Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

QUOTE(Mariposa @ 2008 09 25, 14:16)
Tai as su juo ir pirkau, bet ji galima naudoti tik viena syki, o siaip shippingas nera nemokamas  mirksiukas.gif

Pirkau ne viena karta ir sau, ir draugems - tikrai visus kartus galiojo tas pats kodukas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2008 09 25, 14:16)
Tai as su juo ir pirkau, bet ji galima naudoti tik viena syki, o siaip shippingas nera nemokamas  mirksiukas.gif

Tikrai ne vieną kartą. Naudojau jau gal kokius 3-4.
Atsakyti
Sveikos ax.gif Merginos, prašau pasidalinti informacija apie tai, kokia situacija su kvepalaivisiems.lt mirksiukas.gif Pamačiau ten vienus mamos mėgstamus kvepaliukus žemesne kaina nei kosmetikos parduotuvės, užsakyčiau, bet jie pinigėlių nori iš anksto, o aš iš to puslapio nieko ankščiau nesu pirkusi. Gal kuriai teko iš ten kokius kvepaliukus užsisakyti, prašau atsiliepimų ax.gif Ar originalūs kvepalai, ar laiku pristato ir panašiai. Ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Absoliuta @ 2008 09 28, 15:50)
Sveikos ax.gif Merginos, prašau pasidalinti informacija apie tai, kokia situacija su kvepalaivisiems.lt mirksiukas.gif Pamačiau ten vienus mamos mėgstamus kvepaliukus žemesne kaina nei kosmetikos parduotuvės, užsakyčiau, bet jie pinigėlių nori iš anksto, o aš iš to puslapio nieko ankščiau nesu pirkusi. Gal kuriai teko iš ten kokius kvepaliukus užsisakyti, prašau atsiliepimų ax.gif Ar originalūs kvepalai, ar laiku pristato ir panašiai. Ačiū iš anksto smile.gif

Konkreciai del sios parduotuves nieko negaliu pasakyt, bet pinigelius visur reikia is karto susimoket, o tik tada issiuncia. wink.gif
Atsakyti
VISADA STENGIUOSI NUSIPIRKTI UZSIENYJE ARBA KOKIAM DUTY FREE ARBA SIUNCIUOSI IS BRASKIU, NES TEKO LABAI NUSIVILTI LT PIRKTU KVEPALU KOKYBE smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 09 25, 16:42)
Tikrai ne vieną kartą. Naudojau jau gal kokius 3-4.

Cia as susimoviau, lyg ir maciau kazkur parasyta, kad kodas galioja viena syki, bet jau pati isbandziau kad tikrai ne viena syki. Sorry uz dezinformacija. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 09 05, 13:14)
kas turite partirties su www.1stperfume.com ?  g.gif ar originalu viskas?  g.gif

na, aš tai nepasikausčiusi tokiuose dalykuose, bet vieną dalyką radau, kokio norėčiau ir jo kaina 1stperfume.com  net trigubai swoon.gif mažesnė nei kitur g.gif ar taip gali būti- ar mane apgaus, jei pirksiu, ar man pasiseks, jei nusipirksiu g.gif

p.s mane domina ten tokie miniukai (čia konkrečiai apie miniukus man įdomu g.gif

man tokie atsiliepimas apie sia parduotuve susimastyti priverte....viskas nukopintas is cia

1stPerfume.com
Posted: 2007-10-09 by Merelyn [send email]
Different bottles, packaging and fragrance

Complaint Rating:
1stPerfume.com - this online discount fragrance distributor sold me two bottles of fake eau de parfum said to be authentic product by the house of Creed. The bottles, packaging and fragrance itself were different from the authentic. They say it must be authentic but if i wish to return it for...

Online Shopper
Aug 21, 2008
In a side by side comparison with the product purchased from the department store, and the discounted product sold by 1stperfume, there is a notable difference
in the fragrance. I believe I was sold a knock off. I am returning the product.

Online Shopper
Aug 17, 2008
the perfume arrive without being packaged in its original box which was suspicious...after using it a few days i wasn't sure i was smelling it on me....went to a department store and used their perfume which immediately smelled stronger

I was very disappointed with your product. I found out that the perfume I ordered was not authentic. The smell did not last, nor was the coloring the same. I have worn this perfume for years, and I could tell that something wasn't right about it. I got an opinion from an authority on perfumes and that person confirmed to me that the perfume you're selling that I ordered was bogus! I'm so disappointed and will never order from you again.
Atsakyti
Isabelle, o tu taip viskuo ir tiki, ką perskaitai? Turėk omeny, kad neigiami komentarai dažnai gali būti rašomi ir konkurentų. O apkaltinti neoriginalių kvapų padirbinėjimu yra vienas geresnių būdų atbaidyt klientus.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 09 29, 07:11)
Isabelle, o tu taip viskuo ir tiki, ką perskaitai? Turėk omeny, kad neigiami komentarai dažnai gali būti rašomi ir konkurentų. O apkaltinti neoriginalių kvapų padirbinėjimu yra vienas geresnių būdų atbaidyt klientus.

netikiu viskuom..bet kai pati ne karta nusvylau nekreipdama demesio i tokius atsiliepimus tai dabar labai atsargi esu.....bet kodel pvz sephora neturi tokiu atsiliepimu del neoriginaliu kvepalu... g.gif
Atsakyti
Trukt už vadžių, vėl iš pradžių lotuliukas.gif Isabelle, nu kiek galima - visos jau seniai žino tavo poziciją šiuo klausimu, tai kam vėl n-tąjį kartą kartotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 09 29, 07:46)
Trukt už vadžių, vėl iš pradžių lotuliukas.gif Isabelle, nu kiek galima - visos jau seniai žino tavo poziciją šiuo klausimu, tai kam vėl n-tąjį kartą kartotis doh.gif

nepradedu juk...mergina prase patarimu del sios parduotuves ..o as idejau atsiliepimus...isvadas juk darys ji pati,.....juk nesakau nepirk bus padielka.... 4u.gif
Atsakyti

Žinai, Isabelle, man tavęs tikrai gaila - nu tau ir nesiseka su tais kvepalais. Nė karto nesu per internetines parduotuves paddielkos nusipirkus. O tavęs kai paklausai, tai toks jausmas, kad aplinkui - vieni fufliakai Ir iš kur tu juos trauki g.gif
Atsakyti