei 5% tai tikrai pirkciau, jei 45% manau wistiek surizikuociau
Neįtikėtina narsuolė... neturiu ką bepridurt
QUOTE(biologė @ 2008 09 29, 15:37)
cia ne tame esme, kalba buwo apie 1stperfume pirkau ir is 1stperfume, ir is perfumenetwork, ir beautyencounter, ir dar kitu internetiniu parduotuwiu per tarpininkes ir kol kas tikrai nenusiwyliau, dabar wiena forumiete idejo atsiliepimus, ir kazkodel tik neigiamus, taj ka man is ten nebepirkti dabar?
QUOTE(biologė @ 2008 09 29, 15:37)
Tu neturi pasirinkimo dėl sirgimo ir nedidelį pasirinkimą - dėl poliklinikų. O ir poliklinikom visiškai patenkintų turbūt labai labai mažai. O su kvepalais kitaip - kaip negali būt truputį nėščia, taip ir kvepalai negali būt truputį fuflo. Vienas kitas neigiamas atsiliepimas tarp šimtų teigiamų - gal tik paranojiško pirkėjo įtarimai, bet jei neigiamų gausu - ieškosiu kito pardavėjo.
Mano pasisakyme net nebuvo kalbos, apie 'truputį fuflo' kvepalus. Aš išvis neužsiminiau patenkinta jais esu ar ne. Jeigu Jums nepatinka, niekas neverčia užsisakyt internetu. Pirkit realioj parduotuvėj, bet nebūtina kišt per jėga savo nuomonę kitoms. Matau nelabai skiriat patarimą nuo savo nuomonės primetimo.
Baigiu šita tema su jum diskutuot ir dedu tašką, o mano taškas reiškia, kad daugiau čia neateisiu ir neskaitysiu jūsų bandymų įgrūst man svetimą nuomonę.
P.S.
Mandagumo stoka. Paprastai nepažįstamam asmeniui sakoma "Jūs". Ar tai būtų akis į akį, ar virtuali erdvė.
QUOTE(Mashara @ 2008 09 29, 16:19)
daugiau čia neateisiu ir neskaitysiu jūsų bandymų įgrūst man svetimą nuomonę.
atiaaaa
Mashara, tai visgi atėjai paskaityt?
Ajajaj, curiosity killed a cat
Ajajaj, curiosity killed a cat
QUOTE(Mashara @ 2008 09 29, 15:19)
Mano pasisakyme net nebuvo kalbos, apie 'truputį fuflo' kvepalus. Aš išvis neužsiminiau patenkinta jais esu ar ne. Jeigu Jums nepatinka, niekas neverčia užsisakyt internetu. Pirkit realioj parduotuvėj, bet nebūtina kišt per jėga savo nuomonę kitoms. Matau nelabai skiriat patarimą nuo savo nuomonės primetimo.
Baigiu šita tema su jum diskutuot ir dedu tašką, o mano taškas reiškia, kad daugiau čia neateisiu ir neskaitysiu jūsų bandymų įgrūst man svetimą nuomonę.
P.S.
Mandagumo stoka. Paprastai nepažįstamam asmeniui sakoma "Jūs". Ar tai būtų akis į akį, ar virtuali erdvė.
P.S.
Įtariu, kad ateisite ir skaitysite, nepaisant to baisaus taško, tai norėčiau paklaust, kurioj vietoj "kišau per jėgą" ir "jėga grūdau savo nuomonę". Pasakymas "ieškosiu kito pardavėjo" yra pirmuoju asmeniu, taigi pasakiau, kaip elgsiuosi pati. Ir "taškas"
Dėl "Jūs" - čia (SM) dažnesnis kreipinys vienaskaita. Bet man jokių problemų, galiu kreiptis ir Jūs. Net su titulais, jei Jūs tokių turite
Moteros, kas Jums? Seniai jau taip smagu buvo